![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #31 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2005 نوشته ها: 146 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان قضیه یه ذره خنده دار شده نه؟ فکر نکنم کسی بین دوستان این تاپیک باشه و تاحالا این logfile ها رو که آقای netspc اشاره کردند ندیده باشه. خوب دیگه بعضی وقتها پیش میاد (آدم دنبال یه کتاب یا خودکاری که دقیقاً جلوش هست چهار ساعت می گرده ولی نمی بیندش) حالا یه سوال مهم (مهم از نظر خودم): صرف نظر از اندازه وحشتناک این فایلهای لوگ، که فکر کنم برای ارسال یه گزارش 90 روزه باید یه هارد دیسک 80 گیگ بفرستیم خدمت اساتید مخابر../ من پشت آیزا سرورم به غیر از دایال آپ هام، LAN هم دارم. میشه به نظرتون آیزا رو طوری تنظیم کرد که توی این لوگ هاش ترافیک مربوط به LAN رو جدا بکنه ( یا حتی حذف بکنه)؟؟ ممنون از همه تون __________________ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاهها آشیانه بسازد. Saeed (eMAIL: TAYSAY_MUTLU at YAHOO) |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Dec 2005 نوشته ها: 233 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
ببین ایزا معمولاً بین شبکه ای استفاده میشود (خب حالا ای که گفتی یعنی چه؟) منظور اینه که شما یه اینترنتی رو حالا dial up,adsl,leaed,sat,xdsl یا هر چی باشه رو میذارن سر راه این بدبخت ننه مرده که اینترنت شون رو مدیریت و share کنند این ننه مرده رو برای acess server من تا حالا ندیدم جایی soulotion بدن (حالا بماند که یک سری از اساتید هر چی دم دستشون بیاد رو فوری soulotion میدن بعد چرا میگن بازار خرابه) البته منظورم از جایی ، جای درست و درمون بود. خب بابت access server هم تا دلت بخواد راه حل هستش ولی خود ایزا ip هم log میکنه و حتی شما رو تا اونجایی پیش میبره که میتونید گزارشهاتون رو روی sql server یا هر db که کانکتور odbc داره تحویل بدین. بنده خودم تو 2-3 جایی که کار میکنم همه جا از ایزا استفاده میکنم و تقریباً ماهی 5 مرتبه گزارش کامل گرفته و ماهی 2 مرتبه حال کاربران را گرفته. | |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 نوشته ها: 233 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
نقل قول:
ای عزیز ای موی سپید تو مانند نقل: آره میشه ولی باید گزارشات را بصورت بانک اطلاعاتی خروجی بدی و بعد باید ip policy خاصی رو رعایت کنی اونقت تو گزارش نویسی کنی این یکی از راه حلها. 2- میتونی یه سری از log کردنها رو disable کنی ولی چون الان isa فقط میتونم بهت اطمینان بدم که میشه. آخرین ویرایش توسط netspc در 2005-12-12 ساعت 02:27 AM. | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| (Alireza Khosravi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Tehran نوشته ها: 760 Thanks: 21 Thanked 62 Times in 40 Posts Groans: 2 Groaned at 0 Times in 0 Posts | همونطوري كه دوست عزيز فرمودند Log File خود ISA به راحتي اطلاعاتي رو كه مي خوايد ميتونه در اختيارتون قرار بده و اون پلاگين GFI بيشتر به درد مانيتور كردن ميخوره تا LOG و بكار مديران Lan مياد. __________________ هر آنچه از دستم برآيد دريغ ندارم admin (at) matna-co.com |
| | |
| | #35 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,630 Thanks: 59 Thanked 217 Times in 142 Posts Groans: 20 Groaned at 8 Times in 5 Posts | نسخه 2004 همراه خودش MSDE رو نصب می کنه شما می تونید تمام لاگ ها تون رو به صورت بانک در بیارید. حتی همون طوری که دوستمون گفت روی SQL سرور مجزا بفرستید. فقط ISA یک مشکل داره URL رو کامل ثبت نمی کنه. فقط میاد Destination IP رو لاگ می کنه. کسی راه حلی برای این مشکل نداره یه نرم افزار ئ سایت isaserver.org دیدم پولی بید 399 دلار البته حجم لاگ فایل ها من روزانه 120 مگابایت هست چطور 90 روز نگهدارمشون؟ __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| تبلیغات |
| | #36 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2005 نوشته ها: 146 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | توی فولور ISALOGS فایلهایی که با فرمت webxxxyymmdd ذخیره شده اند، حاوی URL ها هستند، اگر احتمالاً فایلهای مذکور در سرور شما حاوی URL ها نیستند، سری به تنظیمات آیزا سرور (قسمت لوگ فایلها ) بزنید، و چک کنید که فیلدهای تیک خورده روی default باشند. با این اوصاف نیازی به نرم افزار دیگری نیست. چیزی که می مونه اینه که چطور بتونیم این لوگ ها رو در دیتا بیس ( ونه تکست فایل) ذخیره کنیم.( تا هم حجمش کم بشه هم مدیریتش راحت تر) آیزا سرور 2000 هم ظاهراً قابلیت انتقال اطلاعات به دیتا بیس رو داره (داخل همون تنظیمات). من روی آیزا سرورم MySQL دارم، ولی در مورد کار با دیتابیس تقریباً اطلاعات چندانی ندارم . راه حلی به نظر دوستان می رسه که چطور میتونم اینا رو رو دیتابیس انتقال بدم؟ (ODBC کانکشن رو تنظیم کنم که با MySQL ام کار کنه؟) در ضمن سوال قبلی ام هم هنوز پا پرجاست: راه حلی وجود داره که مانع از لوگ شدن یه رنج IP مشخص توسط آیزا بشیم؟ __________________ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاهها آشیانه بسازد. Saeed (eMAIL: TAYSAY_MUTLU at YAHOO) |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2005 نوشته ها: 233 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ببین باید یه db با تمام مشخصاتی که isa گفته درست کنی میتونی این مشخصات رو از isa kb پیدا کنی تو سایت microsoft بعد باید یه کانکشن odbc بسازی بعد از اون در ایزا سرور میتونی یه لینک بدی به اون odbc در رابطه با یکسری از ipها که نمیخوای log بشه اینطور که تو بخوای نمیشه ولی بعد از log شدن میتونی یه trigger یا proc بنویسی و بگی مثلاً فلان ipها رو حذف that's it. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| (َامير عرب بيگي) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Esfahan نوشته ها: 668 Thanks: 6 Thanked 28 Times in 11 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
توی Document هاي خود ISA خوندم كه براي اينكه URL سايتها Resolve بشه بايد از Firewall Client خود ISA استفاده كني در غير اينصورت IP سايت Log ميشه. __________________ امير عرب بيگي a_arabbeigi@yahoo.com Amir.Arabbeigi@Gmail.com | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Nov 2005 نوشته ها: 146 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
ممنون از راهنماییتون __________________ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاهها آشیانه بسازد. Saeed (eMAIL: TAYSAY_MUTLU at YAHOO) آخرین ویرایش توسط taysay در 2005-12-13 ساعت 10:34 PM. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2005 نوشته ها: 146 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ممنون از راهنماییتون من این لوگ گیری رو توسط اکسس تنظیم کردم، بدون مشکل کار میکنه، فقط مشکل روی حجم فایل هست که خیلی بزرگ میشه (تو یک روز 500 مگ) که نیاز به repair کردن داره. ولی وقتی اومدم ODBC رو که برای Mysql ساخته بودم رو لینک کنم با یک فایل اکسس، یهو اکسس قاط میزنه و بسته میشه! روش انجام تنظیمات برای Mysql اینجا هست: http://www.isaserver.org/tutorials/mysql.html چیزی به نظرتون میرسه؟ در ضمن trigger یا proc نوشتن رو من بلد نیستم، ممکنه یه sample بذارید تا ایده بگیرم.چ __________________ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاهها آشیانه بسازد. Saeed (eMAIL: TAYSAY_MUTLU at YAHOO) |
| | |
| | #41 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2006 نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | http sniffer http://www.etherdetect.com آقا جان چيزي كه لازم داري فكر كنم اين باشه خيلي سبكه و باحال kerio network monitor اين هم هست راحت مي شه باهاش هر جور دوست داري Log بگيري |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2006 نوشته ها: 17 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دوستان همه خسته نباشید با کسب اجازه از مدیر محترم این بخش 1. برنامه ای برای نمایش محتویات فایل cache isa این همون فایلی کع موقع تنظیم isa بهش میگین تو کدوم درایو Cache رو ذخیره کنه یک فولدر به اسم urlcache تو اون درایو ایجاد می کنه و داخلش هم یک فایل این برنامه میتونه نشون بده که تو اون فایل از کدوم سایت ها چه چیزایی ذخیره شده لینک دانلودش هم اینه بعد از دانلود داخل فولدر که برنامه isa رو نصب کردین Extract کنید( توضیح باید isa رو سرویس پک 2 رو هم نصب کرده باشین اونم در ادامه براتون میزارم) ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//CacheDirPack.EXE 2. با این برنامه میتونید ببینید هر یوزر چه در خواست هایی به isa میفرسته (توضیح اینم نیاز به سرویس پک 2 داره و باید .net Firemwork رو سیستم تون نصب باشه) لینک این 2 تا اینه ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//webmonitor3.exe ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//dotnetfx.exe 3. اینم سرویس پک 2 isa standard ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//isasp2.msp |
| | |
| تبلیغات |
| | #43 (permalink) |
| (reg network) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: iran shiraz نوشته ها: 13 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ببین .همون اوایل دنبال ISA بودی.من هنوز این کارو با آیزا نکردم.البته بصورت ONLINE کنترل کردم که یوزر کجا میچرخه.با URL و آدرس سایت و بقیه جزئیات.ولی در مورد LOG مطمئن نیست.بس شک ISA سرویسهای کاملی داره. رو این مورد کار می کنم .امیدوارم نتیجه بگیرم __________________ تلخی هزار شکست با یک پیروزی شیرین میشه |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| وب سرويس چيست ؟ | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-27 04:55 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |
| راهنمای جامع پیکربندی و نصب هسته | saman_nn2000 | Linux -ا- | 0 | 2005-05-09 10:22 AM |