دوستان کرک برای ریموت ندارید برای سرور 2008 ار 2
موضوعات مشابه:
- terminal server
- نصب و راه اندازی Terminal server در Windows Server 2008
- windows server 2008 terminal server crack
دوستان کرک برای ریموت ندارید برای سرور 2008 ار 2
موضوعات مشابه:
- terminal server
- نصب و راه اندازی Terminal server در Windows Server 2008
- windows server 2008 terminal server crack
فکر کنم منظور سرویس Remote Desktop Role هستش که وقتی راش میندازی میگه Trial هست باید سریال مجزا براش تهیه کنی !
آها! Permanent RDS CAL می خوان! شرمنده من متوجه منظور نشده بودم.
کاش درخواستتان را جدا و با عنوان جدید مطرح می کردید. این عنوان مشخصا درباره کرک ویندوز سرور است و نه سرویس های دیگر. من این کار را کردم.
ولی می توانم پیشنهادی برایتان داشته باشم.
من به شما License معتبر از Microsoft می دهم و وارد می کنید و Activate اش می کنید و به تعداد مورد نیاز License به صورت Per User یا Per Device در اختیارتان قرار می دهم تا وارد کنید و استفاده کنید. در ازایش، یک مقاله آموزشی کامل با شرح، تصویر و توضیحات کامل در مورد روش نصب و راه اندازی سرویس Terminal Server روی Windows Server 2008 می خواهم که در انجمن برای استفاده همه منتشر کنید. حتما قیمت License ای که اشاره کردم را می دانید. پس وزن و ارزش این مقاله آموزشی می بایست با آن همخوانی داشته باشد.
یک معامله پایاپای که برای شما دو سر سود است. هم استفاده مادی دارد و هم استفاده معنوی که دعای خیر استفاده کنندگان از مقاله آموزشی تان تا سالها برایتان وجود خواهد داشت.
برای دیگر دوستان هم می توانم این پیشنهاد را داشته باشم.
مقاله دیگری که می توانیم در موردش چنین معامله ای داشته باشیم، روش نصب و راه اندازی و تنظیم سرویس Remote App است. با همان مشخصاتی که بالا اشاره کردم.
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com
سلام اقا من به صورت کامل نصب و راه اندازی ترمینال سرور و سرور ویندوز 2008 و ریموت اپلیکیشن رو به صورت کامل انجام میدم . قبول هستش . شروع کنیم به شرط این که وقتی من شروع به کار این جریان کردم مطمئن باشم وقتی در حال کار هستم کسی زود تر از من اگه تمام کرد . به قول خودم زاهد و حوضش نمونه یه هو . البته ببخشید اگه اینطوریی می گم .
ویرایش توسط ho2o2oo : 2012-08-04 در ساعت 08:34 AM
اقا من انجامش دادم به صورت عملياتي هم زير بار هستش الان 7 يا 8 ماه ميشه اگه براي ما هم صادقه من شروع كنم به نوشتن آموزش
این موضوع رو که جناب الفک به دست گرفتن. شما یه سرویس دیگه که روش تسلط داری رو خودت پیشنهاد بده و با همون مشخصات بالا براش مقاله آموزشی آماده کن.
یک نکته ای رو قبلا اشاره کردم و فکر می کنم باید در موردش توضیح بدم که بعدا سوء تفاهم پیش نیاد.
من کرک ندارم. اصولا Terminal Server از معدود سرویس هایی است که Crack نشده است.
لایسنسی که در موردش صحبت می کنم، طبق توافقی که به عنوان پارتنر با مایکروسافت داریم، براساس شماره سریال سرور شما از مایکروسافت دریافت و در اختیار شما قرار می گیرد و فقط هم روی همان سرور قابل استفاده است. اینطور نیست که این لایسنس را روی سرورهای دیگر بتوانید استفاده کنید.
فرایند هم به این صورت است که ابتدا شماره سریال License Server شما دریافت می شود، براساس آن، Activation ID در اختیار شما قرار می گیرد تا License Server فعال شود. سپس به تعداد مورد نیاز شما (نیاز منطقی البته! چون دریافت لایسنس فرایندی دارد و باید برای آن زمان صرف کرد.)، CAL به صورت Per Device یا Per User دریافت می شود و در اختیار شما قرار می گیرد تا روی همان License Server وارد کنید.
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com
برادر حکیمی !
افتادی به معامله ها !!
لایسنس میدی مقاله میگیری !
پس این مطلب ناقص موند؟ چی شدآموزش؟licence نمی خواییم یه آموزش بزارین لطفا!
دوستان پیگیری نکردند. اگر کسی باشد که بخواهد هنوز این پیشنهاد پابرجاست.
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com