نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل لود بعد از اعمال پالیسی

  
  1. #1
    نام حقيقي: farshid

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    teh
    نوشته
    325
    سپاسگزاری شده
    29
    سپاسگزاری کرده
    4

    مشکل لود بعد از اعمال پالیسی

    توشبکه من برای یه ou تنظیمات پالیسی اعمال کردم از جمله نتونه کنترل پنل رو ببینه نتونه تغیرات جزئی رو سیستمش انجام بده ولی بعد از گذشت دو روز این کلاینتای موجود تو این ou موقع لاگین کردن error میده و ارورش هم اینه که the group policy cannot logon failed ===acses denied دلیلش چی میتونه باشه و نکته جالبش اینه تو این ou سیستمائی که نزدیک به هاب هستن مشکلی ندارن ولی چند تا از کلاینتای این ou فاصله 150 متری با سوئیچ اصلی دارن و با دو سوئیچ به سوئیچ اصلی ارتباط دارن مشکل دارن و موقع لود این ارور رو میده



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: farshid

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    teh
    نوشته
    325
    سپاسگزاری شده
    29
    سپاسگزاری کرده
    4
    کسی نیست



  3. #3
    نام حقيقي: farshid

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    teh
    نوشته
    325
    سپاسگزاری شده
    29
    سپاسگزاری کرده
    4
    یعنی کسی پیدا نمیشه که کمکم کنه



  4. #4
    نام حقيقي: علی

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    139
    سپاسگزاری شده
    42
    سپاسگزاری کرده
    26
    سلام.اگه فاصلشون واقعاً 150 متر باشه و شبکه کابلی باشه بعید هم نیست بخاطره کندی ارتباط باشه.
    ولی اگه دقیقاً با همون سرعتی که سیستمای دیگه هم کانکتن، وصل میشن، اگه برات امکان داره یدونشون رو با این سالما جابجا کن.تست دیگه...



کلمات کلیدی در جستجوها:

اعمال پالیسی

نشدن پالیسی

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •