صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 17 از مجموع 17

موضوع: اشتراک گذاری اینترنت بین دو نقطه با فاصله 3 کیلومتر

  
  1. #16
    نام حقيقي: ابراهیم

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    1
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    0

    اشتراک گذاری اینترنت بین دو نقطه با فاصله 3 کیلومتر

    سلام دوست عزیز من به شما پیشنهاد می کنم این مقاله را بخوانید شاید به شما کمک کند
    یکی از روشهای انتقال دیتا استفاده از رادیوهای وایرلس است. در این روش اطلاعات تبدیل به امواج رادیویی شده و به سمت مقصد فرستاده میشود.از این روش میتوان برای ارتباط دو نقطه به همدیگر و یا یک نقطه به چند نقطه استفاده گردد.
    عوامل زیادی در انتخاب یک رادیو مناسب موثر میباشند که فاصله بین نقاط، شرایط اقلیمی و جغرافیایی، میزان پهنای باند مورد نیاز و شرایط فیزیکی منطقه از آن جمله میباشد.
    فرکانس های مجاز برای این ارتباط 900MHz و 2,4GHz و 5,8GHz میباشد که دستگاه های با استفاده عمومی در این فرکانس ها ساخته میشوند. برای استفاده از فرکانس های دیگر اجازه سازمان تنظیم و مقررات رادیویی الزامی است.
    قدم اول در ایجاد این ارتباط امکان سنجی میباشد تا از امکان ایجاد ارتباط مطمئن شد. سپس ارتفاع دکل رو صورت نیاز و نوع دستگاه برآورد می شود.دستگاه های متنوعی برای این کار تولید میشود که بر حسب توان و کیفیت دارای قیمت های مختلف و کارآیی متفاوت میباشد. بی توجهی به هر کدام از عوامل موثر در این ارتباط باعث عدم برقراری یا افت کیفیت شدید خواهد شد. در حال حاضر امکان برقراری ارتباط تا 100KM و پهنای باند 300M فراهم است با استفاده از روشهای مختلف میتوان این فواصل را بیشتر هم نمود.
    انتقال دیتا:تامين سرويس هاي ارتباطي به عنوان يكي از شاخص هاي پيشرفت در نقاط دوردست از اهدافي بود كه تا دهه هاي گذشته بسهولت قابل تأمين نبود. اينگونه نيازها به همراه نيازهاي صنعتي جهت تأمين ارتباط در مراكز صنعتي پراكنده از قبيل تأسيسات نفتي/ گازي و خطوط انتقال، فشار مضاعفي براي يافتن راه حل هاي مناسب ايجاد نمودند.
    با گسترش شهرها و بوجود آمدن فاصله هاي جغرافيايي بين مراكز سازمان ها و شركت ها و عدم رشد امكانات مخابراتي با رشد نياز ارتباطي داخل كشور ، يافتن راه حل و جايگزين مناسب جهت پياده سازي اين ارتباط شديدا احساس مي شود كه در اين زمينه سيستم هاي مبتني بر تكنولوژي بي سيم انتخاب مناسبي مي باشد.
    انتقال تصویر: اما انتقال تصاوير اين دوربين ها به مكان هايي كه مورد نظر است هميشه از طريق روشهاي متداول مانندكابل كشي و يا انتقال از طريق خطوط تلفن امكان پذير نيست كابل كشي در فواصل و مكان هاي خاصي امكان پذير است و كيفيت تصاوير انتقالي از طريق خطوط تلفن هم قابل قبول نيست ، شركت علم ارتباط زمان با استفاده از سيستمهاي وایرلس و رادیویی امكان انتقال تصاوير را در فواصل طولاني با كيفيت عالي و همزمان(Real) در مكان هاي مورد نظر را فراهم نموده است .
    انتقال خطوط تلفن: به علت نبود بسترهاي مخابراتي مناسب و همچنين باتوجه به پراكندگي جغرافيايي شعب ارگانها ، سازمان ها ، كارخانجات و شركت ها همواره يكي از دغدغه هاي مديران اينگونه مراكز ايجاد ارتباط تلفني(داخلي)بين شعبات و يا حتي داشتن خطوط تلفن شهري براي برخي از شعباتشان كه خارج محدوده شهري هستند ، مي باشد .
    شركت علم ارتباط زمان با ارائه راهكارهاي نوين و مطمئن از طريق سيستمهاي وايرلس ، انتقال خطوط تلفن داخلي(سانترال) و شهري را در فواصل بالاي 80 كيلومتر امكان پذير نموده است .
    ازكاربردهاي اين روش كه از تركيب دو تكنولوژي VOIP و Wireless مي باشد مي توان به موارد ذيل اشاره نمود :
    ا) انتقال خطوط تلفن شهري از نقاطي داراي اين امكان مخابراتي مي باشد به مناطقي كه فاقد اين امكانات هستند .
    2) راه اندازي خطوط تلفن داخلي بدون نياز به پرداخت هزينه مخابرات براي شماره گيري و ايجاد ارتباط سريع بين دو نقطه مورد نظر . به عنوان مثال يكپارچه كردن سيستم تلفن دو ساختمان و يا دفتر مركزي يك شركت يا كارخانه
    2- ارتباطات کابلی:
    یکی روشهای متداول برای ارتباط روش کابلی است. در این سیستم از انواع کابل مانند زوج سیم تلفن، کابل کواکسیال، کابل هایCat5,Cat6,Cat7 ، فیبر نوری و غیره که هر کدام تکنولوژی خاص خود را دارد استفاده میگردد.
    يکی از محيط های انتقال در شبکه های کامپيوتری، فيبر نوری است. فیبر نوری را هنگامی استفاده می کنیم که نیاز به ارتباط بین مسافت های بیش از 100 متر و پهنای باند بیشتری نسبت به کابل های مسی و... داریم. در اين فيبرها، نور در اثر انعکاسات کلی در فصل مشترک هسته(core) و غلاف (cladding)، انتشار پيدا خواهد کرد. منابع نوری در اين نوع کابل ها، ديود ليزری و يا ديودهای ساطع کننده نور می باشند.
    فیبرهای نوری از نظر ژاکت محافظ به انواع مختلف از قبیل ضد جونده، وایر استیل آرمورد، ضد آتش، ضد دود و ... تقسیم می شوند. همچنین متناسب با محل استفاده به سه گروه مصارف داخل ساختمانی Indoor ، مصارف داخل ساختمان و کانالهای پلاستیکی و فلزیIndoor/Outdoor و برای استفاده در فضای آزاد و دفن در زیر زمین Outdoor تقسیم می شوند.

