صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 21 از مجموع 21

موضوع: تجربه شما از کار با ویندوز جادویی -- 8 --

  
  1. #16
    نام حقيقي: حامد

    عضو عادی شناسه تصویری hamed_mhk
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    789
    سپاسگزاری شده
    1062
    سپاسگزاری کرده
    4
    نوشته های وبلاگ
    4
    من یه پنج شیش ماه پیش یه مطلبی در مورد کار با این ویندوز نوشتم










    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_mhk نمایش پست ها



    ماکروسافت ویندوز جدیدش که به اسم Windows 8 میخواد بیاد بیرون رو به صورت نمایشی عرضه کرده...
    چیزی که ماکروسافت داده یک سیستم عامل که پایه‌ی اون ویندوز 7 هستش
    منتهای مراتب اومده سیستم عاملی بیرون داده که علاوه بر PC ها و کامپیوترهای شخصی، تبلت‌ها رو هم در بر بگیره
    و از اونجایی که تبلت های امروزی یک صفحه لمسی هستن، اومده یک سیستم عاملی بسازه که کار کردن باهاش با ابزارهای لمسی یا همون TouchScreen راحت باشه


    پس الان با یک سیستم عاملی مواجه هستیم که مدعی که همونقدر که کار کردن باهاش با ابزارهای کلاسیک مثل ماوس و کیبورد راحته ،‌همونقدر هم کارکردن باهاش با ابزارهای لمسی راحته

    ماکروسافت کار با ابزار لمسی رو توی ویندوز 7 انجام داده ولی کار خاص و ویژه‌ای توش انجام نشده و کارکردن باهاش در حالت لمسی خیلی راحت و روال نیست و درواقع ویندوز 7 تاچ همون ویندوز 7 معمولیه که بجای اینکه با ماوس کلیک کنید، با انگشتت میکنی!

    ماکروسافت برای تلفن‌های‌همراه لمسی یک سیستم عاملی داره به اسم Windows Mobile 7 (که البته الان نسخه 7.5 هستش) که یک سیستم عامل مثل اندروید و iOS هستش که دقیقاً مثل اونا آیکون‌ها رو همه رو یک جا میذاره توی صفحه با این تفاوت که توی Android و iOS آیکون‌ها اندازه‌شون ثابت هستش و به صورت مرتب چیده میشن توی صفحات ولی توی سیستم عامل Windows Mobile اینا با اندازه‌های متفاوت تر و تقریباً نامرتب و بدون صفحه بندی چیده میشن که خود ماکروسافت بهش میگه MetroStyle


    Apple iOS:





    Android:





    Windows Mobile 7:












    حالا توی ویندوز 8 اومده چیکار کرده؟!
    اومده دوتا سیستم عاملی که برای تلفن‌های همراه و کامپیوتر های شخصی داده رو با هم قاطی کرده و یک ویندوز درآورده ازش !
    یعنی :


    کد:
    Windows Seven () + Windows Mobile 7.5 () = Windows 8 ()














    حالا چطوری این کار رو کرده ؟!

    ویندوز 7 به این صورت بود که وقتی کاربر لاگین میکرد، یک صفحه‌ای میومد بالا که اسمش رو میذاشتن Desktop یا میزکار
    توی این دستکتاپ برنامه‌ها به صورت‌های مختلف اجرا میشن.
    برنامه‌ها "تحت ِ Desktop" اجرا میشن. یعنی کاربر هم داخل محیط دسکتاپه و هم پنجره برنامه رو میبینیه و داخل محیط دستکاپه مثل Notepad
    حالا بعضی از برنامه‌ها به صورت "Full Screen" هم اجرا میشن، یا فقط به صورت Full Scrren اجرا میشن که اینطوریه که وقتی با برنامه کار میکن دیگه گزینه‌های مرتبط با کار روی دستکتاپ رو نداری و زمانی میتونی از دستکتاپ استفاده کنی که از اون برنامه به صورت کامل یا موقت بیایی بیرون یا به اصطلاح Switch کنی مثل اکثر بازی‌ها مثل Need For Speed






