نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
سپاس ها 1سپاس

موضوع: مشکل در ایمیج گیری در WDS

  
  1. #1
    نام حقيقي: masoud

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    9
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    0

    مشکل در ایمیج گیری در WDS

    با سلام
    دوستان من یک سرویس
    WDS
    راه انداختم اما وقتی میرم که از ویندوزی که آماده کردم برای ایمیج گرفتن ایمیج بگیرم وقتی که با کارت شبکه و فایل کپچر بوت می کنم و بالا میاد جایی که قراره یک درایو رو معرفی کنم واسه ایمیج هیچ درایوی نیست.اگه میشه کمکم کنید.
    ممنونم








  2. #2
    نام حقيقي: صادق نجاتی زاده

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری SADEGH65
    تاریخ عضویت
    Nov 2003
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    2,264
    سپاسگزاری شده
    3410
    سپاسگزاری کرده
    3620
    نوشته های وبلاگ
    12
    نقل قول نوشته اصلی توسط mad_03 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من یک سرویس
    WDS
    راه انداختم اما وقتی میرم که از ویندوزی که آماده کردم برای ایمیج گرفتن ایمیج بگیرم وقتی که با کارت شبکه و فایل کپچر بوت می کنم و بالا میاد جایی که قراره یک درایو رو معرفی کنم واسه ایمیج هیچ درایوی نیست.اگه میشه کمکم کنید.
    ممنونم
    حتما سیستم عامل باید Sysprep شده باشد


    EVERAL سپاسگزاری کرده است.

  3. #3
    نام حقيقي: masoud

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    9
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    0
    البته ویندوزی که من می خوام ایمیج بگیرم ویندوز xp هستش،sysprep هم کردم فقط چون نمیدونستم کدوم تیک هاشو باید بزنم همه تیک های اون پایینو که شامل mini setup,per-activated,no SIDgen رو هم زدم
    البته یاد آوری می کنم که فایل بوت رو که من روی سرور ساختم(boot.wim) از روی ویندوز 7 نسخه 32 بیتی برداشتم که تا جایی که اطلاع دارم مشکل از این نیست




کلمات کلیدی در جستجوها:

ايميج گيري بوت

ایمیج های WDS

ایمیج گرفتن برای wds

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •