Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > پرسش و پاسخ > Proxy / Cache / Firewall -ا- > Microsoft ISA Server -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2005-12-11, 11:48 PM   #31 (permalink)
Registered User

taysay's Avatar

Groans: 1
Groaned at 0 Times in 0 Posts
سلام دوستان
قضیه یه ذره خنده دار شده نه؟
فکر نکنم کسی بین دوستان این تاپیک باشه و تاحالا این logfile ها رو که آقای netspc اشاره کردند ندیده باشه.
خوب دیگه بعضی وقتها پیش میاد (آدم دنبال یه کتاب یا خودکاری که دقیقاً جلوش هست چهار ساعت می گرده ولی نمی بیندش)
حالا یه سوال مهم (مهم از نظر خودم):
صرف نظر از اندازه وحشتناک این فایلهای لوگ، که فکر کنم برای ارسال یه گزارش 90 روزه باید یه هارد دیسک 80 گیگ بفرستیم خدمت اساتید مخابر../
من پشت آیزا سرورم به غیر از دایال آپ هام، LAN هم دارم. میشه به نظرتون آیزا رو طوری تنظیم کرد که توی این لوگ هاش ترافیک مربوط به LAN رو جدا بکنه ( یا حتی حذف بکنه)؟؟
ممنون از همه تون
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2005-12-12, 02:11 AM   #32 (permalink)
Registered User

netspc's Avatar

نقل قول:
نقل از M-r-r
دوست عزیز آیا این آیزای شما میگه که اونی که کجا رفته و کی رفته کالر آی دیش چند بوده ؟
ای عزیز ای زیبا
ببین ایزا معمولاً بین شبکه ای استفاده میشود (خب حالا ای که گفتی یعنی چه؟)
منظور اینه که شما یه اینترنتی رو حالا dial up,adsl,leaed,sat,xdsl یا هر چی باشه رو میذارن سر راه این بدبخت ننه مرده که اینترنت شون رو مدیریت و share کنند
این ننه مرده رو برای acess server من تا حالا ندیدم جایی soulotion بدن (حالا بماند که یک سری از اساتید هر چی دم دستشون بیاد رو فوری soulotion میدن بعد چرا میگن بازار خرابه)
البته منظورم از جایی ، جای درست و درمون بود.
خب بابت access server هم تا دلت بخواد راه حل هستش ولی خود ایزا ip هم log میکنه و حتی شما رو تا اونجایی پیش میبره که میتونید گزارشهاتون رو روی sql server یا هر db که کانکتور odbc داره تحویل بدین.
بنده خودم تو 2-3 جایی که کار میکنم همه جا از ایزا استفاده میکنم و تقریباً ماهی 5 مرتبه گزارش کامل گرفته و ماهی 2 مرتبه حال کاربران را گرفته.
netspc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-12, 02:23 AM   #33 (permalink)
Registered User

netspc's Avatar

نقل قول:
نقل از taysay
سلام دوستان
نقل قول:
نقل از taysay
قضیه یه ذره خنده دار شده نه؟
فکر نکنم کسی بین دوستان این تاپیک باشه و تاحالا این logfile ها رو که آقای netspc اشاره کردند ندیده باشه.
خوب دیگه بعضی وقتها پیش میاد (آدم دنبال یه کتاب یا خودکاری که دقیقاً جلوش هست چهار ساعت می گرده ولی نمی بیندش)
حالا یه سوال مهم (مهم از نظر خودم):
صرف نظر از اندازه وحشتناک این فایلهای لوگ، که فکر کنم برای ارسال یه گزارش 90 روزه باید یه هارد دیسک 80 گیگ بفرستیم خدمت اساتید مخابر../
من پشت آیزا سرورم به غیر از دایال آپ هام، LAN هم دارم. میشه به نظرتون آیزا رو طوری تنظیم کرد که توی این لوگ هاش ترافیک مربوط به LAN رو جدا بکنه ( یا حتی حذف بکنه)؟؟
ممنون از همه تون
ای عزیز ای موی سپید تو مانند نقل:
آره میشه ولی باید گزارشات را بصورت بانک اطلاعاتی خروجی بدی و بعد باید ip policy خاصی رو رعایت کنی اونقت تو گزارش نویسی کنی این یکی از راه حلها.
2- میتونی یه سری از log کردنها رو disable کنی ولی چون الان isa فقط میتونم بهت اطمینان بدم که میشه.

آخرین ویرایش توسط netspc در 2005-12-12 ساعت 02:27 AM.
netspc is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-12, 12:10 PM   #34 (permalink)
(Alireza Khosravi)
Registered User

irarkh's Avatar

Groans: 2
همونطوري كه دوست عزيز فرمودند Log File خود ISA به راحتي اطلاعاتي رو كه مي خوايد ميتونه در اختيارتون قرار بده و اون پلاگين GFI بيشتر به درد مانيتور كردن ميخوره تا LOG و بكار مديران Lan مياد.

admin (at) matna-co.com
irarkh is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-12, 02:07 PM   #35 (permalink)
(Reza Aryagohar)
مدیر بخش Cisco

aryagohar's Avatar

Groans: 20
Groaned at 8 Times in 5 Posts
نسخه 2004 همراه خودش MSDE رو نصب می کنه شما می تونید تمام لاگ ها تون رو به صورت بانک در بیارید. حتی همون طوری که دوستمون گفت روی SQL سرور مجزا بفرستید.

فقط ISA یک مشکل داره URL رو کامل ثبت نمی کنه. فقط میاد Destination IP رو لاگ می کنه.

کسی راه حلی برای این مشکل نداره

یه نرم افزار ئ سایت isaserver.org دیدم پولی بید 399 دلار

البته حجم لاگ فایل ها من روزانه 120 مگابایت هست چطور 90 روز نگهدارمشون؟

A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M
aryagohar is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2005-12-13, 01:40 AM   #36 (permalink)
Registered User

taysay's Avatar

توی فولور ISALOGS فایلهایی که با فرمت webxxxyymmdd ذخیره شده اند، حاوی URL ها هستند، اگر احتمالاً فایلهای مذکور در سرور شما حاوی URL ها نیستند، سری به تنظیمات آیزا سرور (قسمت لوگ فایلها ) بزنید، و چک کنید که فیلدهای تیک خورده روی default باشند.
با این اوصاف نیازی به نرم افزار دیگری نیست. چیزی که می مونه اینه که چطور بتونیم این لوگ ها رو در دیتا بیس ( ونه تکست فایل) ذخیره کنیم.( تا هم حجمش کم بشه هم مدیریتش راحت تر)
آیزا سرور 2000 هم ظاهراً قابلیت انتقال اطلاعات به دیتا بیس رو داره (داخل همون تنظیمات). من روی آیزا سرورم MySQL دارم، ولی در مورد کار با دیتابیس تقریباً اطلاعات چندانی ندارم . راه حلی به نظر دوستان می رسه که چطور میتونم اینا رو رو دیتابیس انتقال بدم؟ (ODBC کانکشن رو تنظیم کنم که با MySQL ام کار کنه؟)
در ضمن سوال قبلی ام هم هنوز پا پرجاست: راه حلی وجود داره که مانع از لوگ شدن یه رنج IP مشخص توسط آیزا بشیم؟
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-13, 09:09 AM   #37 (permalink)
Registered User

netspc's Avatar

ببین باید یه db با تمام مشخصاتی که isa گفته درست کنی میتونی این مشخصات رو از isa kb پیدا کنی تو سایت microsoft
بعد باید یه کانکشن odbc بسازی بعد از اون در ایزا سرور میتونی یه لینک بدی به اون odbc
در رابطه با یکسری از ipها که نمیخوای log بشه اینطور که تو بخوای نمیشه ولی بعد از log شدن میتونی یه trigger یا proc بنویسی و بگی مثلاً فلان ipها رو حذف
that's it.
netspc is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-13, 11:46 AM   #38 (permalink)
(َامير عرب بيگي)
Registered User

a_arabbeigi's Avatar

Groans: 0
نقل قول:
نقل از aryagohar
فقط ISA یک مشکل داره URL رو کامل ثبت نمی کنه. فقط میاد Destination IP رو لاگ می کنه.

کسی راه حلی برای این مشکل نداره
آقا رضا
توی Document هاي خود ISA خوندم كه براي اينكه URL سايتها Resolve بشه بايد از Firewall Client خود ISA استفاده كني در غير اينصورت IP سايت Log ميشه.
a_arabbeigi is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-13, 02:24 PM   #39 (permalink)
Registered User

taysay's Avatar

نقل قول:
نقل از netspc
ببین باید یه db با تمام مشخصاتی که isa گفته درست کنی میتونی این مشخصات رو از isa kb پیدا کنی تو سایت microsoft

بعد باید یه کانکشن odbc بسازی بعد از اون در ایزا سرور میتونی یه لینک بدی به اون odbc
در رابطه با یکسری از ipها که نمیخوای log بشه اینطور که تو بخوای نمیشه ولی بعد از log شدن میتونی یه trigger یا proc بنویسی و بگی مثلاً فلان ipها رو حذف
that's it.

ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش توسط taysay در 2005-12-13 ساعت 10:34 PM.
taysay is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2005-12-13, 10:44 PM   #40 (permalink)
Registered User

taysay's Avatar

ممنون از راهنماییتون

من این لوگ گیری رو توسط اکسس تنظیم کردم، بدون مشکل کار میکنه، فقط مشکل روی حجم فایل هست که خیلی بزرگ میشه (تو یک روز 500 مگ) که نیاز به repair کردن داره.

ولی وقتی اومدم ODBC رو که برای Mysql ساخته بودم رو لینک کنم با یک فایل اکسس، یهو اکسس قاط میزنه و بسته میشه! روش انجام تنظیمات برای Mysql اینجا هست:

http://www.isaserver.org/tutorials/mysql.html

چیزی به نظرتون میرسه؟

در ضمن trigger یا proc نوشتن رو من بلد نیستم، ممکنه یه sample بذارید تا ایده بگیرم.چ
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2006-01-16, 03:49 PM   #41 (permalink)
Registered User

http sniffer
http://www.etherdetect.com
آقا جان چيزي كه لازم داري فكر كنم اين باشه خيلي سبكه و باحال
kerio network monitor
اين هم هست
راحت مي شه باهاش هر جور دوست داري Log بگيري
edi21 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2006-07-17, 07:56 PM   #42 (permalink)
Registered User

دوستان همه خسته نباشید با کسب اجازه از مدیر محترم این بخش
1. برنامه ای برای نمایش محتویات فایل cache isa این همون فایلی کع موقع تنظیم isa بهش میگین تو کدوم درایو Cache رو ذخیره کنه یک فولدر به اسم urlcache تو اون درایو ایجاد می کنه و داخلش هم یک فایل این برنامه میتونه نشون بده که تو اون فایل از کدوم سایت ها چه چیزایی ذخیره شده لینک دانلودش هم اینه بعد از دانلود داخل فولدر که برنامه isa رو نصب کردین Extract کنید( توضیح باید isa رو سرویس پک 2 رو هم نصب کرده باشین اونم در ادامه براتون
میزارم)
ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//CacheDirPack.EXE
2. با این برنامه میتونید ببینید هر یوزر چه در خواست هایی به isa میفرسته (توضیح اینم نیاز به سرویس پک 2 داره و باید .net Firemwork رو سیستم تون نصب باشه)
لینک این 2 تا اینه
ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//webmonitor3.exe
ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//dotnetfx.exe
3. اینم سرویس پک 2 isa standard
ftp://www.isp-daneshjoyan.net/tools//isasp2.msp
ali1340 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-09-28, 09:24 PM   #43 (permalink)
(reg network)
Registered User

ببین .همون اوایل دنبال ISA بودی.من هنوز این کارو با آیزا نکردم.البته بصورت ONLINE کنترل کردم که یوزر کجا میچرخه.با URL و آدرس سایت و بقیه جزئیات.ولی در مورد LOG مطمئن نیست.بس شک ISA سرویسهای کاملی داره. رو این مورد کار می کنم .امیدوارم نتیجه بگیرم
پاسخ به همراه نقل قول
ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
Install Active Directory sinaeslami Windows Server Family -ا- 38 2008-11-15 08:08 AM
وب سرويس چيست ؟ sinaeslami مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-08-27 04:55 PM
كامل ترين مرجع خطاهاي مودم sinaeslami مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-08-09 02:27 AM
راهنمای جامع پیکربندی و نصب هسته saman_nn2000 Linux -ا- 0 2005-05-09 10:22 AM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 02:37 PM است.