    توی ویندوز موبایل هم اینطوریه که یک صفحه هست که آیکون‌های به صورت کاشی (Tile) هستن اونجا و با اسکرول کردن بین اونا آیکون برنامه پیدا میشه و اجرا میشه :








    کاری که توی ویندوز 8 انجام شده اینه که وقتی کاربر لاگین میکنه، یک صفحه MetroStyle دقیقاً‌ مشابه اونی که توی موبایل‌ها میاد بالا میاد جلوی کاربر:



    و همونطور که میبینید تمام آیکون‌های برنامه‌ها به صورت کاشی کاشی کنار هم قرار داده میشن. و Desktop هم یکی از آیکون‌هاست که با کلیک کردن روش،‌کاربر وارد Desktop میشه ....




    و نکته‌ای که هست اینه که دیگه خبری از دکمه Start مثل ویندوزهای قبلی نیست!
    قبلاً وقتی یک منوی Start بود که همه برنامه‌هایی که نصب میشد و قبلاً‌ نصب بود به صورت دسته بندی شده توی اون قرارداشت:








    و این سیستم توی این ویندوز کاملاً حذف شده و صفحه اول که همه ایکون‌ها به صورت قر و قاطی توش قرار دارن صفحه Start این ویندوز حساب میشه :










    2 تیپ برنامه توی این ویندوز قابل اجراست
    یک تیپ برنامه کلاسیک که دقیقاً مثل ویندوز 7 "تحت Desktop" اجرا میشن، مثل برنامه Internet Explorer
    یک تیپ هم برنامه‌هایی هستن که Metro Style هستن و Full Screen اجرا میشن





    این تیپ برنامه خوراک تبلت‌هاست. و سیستمشون اینجوریه که همیشه فول اسکرین هستن (نهایتاً میشه 2 تا از این برنامه‌ها رو کنار هم چسبوند و توی 1 صفحه 2 تا برنامه رو دید)
    اما این تیپ برنامه خیلی به درد PC و صفحه نمایش بزرگ نمیخوره


    الان کاربرهای PC و بالاخص کاربرهای حرفه‌ای تعداد صفحات باز ِ همزمانی که استفاده میکنه خیلی زیاده به طوری که امروزه خیلی از کاربرها دارن به صورت 2 مونیتور یا چند مونیتور کار میکنن.


    ولی برنامه‌های Metro Styleی به درد دستگاه‌های کوچیک مثل تبلت فقط میخوره و روی PC خیلی جالب نیست.

    در واقع اتفاق خیلی خیلی عجیبی که اینجا افتاده اینه که یک سری امکانات و روش‌ها که توی حالت PC خوب بود رو ورداشته، بجای یک سری امکانات که بیشتر به کار تبلت میاد رو گذاشته توش !


    مثلاً‌ توی این ویندوز نر‌م‌افزار Remote Desktop به صورت مترو استایل هستش !

    الان مثلاً‌ یک ادمین وقتی داره کار میکنه، چندین و چند صفحه ریموت باز داره و همه رو تحت دستکتاپ باز میکنه، ولی توی این ویندوز کاملاً سیستم به صورت Full Screen کار میکنه و برای اینکه از این صفحه بیای توی اون صحفه باید مرتب سویچ کنی که این سویچ هم عموماً با ShortCut های کیبوردی اتفاق میافته !

    یا مثلاً یک PDF خون داره که اونم فول اسکرینه و به صورت ویندوزی و تحت دستکتاپ کار نمیکنه و بخوای چهار تا PDF باز کنی، اشکت درمیاد !
    این دو تا قضیه شاید توی تبلت اوکی و قابل قبول باشه ولی باری PC اصلا و ابدا قابل قبول نیست ! توی تبلت امکانات کمتره، پس محدودیت پذیرفتن برای کاربر قابل قبول تره ولی وقتی امکانات توی PC بیشتر چرا باید یک سری فیچرها فدای بی امکاناتیه تبلت بشن؟!!!

