من چطور میتونم از سرورم ایمیج بگیرم و چطور میتونم موقعی که سرورم مشکل پیدا کرد اونو restore کنم ؟ لطفا نرم افزاری که بشه باهاش image گرفت و ریستور کرد هم بهم بگید ؟ و ایا وقتی برش گردونم کله اطلاعاته سرورم برمیگرده ؟
موضوعات مشابه:
من چطور میتونم از سرورم ایمیج بگیرم و چطور میتونم موقعی که سرورم مشکل پیدا کرد اونو restore کنم ؟ لطفا نرم افزاری که بشه باهاش image گرفت و ریستور کرد هم بهم بگید ؟ و ایا وقتی برش گردونم کله اطلاعاته سرورم برمیگرده ؟
موضوعات مشابه:
Symantec Backup Exec
acronis
البته خود سیستم عامل های سرور هم برا بک آپ روشهایی گذاشتن
ویرایش توسط imannami : 2012-01-25 در ساعت 10:05 AM
وقتی سیستمم دچار مشکل شد چطور میتونم اطلاعاتمو برگردونم
دوست عزیز یه ویندوز جدید از همون نسخه که قبلا روش بود میریزی بهد این نرم افزار رو روش نصب میکنی و بک اپی که قبلا گرفتی رو یه هارد اکسترنال ذخیره کردی رو ریستور میکنی
از سرورم که روش dc , dhcp , dns روش نصبه
میخوام از برنامه paragon drive backup استفاده کنم ولی image نمیگیره فقط از اطلاعاتم یه بک اپی میگیره به نظره اساتید ازش استفاده کنم و اگه ازش استفاده کنم بعد بک آپ گرفتن واسه ریستور مشکلی برام پیش نمیاد
نه کار شما رو همون Symantec Backup راه میندازه این برنانه کاملا حرفه ای هستش نسخه کرک شدش کیر میاد
پیشنهاد من اینه که از نرم افزار Symantec backup Exec استفاده کنی و Backup System state هم میتونی بگیری و اگه سرورت مجازی باشی (یعنی روی بستر مجازی مانند vmware,hyper V باشد) میتونی از کل ماشینت پشتیبان تهیه کنی.
mmhalvaei@gmail.com
برنامه acronis رو نصب کردم ولی گزینه برا image گرفتن نمیبینم
از برنامه acronis استفاده میکنم یه سوال داشتم اگه از backup این برنامه استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و میتونم بک آپ رو ریستور کنم
یا باید image بگیرم ؟ چه فرقی باهم دارن ؟
منم این مشکلو دارم . سرور هام مجازی هستن ،نمیدونم با symantec چطور باید ازشون بک آپ بگیرم ؟
سلام دوستان من از برنامه acronis استفاده میکنم که خیلی عالی هست ودر ضمن با همه نسخه ها ی سرور سازگاری داره و البته با سرورهای مجازی هم سازگاری داره و خیلی خوب جواب میده با خیال راحت ازش استفاده کنید
من چطور میتونم از سرورم image بگیرم هرکاری میکنم نمیشه ؟