سلام
ميشه admin رمز عبور users را مشاهده كند؟
سلام
ميشه admin رمز عبور users را مشاهده كند؟
بلی و خیر،
بستگی دارد چه سیستمی مورد نظر شما باشد. در دومین های ویندوز به صورت پیش فرض خیر اما امکان دارد.
در domainميشه؟
نرم افزار خاصي لازمه؟
ویرایش توسط fidnah : 2011-01-08 در ساعت 07:37 PM
نمي توان پسورد كاربرا را ديد ولي مي توان آن را ريست كرد
من با نرم افزارهايي كه تا به حال كار كردم اين امكان رو واسم نداده
اگه دوستان چنين نرم افزاري پيدا كردن به ما هم بدن
من هم فکر نمی کنم چنین امکانی یاشه ولی با این حال مشتاقانه منتظرم یکی از دوستان راه حل بده
بله و خیر یعنی چی ؟
امکان مشاهده رمز حتی برای Admin هم وجود ندارد .
در ویندوز xp گاهی اوقات با نرم افزارهایی که فایل سم را آنالیز میکنند میتوانید پسورد فعلی را ببینیدامکان مشاهده رمز حتی برای Admin هم وجود ندارد .
من خودم این کار را انجام داده ام منتها الان نرم افزارش را ندارم !!!
آقا ابراهیم اشاره خوبی کردن ! میتونه شروع خوبی باشه ! برنامه هایی داریم که SAM رو پیدا میکنند و پسورد رو از توش میکشند بیرون (البته نه به همین سادگی ولی خوب این کار رو میکنند) ! اسم برنامه الان تو ذهنم نیست ! دوستان بهتر یادشون میاد ! اگر کسی پیدا نکرد تو برنامه هام یه سرچ میکنم و میذارمش
تا جایی که یادمه :
الگوریتم کلی : شما با استفاده از یک سری نرم افزار میای سیستم را بوت میکنی نرم افزار میره اطلاعات داخل SAM را براتون کپی میکنه ( دلیل این هم که شما وقتی ویندوزت میاد بالا نمی تونی به SAM دست رسی پیدا کنی و یه جوری SAM توی سیستمت گم میشه)
بعد پسورد ها داخل SAM به صورت Hash هستن که شما باید با یه Hash کرکر بیوفتی به جونه این
یا یه کار قشنگ تر هش داخل SAM را میدی به یه سری سایت ها اون سایت ها با داشتن هش دیگیشنری های قوی و استفاده از از پردازشهای موازی میان 72 ساعته هش را برات کرک میکنند
تازه اگه کارت هم کریتیکال هستش یه کم پول میدی به این سایتا 4 ساعته کارت را راه میندازن
فقط خواهشا اسم سایته را از نخواین چون واقعا یادم نیست
توی youtube فیلم در این مورد زیاد هست یه سرم به اونجا بزن
به هر حال این پست را از ما نشنیده به گیرید که برمیگرده به دوران خیلی جاهلیت مون
دوستان عزيز اين امكان وجود داره يا خير؟
لطفا بيشتر توضيح بدين
ممنون
پسورد ها در ویندوزبه صورت hash موجود است و به صورتی رمز گزاری شده و irreversible و غیر قابل بازگشتی.
یعنی الگوریتم های استفاده شده به این صورت است که شما از مقدار Hash شده نمیتوانید به مقدار حقیقی دست یابید و تنها روش استفاده از دیکشنری برای این کار و یا brute force است که برای این کار برنامه های مختلفی وجود دارد یکی از آنها که اتفاقا برنامه خوبی هم هست برنامه ای است به نام Saminside که توضیحات و .. را میتوانید در لینک زیر ببینید.
SAMInside