    یکی از ایرادهای دیگه‌ای که هست از بین رفت همون منوی استارت هستش
    قبلاً همه چیز مرتب در کنار هم دیگه بود ولی الان همه چیز قاطی پاتی هستش و توی صفحه استارته !
    این سیستمی که برای هر کاری باید از مود ِ دستکتاپ به مودِ مترو سوئیچ کنی، خیلی وقت گیر و اعصاب خورد کنه.

    اصلاً بحث عادت نیست! بحث ِ پایین اومدن راندمانه ‍! همه چیز سوئیچیه! بازم یه چیزیه که قبلاً یک برتری PC نسبت به تبلت بود ولی کلاً این امکانات برای PC حذف شده که تبلت و پی سی برابر بشن !!!

    یه چیز دیگه اینکه خیلی از چیزا توی ویندوز 7 وقتی میخواستی تنظیماتش رو عوض کنی، چندین راه بود برای رسید به صفحه تنظیمات، یک سری آسون، یک سری خیلی آسون و یک سری سخت!
    مثلاً شما میخواستی IP کامپیوتر رو عوض کنی. میتونستی بری دکمه استارت رو بزنی و بری توی Control Panel بعدش Network and Sharing Center بعدش توی Network Connections و بری سراغ کارت شبکه و IP عوض کنی.
    یا میتونستی مستقیم از طریق آیکون شبکه توی System Tray بری توی Network and Sharing Center (چندتا کلیک و مسیر کمتر از بالایی)
    یا میتونستی بری توی Start و توی قسمت سرچ یه Netw بنویسی و سریع سرچش Network and Sharing Center رو بیاره و کار رو ادامه بدی (برای بعضی‌ها راحت‌تر از راه دوم و خیلی راحت تراز راه اولی!)


    ولی توی ویندوز 8 نمیتونی از راه دوم و سوم استفاده کنی! حتماً از دسکتاپ باید بری توی قسمت Settings بعد بری Control Panel و ادامه ماجرا ! البته یک سرچی داره که خوبه ولی خب کافی نیست !

    همش باید بری توی سیستم مترو و آیکون‌های گنده و اینا و اگر آیکون‌های بیشتر بخوای باید بزنی که کوچیک و در هم برهم همه چیز رو نشون بده و .... !!

    حالا این به این معنی نیست که همه چیز این ویندوز بده!
    خیلی چیزای خوب هم بهش اضافه شده که اگر بخوام لیست کنم به این چیزا میتونم اشاره کنم:
    اضافه شدن Rebon به قسمت Computer و windows explorer



    که البته خیلی‌ها دوست ندارن که به نظر من این تیریپ عادتیه! عادت کنی بهش، خیلی هم خوبه!

    تیریپ کپی کردن جالب شده و میشه چند تا کپی رو با هم هندل کرد و Pause کرد اینا:




    تسک منیجر:





    یه چیز جالب داره که خوشم اومد به اسم File History که سیستم اینجوریه که ریویژن‌های فایل‌هات رو نگه میداره مثل کاری که توی Mac OS Lion انجام میشه ! هر چند به نظر من یه ذره بیشتر باس کار کنه روش !






    میشه بجای لاگین کردن لوکال با اکانت لایو ماکروسافت هم لاگین کرد که من امتحان نکردم !




    اگر بخوام یک جمع بندی کنم اینه :



    بیشتر چیزهایی که شما توی ویندوز 8 میبینی، نسبت به ویندوز 7 برای کاربرهای PC نیست! برای کاربرهای Tablet هستش!
    و بدتر از اون اینه که خیلی از چیزهایی که قبلاً راه دست کاربرهای PC بود حذف شده و بجاش چیزایی اضافه شده که راه دست تبلت‌ها و سیستم‌های تاچه !!

    چیزی که هست اینه که امیدوارم خودِ ماکروسافت اپلیکیشن‌ها و مود‌هایی بسازه که این مشکل از سر‌ِ کابرهای PC باز بشه چون اگر ماکروسافت این کار رو نکنه احتمالاً یک سری Third Party ممکنه بسازن که عموماً نشون داده که این تیپ سیستم‌ها که میخواد ویندوز رو بکنه شبیه به نسخه قبلی یا امکانات نسخه قبلی رو اضافه کنه، چیز خوبی از آب در نمیاد !

    و الا ممکنه اتفاقی بیافته که برای ویستا افتاد !
    این سیستم نه تنها کاربرهای PC رو ارضا نمیکنه بلکه ممکنه این سیستم‌ عامل رو برای PC ها و علی الخصوص کاربرهایی که به صورت حرفه‌ای کار میکنن و زمان براشون بسیار اهمیت داره و 2 تا کلیک کمتر ممکنه برایش ارزش خیلی زیاد داشته باشه، چیز راه دستی نیست !


    تمامی فیچرهایی که توی این سیستم عامل هست فقط و فقط توی Tablet ها خودش رو نشون میده و یک کاربر تبلت هست که بسیار لذت خواهد برد از این سیستم !



    من تنها امیدی که دارم اینه که ماکروسافت این نسخه‌های پیش‌نمایشی که داده بیرون، با هدف این داده که به کاربرها و سازنده‌های تبلت ها و سیستم‌های تاچ نشون بده که چه چیز خوب و خفنی در آستین داره ولی در نهایت نمیاد کاربرهای و سازنده سیستم‌ها کلاسیک‌تر رو از دست بده و یه چیزی میده بیرون که همه چیش اوکی باشه برای همه...











    نکته اینه که الان یه مدت حسابی‌ای از اون قضیه گذشته و من با خیلی از خم و چم‌های قضیه آشنا شدم که طی امروز فردا میام و یه چیزایی در موردش میگم !



    Hanif سپاسگزاری کرده است.

  2. #17
    نام حقيقي: محمد فراهانی

    عضو عادی شناسه تصویری mohamad-23
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    1,303
    سپاسگزاری شده
    1096
    سپاسگزاری کرده
    847
    نظر من رو که جلب کرده .... سرعت و روانیش فوق العادست



  3. #18
    نام حقيقي: حامد

    عضو عادی شناسه تصویری hamed_mhk
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    789
    سپاسگزاری شده
    1062
    سپاسگزاری کرده
    4
    نوشته های وبلاگ
    4
    خب من میخوام شروع کنم به گفتن مطالب و از اونجایی که بچه‌ها موارد مثبتش رو دارن میگن، من با منفی‌ها میخوام شروع کنم !


    اول از همه یک فقره باگ بی‌مزه و البته محسوس برای ملت دور زننده محدودیت‌های ..... بــــعـــله !!

    وقتی شما با ویندوز 8 یک فقره VPN میزنید (البته نه برای دور زدن محدودیت‌ها، بلکن برای استفاده از امکانات حلال و به حق و ....) یک سری از برنامه‌های مترو یا همون Metro App ، ارتباطشون رو با اینترنت از دست میدن
    مثلاً وقتی VPN فعال هستش و شما برنامه Weather رو باز میکنید، میزنه که: "بعله شما آفلاین هستید و برای استفاده از این برنامه شیک و خوب و مجلسی، لطف کنید به اینترنت وصل بشید و الخ !"

    این قضیه در مورد پروکسی‌ها هم مطرحه و توی اون بدتر از این همه برخورد میکنه

    البته برنامه TMG Client از این قاعده مستثنی‌ست و مشکلی نداره ! ولی خب امثال Proxifire و اینا مشکلات دارن و برای رفعش باید انواع اقسام کارها بکنید که هر چند مشکل رو در عمل برطرف هم نمیتونن بکنن!!!!!



