Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > پرسش و پاسخ > Proxy / Cache / Firewall -ا- > Microsoft ISA Server -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-06-28, 07:17 PM   #1 (permalink)
(mohsen behnamian)
Registered User

Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
تنظیمات outlook با ایزا

سلام
من تقریبا تمام موارد مربوط به تنظیمات outlook با ایزا رو خوندم ولی مشکل من همچنان باقی است
و اونم این که با وجود باز کردن تمام پورتهای لازم رو ایزا ولی outlook کار نمی کنه عکس error رو می زارم یکی راهنمایی کنه من چه خاکی تو سرم بریزم
محض رضای خدا یکی از اول تمام موارد تنظیم outlook رو ایزا رو با تمام پورتهای لازم بگه شاید چه چیزی ما جا انداخته باشیم
ممنون
log on to incoming mailserver (pop3) cannot find email server.verify the serverinformation in your account properties .
اینم مشکل
ما تو یه ساختمونه دیگه یه mailserver داریم که تو اینترنت publish شده قبل از نصب ایزا مشکلی نبود ولی الان نمیشه که نمیشه .
mohsen90 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-06-29, 08:12 AM   #2 (permalink)
(( حسن رئیسی ))
Registered User

hraeissi's Avatar

Groans: 3
Groaned at 3 Times in 3 Posts
نقل قول:
نقل از mohsen90 View Post
سلام
من تقریبا تمام موارد مربوط به تنظیمات outlook با ایزا رو خوندم ولی مشکل من همچنان باقی است
و اونم این که با وجود باز کردن تمام پورتهای لازم رو ایزا ولی outlook کار نمی کنه عکس error رو می زارم یکی راهنمایی کنه من چه خاکی تو سرم بریزم
محض رضای خدا یکی از اول تمام موارد تنظیم outlook رو ایزا رو با تمام پورتهای لازم بگه شاید چه چیزی ما جا انداخته باشیم
ممنون
log on to incoming mailserver (pop3) cannot find email server.verify the serverinformation in your account properties .

اینم مشکل

ما تو یه ساختمونه دیگه یه mailserver داریم که تو اینترنت publish شده قبل از نصب ایزا مشکلی نبود ولی الان نمیشه که نمیشه .

دوست من سلام

من نمی دانم در ISA چه رولی را برای Outlook ایجاد کرده اید ولی کافیه برای حل این مشکل یک رول را از Internal به external باز کنید که در ان porotocol های pop3,smtp,imap,pop3s,smtps, وکلاً بگم کلیه پورتهای مربوط به Email را باز کرده و سپس رول مربوطه را به ابتدای تمام رولها در ISA انتقال داده تا مشکل برطرف گردد
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
1 سپاس و تایید
meysam22us (2008-09-29)
Old 2008-06-29, 09:26 AM   #3 (permalink)
Registered User

پاسخ

نقل قول:
سلام
ممنون
اینم مشکل
با سلام
شما مسیر زیر را طی کنید؛ امیدوارم مشکلتون حل بشه
در کنسول آیزا Configuration\General\Define Firewall Client Setting تب Application Settings قسمت outlook را باز کنید. مقدار آن را به 0 تغییر دهید.
در ضمن با این روش باید برای Client ها برنامه firewall client نصب کنید
موفق باشید.
M_Ebrahimi is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-06-29, 12:12 PM   #4 (permalink)
(mohsen behnamian)
Registered User

ممنون از توضیحات شما
در مورد اول همه اون کارا رو دوباره انجام دادم ولی باز نمی شه
در مورد توضیح دوم مقدار رو هم صفر کردم اما برنامه فایروال کلاینت رو نصب کردم ولی تست ارتباط با ایزا رو fail میزنه و یه علامت ضربدر روی ایکون بغل ساعت داره دوباره هم نصب کردم باز هم همونه

یه مشکل دیگه
گفتم شاید اشکال در سرویس پک باشه ، اونم نصب کردم حالا دیگه صفحه سفید شده و رولا دیده نمیشه
فقط منوهای سمت چپ دیده میشه و بس
نمایش صفحات رو هم view کردم ولی باز رولها و کل زیر منوها دیده نمیشه

آخرین ویرایش توسط mohsen90 در 2008-06-29 ساعت 01:10 PM.
mohsen90 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-06-30, 10:19 AM   #5 (permalink)
Registered User

پاسخ

نقل قول:
ممنون از توضیحات شما
در مورد اول همه اون کارا رو دوباره انجام دادم ولی باز نمی شه
در مورد توضیح دوم مقدار رو هم صفر کردم اما برنامه فایروال کلاینت رو نصب کردم ولی تست ارتباط با ایزا رو fail میزنه و یه علامت ضربدر روی ایکون بغل ساعت داره دوباره هم نصب کردم باز هم همونه

یه مشکل دیگه
گفتم شاید اشکال در سرویس پک باشه ، اونم نصب کردم حالا دیگه صفحه سفید شده و رولا دیده نمیشه
فقط منوهای سمت چپ دیده میشه و بس
نمایش صفحات رو هم view کردم ولی باز رولها و کل زیر منوها دیده نمیشه
1- آیزا شما 2004؟
2- همان موقع که fail میده آیزا رو پینگ داری و آیا اینترنت وصله؟
M_Ebrahimi is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-09-26, 01:59 AM   #6 (permalink)
(Hamed Ghodrat)
Registered User

powergap81's Avatar

كنسول آيزا رو روي يك كامپيوتر ديگه نصب كن و تست كن ، شايد ويندوزت خرابه...
powergap81 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-09-29, 11:15 AM   #7 (permalink)
(Alireza Khosravi)
Registered User

irarkh's Avatar

Groans: 2
سلام

دوست عزیز شما FW را روی ISA درست ست کردید؟

admin (at) matna-co.com
irarkh is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند ramin3281 مباحث عمومی -|- 20 2008-09-16 11:32 AM
حذف اتوماتیک فایلهای آلوده توسط nod32 yasser6431 امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- 10 2008-04-23 06:08 PM
مشکل با تنظیمات جدید برای ایزا mersiuse Microsoft ISA Server -ا- 4 2007-09-02 09:32 AM
مدیریت متمرکز کافی نت herus_deus مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-05-18 03:41 PM
NTTacPlus - تنظیمات M-r-r Accounting -ا- 0 2004-12-01 05:55 PM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 05:37 PM است.