![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه: | نحوه نمايش |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | مسلما روی يک سيستم. CacheXpress يه Cache Server است نه Personal Cache. . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Iran نوشته ها: 534 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ميشه چند تا انتخاب ديگه براي كش سرور معرفي كنيد؟ __________________ Always go to other people's funerals... Otherwise they wont come to yours! |
| |
| | #4 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | Squid, RealCache, . . . خدا گوگل رو برای همين آفريده! يه جستجو کن هوارتا نمونه پيدا ميکنی . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خب مسئله مهم اينه كه از كجا ميشه اين Cache Express رو پيداش كرد ؟ البته طبق معمول نسخه فول رجيستر شده مجاني ..... ؟؟ __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| | #6 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | قبلا ميشد از سايتش Download کرد و Crack اش هم تو Astalavista راحت پيدا ميشد. ولی الان نسخه جديدش Crack نداره. بهترين نسخه اش که به عنوان Stable ازش اسم برده ميشه، 2.0.14 است. يه جستجو بکن شايد يافت کنی! اگه نيافتی بگو يه جا بذارم برش داری . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خب من كه توي گوگل گشتم ولي چيزي پيدا نكردم ( البته 5-4 صفحه اولشو بيشتر نگاه نكردم ) اگه يه جايي بزاري كه خيلي لطف كردي __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | الو الو ..... كسي خونه نيست ؟؟ كورش جان كجايي ؟ بابا بيا كار مارو راه بنداز .. __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| | #9 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | آقا حسام، يه آدرس ايميل بده که حدود 2 مگابايت فضای خالی داشته باشه تا برات بفرستم. هرکس ميخواد ايميلش رو بنويسه . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | jalils (2008-05-17) |
| | #10 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دستت درد نكنه كورش جان الهي خدا 111 در دنيا 11111294458 در آخرت بهت خير بده الهي سفيد بخت بشي بابا جان الهي .... آدرس ايميل من همين زير پست نوشته شده . __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| | #11 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | ايميلی که فرستادم به همراهش يک فايل ZIP با نام CacheXpress 2.0.14.zip ارسال شده که حاوی دو فايل است. يکی خود برنامه است که نصب ميکنی، ديگری فايل Crack شده است که بايد پس از نصب در محل نصب برنامه کپی کنی تا جايگزين فايل اصلی شود. پس از اين کار و پس از Restart کردن سيستم، Service بصورت Automatic اجرا ميشود. برای مديريت آن، بايد پورت 3132 رو Browse کنی. مثلا از اين آدرس استفاده کن. <a href='http://127.0.0.1:3132' target='_blank'>http://127.0.0.1:3132</a> پس از اولين ورود، بايد نام کاربری و کلمه عبور را برای سيستم تعريف کنی. توجه: به هيچوجه به منوی Configuration > Registration کاری نداشته باش که در صورت اعمال هرگونه تغيير در آن، دچار مشکل خواهی شد و مجبور به نصب مجدد خواهی شد. خوش باشی و موفق __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #12 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2003 نوشته ها: 3 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان من يه مشكل دارم و ميخوام بدونم اين جناب كش اكسپرس توانايي حل اون رو داره يا بايد بره بوق بزنه و يه چيز ديگه بايد جاش؟ آقا من يه شبكه داخلي دارم كه بايد رو همه سيستم ها پروكسي 8080 : 172.16.100.1 و اين كه 3 تا كر بر هم دارم كه با مودم ميان تو شبكه و اونها هم بايد همين بالا رو سر كامپيوتر هاي خودشون بيارن حالا من ميخوام كاري بكنم كه اين جناب كش اكسپرس بره از 8080 : 172.16.100.1 اطلاعات رو بگيره و به بقسه بده تا مجبور نباشم رو همه سيستم ها پروكسي رو ست كنم حالا فكرش رو بكن اگه اين شبكه من كه الان 5 تا سيستم داره بشه 100 تا سيستم |
| |
| | #13 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2003 نوشته ها: 7 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كمك ، جون هركس كه دوست داري! من يك شبكه خيلي كوچك دارم به اينترنت وصله send از طريق dial up و recive از طريق ديش . روي سرور همين جناب كش اكسپرس هستش. چطور مي توانم روي استيشنها Yahoo و Msn Messneger را داشته باشم . بالا غيريتا هركسي كمكم كنه هم ممنوشم ، هم دعاش مي كنم ops: با ور كنيد بيچاره شدم. |
| |
| | #14 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كورش جان , من Cache Express را نصب كردم كركش رو هم درست كردم ولي روي 127.0.0.1:3132 هيچ صفحه اي باز نميشه در حالي كه وقتي Netstat -an كردم نشون داد كه پورت 3132 در حال Listening هست ! حالا موندم چرا ؟ اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم. __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | حتما بايد http رو هم توي URL وارد كني: <a href='http://127.0.0.1:3132' target='_blank'>http://127.0.0.1:3132</a> __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| CacheXpress و سرويس پروكسي بيسد | shap2001 | CacheXpress -ا- | 10 | 2008-08-05 01:05 PM |
| cachexpress | i_am_so_kittle | CacheXpress -ا- | 10 | 2007-05-27 06:14 PM |
| مباحث مربوط به Cache-Server | ssa1357 | CacheXpress -ا- | 20 | 2007-02-20 03:43 PM |
| مشكل config در cachexpress | Delphan | CacheXpress -ا- | 24 | 2005-11-05 10:03 AM |
| Plugins فيلترينگ براي Cachexpress | shap2001 | CacheXpress -ا- | 4 | 2005-11-05 09:56 AM |