    پس این اولین باگ این دوست عزیز که وقتی وصل میشید به اونی که نباید بشید،‌ یک سری از Metro App ها میرن هوا !!!




  4. #19
    نام حقيقي: محمد فراهانی

    عضو عادی شناسه تصویری mohamad-23
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    1,303
    سپاسگزاری شده
    1096
    سپاسگزاری کرده
    847
    حامد جان این ویندوز پایه هستش و توی همین 20 روز 200 مگ واسش update اومده ... کم کم جا افتاده تر میشه



  5. #20
    نام حقيقي: Hanif Farahnak

    عضو ویژه
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    تهـــــران
    نوشته
    1,547
    سپاسگزاری شده
    1400
    سپاسگزاری کرده
    1174




    نکات مثبت

    ۱- اتحاد بین دستگاه‌های مختلف
    یک شکل بودن ویندوز در گجت‌های مختلف باعث می‌شود تجربه‌ی کار با دستگاه‌های مختلف یکسان باشد و افراد سردرگم نشوند و کار با گجت‌ها را راحت‌تر یاد بگیرند. علاوه بر این یکسان بودن محیط ویندوز به این معنی است که کاربران می‌توانند تنظیمات یکسانی در دستگاه‌های مختلف خود داشته باشند. انگار که یک سیستم‌عامل دارند و توسط رایانه‌های مختلف از آن استفاده می‌کنند. حتی فایل‌های خود را توسط سرویس‌هایی نظیر SkyDrive می‌توانند بین رایانه‌ها و گجت‌های مختلف به اشتراک بگذارند. نکته‌ی مهم در رابط کاربری یک‌شکل، مسأله‌ای است که برنامه‌نویسان با آن سروکار دارند. مسلما اگر ویندوز در گجت‌های مختلف، رابط کاربری یکسان داشته باشد، کار برنامه‌نویسان در همخوانی برنامه‌هایشان با محیط سیستم‌عامل بر روی دستگاه‌های مختلف بسیار راحت‌تر خواهد شد و حتی باعث می‌شود، برنامه‌نویسان رغبت بیشتری داشته باشند که برنامه‌هایشان را برای گجت‌های مختلف تولید کنند.

    ۲- دوستی با صفحه‌های لمسی
    امروزه بسیاری از افراد اکثر کار با سیستم‌های رایانه‌ایشان از طریق صفحات لمسی انجام می‌شود. مایکروسافت کار بزرگی که انجام داد این بود که در این نسخه از ویندوز، رابط کاربری را طوری طراحی کرد که علاوه بر افرادی که موس و صفحه‌ی کلید دارند، افرادی که با صفحات لمسی کار می‌کنند، نیز تجربه‌ی خوبی از کار با سیستم‌عامل ویندوز داشته باشند. نکته‌ی مهم دیگر در مناسب سازی رابط کاربری ویندوز ۸ با صفحات لمسی این است که برنامه‌نویسان بیشتر ترغیب می‌شوند که رابط کاربری نرم‌افزارهایشان را مناسب صفحات لمسی کنند. البته هستند نرم‌افزارهایی که فی‌الذاته احتیاج به صفحه‌ی کلید دارند و مناسب صفحه‌ی لمسی نیستند و لذا انتظاری هم از توسعه دهندگانشان نیست که بخواهند رابط کاربری نرم‌افزارشان را مناسب صفحات لمسی طراحی کنند. ولی بسیار یا شاید اکثر نرم‌افزارها اینگونه نیستند. اکثر نرم‌افزار‌هایی که افراد به طور عادی استفاده می‌کنند، اگر با صفحات لمسی همخوانی پیدا کنند، بسیار به سود کاربران خواهد بود.