    فيبر های نوری معمولاًدر دو گروه عمده ارائه می گردند:
    1.فيبرهای تک حالته (Single-Mode): بمنظور ارسال يک سيگنال در هر فيبر استفاده می شود. 2.فيبرهای چندحالته (Multi-Mode) : بمنظور ارسال چندين سيگنال در يک فيبر استفاده می شود.
    فيبرهای تک حالته دارای يک هسته کوچک ( 8 و 9 ميکرون قطر ) بوده و قادر به ارسال نور ليزری مادون قرمز ( طول موج از 1300 تا 1550 نانومتر) می باشند. فيبرهای چند حالته دارای هسته بزرگتر ( 50 و 5/62 ميکرون قطر ) و قادر به ارسال نورمادون قرمز از طريق LED نیزمی باشند. فیبرهای مالتی مود می‌تواند در سرعت 100 مگابیت با 2 کیلومتر مسافت را پاسخگو باشد. اما در سرعتهای گیگابیتی، فیبرهای مالتی مود 5/62 میکرون، فقط در حدود 300 متر و مالتی مود 50 میکرون، فقط در حدود 550 متر را پشتیبانی می‌کند. فیبرهای سینگل مود تا سرعت 100 مگابیت را تا مسافت 100 کیلومتر می تواند پشتیبانی کند.
    از روشهای دیگر انتفال دیتا برای مسافت های زیاد میتوان از VDSL نام برد. در این روش انتفال بروی سیم تلفن انجام میگیرد. این روش تا 4KMرا پوشش میدهد و هزینه کمی نسبت به فیبر دارد اما پهنای باند کمی در حد 2M در اختیار قرار میدهد.
    3- MPLS و Internet:
    این سرویس از بستر مخابراتی کشور بهره میجوید و ارتباط بین مراکز را بروی سیم مسی مخابرات ایجاد میکند.این نوع سرویس برای ارتباط بین مراکزی که امکان ایجاد ارتباطات بالا نباشد مناسب است و البته هزینه آبونمان ماهیانه مخابرات را برای کاربر به همراه دارد.
    4- اینترنت:
    امکان ایجاد ارتباط بروی بستر اینترنت نیز ممکن است. اما باید ارتباطی ایمن برقرار گردد تا اطلاعات توسط افراد سودجو در اینترنت مورد سوء استفاده قرار نگیرد که این ارتباط توسط ایجاد تونل بین دو نقطه ایجاد میگردد.

    تهیه شده در گروه سئو متریل ( بهینه سازی وب سایت )


    arash3400، hamednic و judon3t سپاسگزاری کرده‌اند.

  2. #17
    نام حقيقي: maaziyar roozegar

    عضو ویژه شناسه تصویری maaziyar
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    1,784
    سپاسگزاری شده
    1739
    سپاسگزاری کرده
    413
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamednic نمایش پست ها
    از دوستان کسی هست از nano m5 استفاده کرده باشه؟ چطوریا هستش ؟؟ بردش تقریبا چقدره و آیا 3 کیلومترو جوابگو هست /؟؟؟
    3 کیلومتر برای دید مستقیم مشکلی نداره بله استفاده شده و کاملا جواب میده رادیو استیبلی هست اگه ازش کار نکشی اما بخوای خوب کار بکشی قطعا گزینه ای بهتر از میکروتیک با رنج قیمتی مناسب وجود نداره


    arash3400 سپاسگزاری کرده است.

صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2

کلمات کلیدی در جستجوها:

تونل انتقال تصویر میکروتیک

انتقال تصویر بین دو نقطه از طریق اینترنت

اینترنت با استفاده از رادیو دیتا

راهکاری برای شبکه کردن دو کامپیوتر در فاصله زیاد

برقراری ارتباط دو رادیو با یکدیگر

استفاده از اینترنت در دونقطه

نحوه شبكه كردن دو كامپيوتر با مسافت زياد

پهنای باند مورد نیاز برای فاصله 2 کیلومتر

دوربین با مصافت زیاد از طریق اینترنت

استفاده از امکان وایرلس رادیو میکروتیک

ایجاد ارتباط رادیویی شبکه بین دو نقطه

برقراری ارتباط بین دو نقطه در صد کیلومتری با آنتن

نحوه شبکه کردن دو نقطه توسط سیم تلفن

عوامل مهم در ارتباط بیسیم بین دو نقطه

اشتراک گذاری اینترنت با sxt 5hnd

برقراري ارتباط با راديو ميكروتيك

ارتباط رادیویی بین دو نقطه

خطوط انتقال تصاویر از طریق mplsایجاد ارتباط بین دو لینک گروو میکروتیکبرقراری ارتباط دونقطه وایرلساستفاده از وایرلس برای ارتباط با کامپیوترهای در فواصل زیادارتباط دو ساختمان mplsبرقراري ارتباط دو ساختمان با فيبرفاصله ارتباط نورليزريارتباط رادیویی بین دو نقطه شبکه کامپیوتری

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •