با سلام و احترام
موضوع زیر رو بنده در سوالات مطرح شده گذشته مشاهده کردم ولی جواب کاملی دریافت نشد. وبرای بنده هم پیش اومده :

شرح داستان :
من در یک شبکه یک Primary که DHCP , DNS هم هست , و یک Additional دارم هر دو کار خودشون رو به خوبی انجام میدادن تا جایی که تصمیم گرفتم برای تغییرات سخت افزاری سرور Primary را خارج نمایم.
5 رول مربوطه ( FSMO ) را با موفقیت به additional منتقل(Transfer) شده , Global Ctalog نیز برای additional علامت خورده است. پس از reset شدن هر دوسرور
ظاهرا عملیات با موفقیت انجام شده است.DNS به صورت خودکار به سرور additional منتقل شده, DHCP را نیز به آن انتقال داده ام و سرور ها Replicate را به خوبی انجام میدهند و Client ها نیزدر شبکه به خوبی عمل کرده و هیچ مشکلی وجود ندارد.
مشکل اول : وقتی Primary قبلی خاموش باشه , منابع شبکه از دست میره , Authentication انجام نمیشه , Sharing ها و خلاصه همه چی میریزه بهم....
مشکل دوم : وقتی میخوام Primary قبلی رو Remove کنم پیغام میده که این آخرین DC هست و نمیتوان با آن ارتباط برقرار کرد. این در حالیست که Replicate به درستی انجام میشه.با Ping دامنه , آدرس IP مربوط به Additioanl برگشت داده میشه , Policy ها به درستی منتقل میشه و هیچ ایرادی وجود نداره.
لازم به ذکر است که وقتی 5 رول یاد شده مجددا به Primary انتقال داده میشود و بخواهم Additional را Remove کنم هیچ مشکلی وجود ندارد براحتی additional پاک میشود.
ظاهرا Primary حاضر نیست تخت سلطنت را رها سازد.
لطفا راهنمایی لازم را مبذول فرمائید - با تشکر