![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | bandwidth controller سلام دوستان من روی آیزا برنامه 1.07 bandwidth controller نصب کردم و تقریبا خوب کار میکنه اما متاسفا نه DAP را کنترل نمی کنه یعنی یوزر با dap بیشتر از اونی که براش تعریف شده download می کنه . لطفا به من بفرمائید این مشکل چگونه حل می شود . آخرین ویرایش توسط hiwalord در 2006-07-22 ساعت 12:23 AM. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان من روی آیزا برنامه 1.07 bandwidth controller نصب کردم و تقریبا خوب کار میکنه اما متاسفا نه DAP را کنترل نمی کنه یعنی یوزر با dap بیشتر از اونی که براش تعریف شده download می کنه . لطفا به من بفرمائید این مشکل چگونه حل می شود . آخرین ویرایش توسط hiwalord در 2006-07-22 ساعت 12:24 AM. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 8 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
من احتمال میدهم شما تنظیمات رل را به درستی انجام نداده باشید. __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 8 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
__________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوست من متاسفانه مشکل من حل نشده من برای هر یوزر فرض کنید 8000 کیلو بیت تعریف کردم قاعدتا نباید بیشتر از 8 کیلو بایت بر ثانیه داونلود کنند اما متاسفانه می بینم که اونا حتی 40 کیلو بایت را داونلود دارند . دوست عزیز یوزر ها با هر نرم افزاری اگه download کنند سرعت آنها هنگام داونلود محدود نمی شود با این ورژنی که من از باند ویت کنترولر دارم . من مطمئنم که مشکل از bandwidth controller هست شما اگه ورژن دیگه ای دارین با کرک لطفا اون رو برام میل کنید . با سپاس و تشکر فراوا ن |
| | |
| | #21 (permalink) |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 8 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من با هیچ یک ار نسخه های این نرم افزار چنین مشکلی نداشتم! مشکل از طرف شما است. آخرین نسخه را از www.bandwidthcontroller.com دریافت کنید و زمانی که کاربر در حال دانلود است نگاه کنید ببینید بغیر از رولی که شما تعریف کردید ، آیا باز هم ترافیک در حال عبور است؟! __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com |
| | |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 661 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | بهترین و راحت ترین کار اینه که بری و یه bandwidth manager سخت افزاری بخری. یا میتونی بری با نرم افزار ibsng dialer کار کنی. اگر هم میخوای کاملا رایگان باشه نرم افزار softperfect bandwidth management 2.5 رو یه search بزن کرکش رو هم از سایت www-crackspider-net دانلود کن. خوب جواب میده و قابلیت هاش و کیفیتش هم خیلی بیشتر. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #23 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | من که هر کار کردم کرک softperfect bandwidth management 2.5 درست کار نکرد. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 نوشته ها: 137 Thanks: 0 Thanked 18 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | منم از این برنامه استفاده کردم ولی وقتی پکتها زیاد میشن (پیک کاریم )برنامه از کار میوفته.... شاید کرک خوبی استفاده نکردم کسی رو بار زیاد تست کرده....؟ __________________ آفتابي لب درگاه شماست كه اگر در بگشاييد به رفتار شما مي تابد... Good Luck Hamed |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| (نصیری) Registered User Join Date: Jan 2007 Location: گیلان-هشتپر نوشته ها: 898 Thanks: 49 Thanked 114 Times in 100 Posts Groans: 17 Groaned at 4 Times in 4 Posts | نقل قول:
![]() __________________ چه سخت است تحمل فراق دو عزیز از دست رفته | |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| درباره شبکه های بی سیم | masood_y | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 6 | 2006-07-27 12:06 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |
| پشتیبانگیری از اطلاعات در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:08 AM |
| درباره DNS | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-06-01 09:08 PM |