![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه: | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كوروش جان http هم از اول گذاشته بودم ولي با http بدون http با localhost نشد. البته من روي سيستم proxy ست كرده بودم كه اونم برداشتم ولي بازم فرقي نكرد. يك مسئله ديگه اينه كه IIS نصب نبود و من بعدش نصب كردم .نميدونم شايد به اين مربوط باشه يا نه ؟ __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نه کاری به IIS نداره ببينم. چطوري Crack كرديش؟ __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #19 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | برای تعويضش بايد ابتدا سرویسش رو Stop میکردی. وگرنه نميتونی Replace كني. بعد بايد مجددا Service رو Start کنی. Control panel > Administrative tools > Services __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2003 نوشته ها: 286 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خب اولش نميشد جاشونو عوض كنم ولي من اسم فايل اصلي رو عوض كردم و فايل كرك رو جانشينش كردم بعدش هم يه restart ناقابل نثارش نمودم اينطوري كرك شد . ولي فكر نكنم اين به كار ندادنش مربوط باشه .؟؟ __________________ Hessam Shiralizadeh Hessamsh <@> Gmail.com |
| |
| | #21 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نميدونم واللا ! ميخوای يه بار ديگه نصبش کن. اينطوری نميتونم trubleshooting کنم . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2003 نوشته ها: 10 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان من عضو جديد سايت هستم من نسخه آزمایشی کش اکسپرس رو نصب کردم روی خط LAN بخوبي كار ميكنه و لي روي خطوط DIALUP مشكل داره روتر من از نوع CISCO 2620 است و داراي يك ماژول NM16-AM مي باشد و نوع سرور RADIUS مي باشد همچنين فابروال غير فعال هست . با اينكه زياد سر به سر اين نرم افزار گذاشتم ولي نتيجه نگرفتم اگر از دوستان اطلاعاتي در اين ضمينه دارند در صورت امكان راهنمايي كنيد با تشكر علي بزرگي |
| |
| | #23 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | کاش ميگفتی چطور تنظيم کرديش؟! از WCCP استفاده کردی يا از NextHUB ؟! من هميشه ازش برای DIALUP استفاده ميکنم و مشکلی هم ندارم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #24 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2003 نوشته ها: 10 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كورش جان تنظيم من در روتر به صورت زيره: Router(Config)#:IP WCCP WEB-CACHE interface Serial 0/0 : Router(Config-IF)#: IP WCCP Web-Cache Redirect Out --------------------------------------------------------------------------------------------------------- و توي سرور در قسمت WCCP فقط IP روتر را وارد كردم همچنين در قسمت HTTP ACCESS همه را ALLOW در نظر گرفتم ------------------------------------------------------------------------------------- با تنظيمات بالا فقط LAN رو پشتيباتي ميكنه البته ورژن كش اكسپرس من 2.0.7 است |
| |
| | #25 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | ورژنش مهم نيست. تنظيماتت هم درسته، قاعدتا بايد کار کنه. ندانسته بيدم مشکل از کجاست ! __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #28 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2003 نوشته ها: 10 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كورش جان ممكنه نسخه كرك شده كش اكسپرس رو برام ايميل كني يا يك لينك براي دانلودش معرفي كني هر چند ميدونم باعث زحمته. آدرس ايميل من AL_BOZORGI@YAHOO.COM اميدوارم از خجالتت درام |
| |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| CacheXpress و سرويس پروكسي بيسد | shap2001 | CacheXpress -ا- | 10 | 2008-08-05 01:05 PM |
| cachexpress | i_am_so_kittle | CacheXpress -ا- | 10 | 2007-05-27 06:14 PM |
| مباحث مربوط به Cache-Server | ssa1357 | CacheXpress -ا- | 20 | 2007-02-20 03:43 PM |
| مشكل config در cachexpress | Delphan | CacheXpress -ا- | 24 | 2005-11-05 10:03 AM |
| Plugins فيلترينگ براي Cachexpress | shap2001 | CacheXpress -ا- | 4 | 2005-11-05 09:56 AM |