نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
سپاس ها 3سپاس

موضوع: تفاوت تنظیم DNS در کارت شبکه و مودم چیست؟

  
  1. #1
    نام حقيقي: فرزاد

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    7
    سپاسگزاری کرده
    18

    تفاوت تنظیم DNS در کارت شبکه و مودم چیست؟

    درود و روز بخیر. تفاوت تنظیم DNS در کار شبکه و مودم چی هست؟ و اگر من در کارت شبکه مثلا 8.8.8.8 ست کنم و در مودم از isp یک dns پیشفرض بگیرد کدام یک در عمل کار خواهد کرد و آیا اینها تداخلی باهم ندارند؟ بهتر است dns کجا ست شود؟



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    605
    سپاسگزاری شده
    481
    سپاسگزاری کرده
    57
    بطور استاندارد و در شرایط نرمال تفاوتی نباید داشته باشه
    روی هر دستگاهی که دی ان اس سرور مشخص شده باشه، درخواست های تحلیل نامش رو برای اون سرور ها و آی پی اون سرورها ارسال میکنه.
    اگه شما روی مودم دی ان اس سرور پیشفرض ای اس پی خود را داشته باشید و یا بصورت دستی ست کرده باشید.
    درخواست های تحلیل نام خود دستگاه مودم به اون سرور های ای اس پی ارسال میشه، همینطور چون مودم شما نقش دی ان اس سرور رو هم بازی میکنه، هر کسی در شبکه داخلی بطور اتوماتیک ای پی بگیره و دی ان اس سرورش آی پی مودم بشه و یا بطور دستی آی پی مودم را در دی ان اس سرور وارد نمایید،
    درخواست دی ان اس سرور به مودم ارسال شده و مودم نیز آن را از دی ان اس سرور آی اس پی پرسیده و پاسخ را به کارت شبکه کامپیوتر شما برمیگرداند.

    اما وقتی شما در کامپیوتر خود دی ان اس سرور جای دیگری بجز سرور آی اس پی و یا مودم را تنظیم می نمایید؛ داده های درخواست های تحلیل نام در دستگاه کامپیوتر شما به آدرس سرور مشخص شده شما مثلا سرور گوگل 8.8.8.8 ارسال می شود. (البته این در شرایط عادی است)
    در اینترنت ایران ، هیچ درخواست تحلیل نامی به خارج از کشور ارسال نمی شود، در دستگاه های فیلترینگ، درخواست های تحلیل نام شناسایی شده و با دستکاری مقصد آنها، این درخواست ها به سمت سرور داخلی هدایت می شود.
    در شرایط واقعی اگر شما دی ان اس سرور 8.8.8.8 را در کامپیوتر خود تنظیم نمایید، یک دی ان اس سرور ، دورتر از آی اس پی شما، اما داخلی، پاسخ شما را بجای سرور گوگل خواهد داد و داده شما هرگز به گوگل برای پرسش نخواهد رسید.

    تنها در شرایطی که روی کامپیوتر خود یک وی پی ان به خارج از کشور، فعال کرده باشید، داده های DNS جهت تحلیل نام، قبل از خروج از کامپیوتر شما رمز شده و دیگر برای سیستم فیلترینگ مخابرات ایران؛ قابل شناسایی نبود و در نتیجه به سلامت از کشور خارج شده و به سرور گوگل رسیده و پاسخ صحیح دریافت میکنند و سپس از داخل همان کانال رمزگذاری شده وی پی ان، مجدد به دست شما خواهد رسید.

    تنظیم کردن، دی ان اس های متفاوت ، تداخلی ایجاد نمیکنه
    در شرایط معمولی بهتر این هست که در مودم خود دی ان اس، تنظیم نکنید تا بطور خودکار از ای اس پی ، آنرا دریافت کند و یا بطور دستی دی ان اس سرورهای آی اس پی را بر روی آن تنظیم نمایید.
    بر روی دستگاه های داخل شبکه نیز، بصورت دستی DNS تنظیم نکنید تا بطور خودکار آدرس آی پی مودم شما به عنوان DNS Server در روی کامپیوتر و دیگر دستگاه ها ثبت شود.

    در چنین شرایطی، مودم شما، درخواست های تحلیل نام را از آی اس پی دریافت میکند، که نزدیک ترین سرور به شماست و سرعت پرسش و پاسخ برای مودم شما به حداکثر حد ممکن خواهد رسید.
    همینطور دستگاه های شما، درخواست های تحلیل نام را به DNS Server داخلی خود یعنی مودمتان ارسال خواهند نمود.
    مودم شما اگر قبلا دستگاهی در مورد دامنه مورد سوال، سوال پرسیده باشد و یکبار قبلا در مدتی مثلا کوتاه، آدرس آی پی Google.com را از آی اس پی شما سوال کرده باشد، برای مرتبه های بعدی در آن روز ، دیگر از آی اس پی سوال نخواهد کرد و به سرعت از پاسخی که قبلا دریافت کرده، پاسخ شما را خواهد داد.

    این باعث سرعت بیشتر در بازشدن صفحات شده و همینطور از ایجاد ترافیک و مصرف بی دلیل اینترنت برای پرسش و پاسخ های سرویس DNS تا حد ممکن اجتناب می شود. اگر کاربری برای رفرش کردن یک صفحه اینترنتی از کلید ترکیبی Ctrl+F5 استفاده نماید، مودم مجددا درخواست دی ان اس را به ای اس پی خود ارسال خواهد نمود.


    اما اگر در حالت دیگر قرار است از وی پی ان استفاده کنید و به وب سایتی مثل یوتیوب که فیلتر شده است، دسترسی پیدا کنید بهتر است که بصورت دستی، دی ان اس کارت شبکه خود را به آی پی یک DNS Server جهانی مانند گوگل تغییر دهید تا بعد از برقراری ارتباط وی پی ان، اطلاعات مورد نیاز را از آن سرور جهانی دریافت کنید.
    به عنوان مثال اگر بخواهید وب سایت یوتیوب را باز کنید، در شرایطی که در کانکشن شما DNS Server مودم تنظیم شده است، به این دلیل که در پرسش و پاسخ انجام شده از سرورهای تحت فیلترینگ، آدرس آی پی واقعی این وب سایت دریافت نخواهد شد. در نتیجه با وجود فعال نمودن یک وی پی ان، به دلیل اینکه آدرس آی پی سرور صحیحی را در کارت شبکه خود تنظیم نکرده اید، موفق به بازکردن این وب سایت نخواهید شد.


    mjzaret، farzad_ict و userr سپاسگزاری کرده‌اند.

  3. #3
    نام حقيقي: فرزاد

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    7
    سپاسگزاری کرده
    18
    بسیار عالی و کامل. ممنونم



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •