سلام
کسي در مرد نحوه broadcast فيلم روي شبکه چيزي ميدونه؟![]()
سلام
کسي در مرد نحوه broadcast فيلم روي شبکه چيزي ميدونه؟![]()
لطفا اگه می دونید بگید.
منظورم از فیلم هم کانال تلویزیونیه. وقتی اونو capture کردیم چه طور می تونیم به صورت broad cast پخشش کنیم؟؟؟؟![]()
یکم بیشتر توضیح بده
سلام
به این لینک مراجعه نمایید و نرم افزار U-Broadcast Software را دانلود نمایید . تنظیمش راحت است.
موفق باشید
Broadcast TV on Local Area Network | SnakeBytez
armashali -----> ARM
ممنونم
می خوام که بعد از دریافت کانالها مثلا با کارت DVB به صورت online اونا را رو روی lan پخش کنم ولی به صورت broad cast تا عرض باند زیادی رو مصرف نکنه.
از آقای مشعلی کمال تشکر رو دارم
انشائالله صفحه ای رو که گفتید می خونم و اگه سوالی بود بازم مزاحم میشم.
خوب فرق اين نرم افزار با prog dvb چيه ؟![]()
سلام
progdvb نیاز به ماژولی به نام Prog Media Server دارد تا این تصاویر را Broadcast نماید.
ولی این نرم افزار این کار را خودش انجام میدهد. اگر آن ماژول را دارید که فرق زیادی با هم ندارند. همان progdvb را استفاده نمایید.
موفق باشید
armashali -----> ARM
iut (2009-08-08)
اگه اين DVB card رو روي سرور نصب کنيم و بعد هم اونو رو شبکه share کنيم ميشه همزمان چند کانال رو ديد يا براي هر کانال يه کارت لازمه ؟
چون بهرحال همه client ها که يه کانال رو نمي خوان پس سرور بايد بتونه در هر زمان همه کانال ها رو نشون بده .
در مورد TV card چه طوره؟
بازم ممنون
سلام
فقط یک کانال به صورت همزمان.
یک لطفی کنید و مرحله به مرحله با جوابها همراه شوید.
فعلا تجهیزات در اختیار شماست و ما فقط با تجربه و تئوری به شما پاسخ میدهیم . پس نرم افزار را نصب کنید . تجهیزات را نصب کنید . تست کنید و مرحله بعد را سوال نمایید.
این نظر شخصی من است.
موفق باشید
armashali -----> ARM
SADEGH65 (2009-08-08)
سلام
چشم ؛ ولي منم همين کارو مي کنم
بايد بتونم روي سرور همه کانال هاي ايران رو پخش کنم.
حالا dvb card بگيرم؟
پس ميشه چند کانال رو با هم ديد؟
حالا اون نرم افزار u-broadcast با dvb card هم کار ميکنه؟
چون تو اون لينکي که داده بوديد توضيحاتش با TV card اومده بود.
سلام
ببخشيد براي کار با dvb card و پخش broadcast کانال هاي ماهواره اي کدوم يک از نرم افزار هاي progdvb يا u-broadcast بهتره؟
بله اگه بخواهيد از ماهواره اينتلست 902 استفاده كنيد كه شبكه هاي ملي و چند شبكه ديگه و راديو همهگي روي يك فركانس هستند من الان با يك ال ان بي اومديم همزمان 5 رسيور رو وصلش كرديم و براحتي هم كار ميكنه با تشكر