![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه: | نحوه نمايش |
| | #751 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 330 Thanks: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام . ممنون از دوستان عزیز و جناب حکیمی که کش اکسپرس رو برای بنده ازسال کردند . یه مشکل دارم : زمانی که از قسمت Report قسمت OverView رو باز میکنم مدت زمانی زیادی طول میکشه تا صفحه باز بشه . . . یعنی اصلا صفحه باز نمیشه . در حالی که CPUPerformance هم حدود 15 تا 20 درصد هست . خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ ممنونم. |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #755 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2006 نوشته ها: 3 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دوستان کسی کرک version 3.0.10 cachexpress داره به این آدرس برام میل کنه جبران می کنم leisazor@yahoo.com |
| |
| | #756 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2006 نوشته ها: 3 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | کوروش جان سلام آقا کوروش کرک version 3.0.10 cachexpress داره به این آدرس برام میل کنه جبران می کنم leisazor@yahoo.com |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #758 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نحوه نصب آن در قسمت مقالات موجود است. آن را مطالعه کنید. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #759 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2003 نوشته ها: 51 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام چون براي نسخه 3 پستي باز نبود اينجا مطرح مي کنم: اين نسخه 3.0.10 نسبت به نسخه 2.1.11lt قابليت محدود کردن پهناي باند Bandwidth Control Rules را ندارد يا به راحتي نميشه قاعده هاي تعريف شده را بالا و پايين برد تا اولويتهاشون معلوم بشه و ... . توي مسير نصب شده برنامه فولدر web کلي فايل asp هست که قابليتهاي زيادي رو نشون ميدن مثلا Network.asp يا Firewall.asp يا Compression.asp يا Bandwidth.asp يا NetSweeper.asp و ... که فکر کنم براي برنامه traffic-express باشند يا شايد هم وقتي نسخه 3.0.10 crack بشه اونا فعال ميشوند؟ به همين خاطر من فکر ميکنم که همان نسخه 2.1.11lt ازاين 3.0.10 بهتر باشه مگر اينکه بشه از اين قابليتها استفاده کرد __________________ [IMG]http://www.sharemation.com/arallami/ForAll/Signature.gif[/IMG] |
| |
| | #760 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2006 نوشته ها: 13 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من از CacheXpressv2.1.11 استفاده می کنم اگه بخوام یه سایت رو فیلتر کنم ... به من این پیغام رو میده Access to this web page has been blocked by the web filter because of an error: Invalid License Code و وقتی سیستم رو ریست می کنم ... همه سایتهایی که برا فیلتر شدن تو بخش Plugins ثبت کرده ام همه ازبین میرن. در ضمن در بخش ریجستر هم با توجه به کرک کردن برنامه ... یه چیزه دیگه داره به نام Update Key نمیدونم باید چی وارد کنم ... اگه اطلاعاتی داره لطفاً به من خبر بده ... zolfagharonline@yahoo.com www.zolfaghar.net |
| |
| | #761 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | @ Sharafi_admin دقیقا همانطور است که فرمودید. قابلیتهای زیادی دارد که هنوز فعال نشده اند. @ zolfagharonline دوست گرامی، لطفا از ارسال چندباره پرسشتان خودداری کنید. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| CacheXpress و سرويس پروكسي بيسد | shap2001 | CacheXpress -ا- | 10 | 2008-08-05 01:05 PM |
| cachexpress | i_am_so_kittle | CacheXpress -ا- | 10 | 2007-05-27 06:14 PM |
| مباحث مربوط به Cache-Server | ssa1357 | CacheXpress -ا- | 20 | 2007-02-20 03:43 PM |
| مشكل config در cachexpress | Delphan | CacheXpress -ا- | 24 | 2005-11-05 10:03 AM |
| Plugins فيلترينگ براي Cachexpress | shap2001 | CacheXpress -ا- | 4 | 2005-11-05 09:56 AM |