    ۳- فروشگاه ویندوز
    اپل برای خودش فروشگاه نرم‌افزار دارد. آندروید هم همینطور. این وسط فقط مایکروسافت کم بود که آن هم به جمع اظافه شد. وجود فروشگاه نرم‌افزار مزایای بسیاری دارد.
    اگر مرکز نرم‌افزاری معتبری نباشد کاربران سردرگم می‌شوند کدام نرم‌افزار را انتخاب کنند. آنهم با اینهمه تبلیغات که برای نرم‌افزارهای مختلف هست. ولی اگر مرکز نرم‌افزاری معتبری از سوی خود مایکروسافت باشد، کاربران می‌توانند نرم‌افزارها را در یک جا با هم مقایسه کنند و حتی از تجارب کاربران دیگر که به صورت رتبه و نظر در ذیل نرم‌افزارها موجود است استفاده کنند و بهترین نرم‌افزار را انتخاب کنند. همین باعث ایجاد رقابت بین توسعه دهندگان می‌شود که در آخر تماماً به سود کاربران است.
    از دیگر مزایای وجود یک فروشگاه نرم‌افزاری برای ویندوز، این است که نرم‌افزار هایی که مناسب با صفحه‌ی استارت ویندوز ۸ هستند، راحت‌تر در اختیار کاربران قرار می‌گیرند و این هم باعث ترغیب بیشتر توسعه‌دهندگان به مناسب‌سازی نرم‌افزارهایشان را صفحه‌ی استارت ویندوز ۸ می‌شود.


    نکات منفی

    ۱- رابط کاربری جدید ممکن است کاربران را دلسرد کند
    کاربران موس و صفحه‌کلیدی و کاربرانی که با صفحه‌ی لمسی کار می‌کنند، به روش‌های مختلفی با سیستم‌عامل سر و کار دارند. کاربران لمسی عادت ندارند پنجره‌های زیادی روی میزکار داشته باشند و با Alt+Tab مرتب بین پنجره ها جابجا شوند. در صورتی که برخی کاربران موس و صفحه‌کلیدی به راحتی با پنجره‌های زیاد کار می‌کنند. در سیستم‌عاملی که رابط کاربری مشترک برای کاربران موس و صفحه‌کلیدی و کاربران صفحات لمسی دارد انتظار می‌رود نه کاربران صفحات لمسی بتوانند به بهترین وجه از سیستم‌عامل استفاده کنند و نه کاربران موس و صفحه‌کلیدی بتوانند بهترین کارکرد را با رایانه‌شان داشته باشند.


    ۲- انتظاری که برآورده نمی‌شود
    کاربران به خاطر ظاهر یکسان ویندوز در سیستم‌های رایانه‌ای مختلف مانند PC، لپتاپ، تلفن همراه،و تبلت ممکن است فکر کنند نرم‌افزارهایشان در تمام این دستگاه‌ها به طور یکسان اجرا خواهند شد در صورتی که انگونه نیست و نرم‌افزارها برای پردازنده‌های مختلف متفاوت است و همین ممکن است باعث دلسردی برخی کاربران بشود.
    همین مسأله در مورد Windows 8 RT نیز صادق است. کاربران ممکن است متوجه نشوند که این سیستم‌عامل یک نسخه‌ی کوچک از ویندوز است که بر روی پردازنده‌های آرم اجرا شده و فقط نرم‌افزار‌های مترو را اجرا می‌کند.

    ۳- تبلیغات
    تبلیغات در ویندوز ۸ ممکن است برای برخی کاربران آزاردهنده باشد. نرم‌افزار پخش موزیک به گونه ایست که انگار نه مطلقا برای استفاده کاربران بلکه بیشتر برای تبلیغ خرید از فروشگاه موزیک Xbox طراحی شده است. نرم‌افزار مرکز بازی و پخش فیلم هم همین جریان را دارند. در صورتی که در مثلا سیستم‌عامل آندروید نرم‌افزارهای تبلیغاتی و غیر آن از هم جدا هستند و اگر کاربران نخواهند تبلیغات آزاردهنده نخواهند داشت.


    ۴- محدودیت‌های جغرافیایی
    از مسائلی که در حساب‌های کاربری افراد در Windows Live ID وجود دارد محدودیت جغرافیایی است. مثلا کسی که در اروپا یک حساب کاربری داشته است و حال می‌خواهد به آمریکا سفر کند به احتمال زیاد در آمریکا نخواهد توانست از حساب اروپای خود استفاده کند. علاوه بر این محدودیت حغرافیایی برخی از نرم‌افزارها و محدودیت‌های پرداخت الکترونیکی در برخی مناطق باعث آزار کاربران است.
    این مشکل در ویندوز ۸ بیشتر احساس می‌شود زیرا قرار است اطلاعات بیشتری از طریق حساب آنلاین افراد به اشتراک گذاشته شود.


    منبع: PCWorld


    hanif.farahnak [a t] gmail.com

  6. #21
    نام حقيقي: حامد

    عضو عادی شناسه تصویری hamed_mhk
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    789
    سپاسگزاری شده
    1062
    سپاسگزاری کرده
    4
    نوشته های وبلاگ
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad-23 نمایش پست ها
    حامد جان این ویندوز پایه هستش و توی همین 20 روز 200 مگ واسش update اومده ... کم کم جا افتاده تر میشه


    بعله درسته

    البته شاید درست بشه، شاید هم نشه !


    مثلاً یک ایرادی توی ویندوز 7 بود که هنوز که هنوزه کامل درست نشده

    ایراد این بود که وقتی Quick Lunch ها رو فعال میکردی و ازشون استفاده میکردی، بعضی وقتا که ویندوز رو ریستارت میکردی میدیدی که کل QL ها ترکیدن و باید همه چی رو از اول درست کنی
    این ایراد توی سایت ماکروسافت هم به عنوان Known Issue اومد و براش هم یک KB Article درست شد ولی راه حلی ارائه نشد و فقط گفتن که این ایراد هست
    توی Service Pack 1 یه کارایی کردن و اون کارا باعث شد که اولاً هم تعدد این قضیه بیاد پایین و هم اینکه وقتی این اتفاق میافته آدم برای برگردوندن این QL ها خیلی به زحمت نیافته !




    حالا این قضیه هم همینطوریه

    حالا من گفتم هدفم انرژی منفی دادن نیست
    فقط دارم ایرادهایی که شخصاً باهاشون درگیر شدم رو میگم

    از شما و دوستان هم خواهش میکنم که ایرادها و نکات مثبتی که دیدن رو مطرح کنن




صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2

کلمات کلیدی در جستجوها:

http:forum.persiannetworks.comf78t55529-new.html

علل کارنکردن وی پی انویندوز 8خصوصیات ویندوز 8مشکل vpn ویندوز هشت 8مشکل ویندوز 8 با vpnدانلود کانکشن ساکس برای ویندوز8کار نکردن اینترنت در استارت ویندوز 8استارت ویندوز8من کار نمیکنهکارنکردن وی پی ان در ویندوز 8علت کار نکردن vpn در ویندوز 8مشکل vpn در ویندوز 8علت کار نکردن وی پی ان در ویندوز 8کار نکردن ویندوز دیفندروارد كردن در ویندوز 8vpnکار نکردن اینترنت در مترو ویندوز 8کار با وایرلس win 8کار نکردن ابزارهاس استارت در ویندوز 8علت کار نکردن وایرلس در ویندوز 8علت کار نکردن windows defenderنحوه ی کار باvpnدرویندوز سوندانلود کانکشن vpnبرای تبلتمشکل کار نکردن کرک در و یندوز 8کار نکردن vpnکانکشنVPN در ویندوز8

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •