صفحه 7 از 8 اولیناولین ... 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 105 از مجموع 108

موضوع: تکنولوژی wimax

  
  1. #91
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    SPH-P9000 مینی کامپیوتر و موبایلی مجهز به تکنولوژی وای مکس



    سامسونگ کامپیوترهای قابل حمل یا به قول خودش ultraportable خود را با نام (SPH-P9000) به معرض نمایش در می آورد.

    در نمایشگاه جایتکس 2006 در دوبی شرکت سامسونگ با ارائه این دستگاه که کوچکترین دستگاهی با قابلیت نصب ویندوز XP می باشد و همچنین دارای کیبورد کاملی با ویژگی QWERTY است غوغایی برپا کرد.

    یکی از اعضای این تیم گفته است که این دستگاه تا دو هفته آینده در کره جنوبی آماده فروش خواهد شد.

    ویژگی های این دستگاه بسیار پیشرفته (Samsung SPH-P9000) شامل:

    فن آوری ویبرو (وایمکس سیار) Wibro (Mobile WiMAX)

    ماکزیمم سرعت انتقال داده: 10 Mbps (دانلود) و 3 Mbps (آپلود)

    پشتیبانی از CDMA2000 1x EVDO

    سیستم عامل: Microsoft Windows XP

    صفحه نمایش: 262144 color TFT WVGA (5", 800 x 480)

    سی پی یو: 1 GHz

    حافظه رم: 256 Mb DDR

    هارد: 30 GB

    رزولوشن دوربین: 1.3 Mp

    پشتیبانی از بلوتوث و بسیاری از ویژگی های دیگر که البته عکس های فوق العاده زیبایی از این دستگاه پیشرفته را می توانید در آدرس: مشاهده منبع و تصاویر مشاهده کنید.



  2. #92
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    افزایش فروش تجهیزات RAN, WLAN, WiMAX, Wireless Mesh در فصل سوم سال 2006

    موسسه تحقیقاتی اینفونتیکس (Infonetics Research) در سه گزارش اخیر خود با بررسی و پیگیری بازار تجهیزات شبکه هایی با قابلیت دستیابی بیسیم وایمکس شبکه های مش اوت دور و شبکه های محلی بی سیم (WiMAX/outdoor mesh network, and wireless LAN) اظهار داشته است که حرکت سریع و گسترده جهانی به سمت تکنولوژی های سیار (موبیلیتی بیشتر) همچنان ادامه دارد.

    BTS ها 65 درصد از هزینه های کلی تجهیزات RAN را در این فصل شامل می شوند و کنترل کننده های base station که با نام (BSCs) آن ها را می شناسیم نیز 35 درصد هستند.
    تجهیزات GSM/GPRS/EDGE نیز 49 درصد از فروش تجهیزات RAN را شامل می شدند و CDMA/EV-DO/EV-DV RAN شامل 13 درصد و در نهایت W-CDMA/ UMTS RAN نیز مجموعا 38 درصد فروش داشتند.

    فروش این تجهیزات در کشورهای آسیایی اقیانوس آرام به مقدار 38 درصد در اروپا خاور میانه و آفریقا (EMEA) به مقدار 35 درصد و در شمال امریکا 15 درصد و در نهایت در امریکای مرکزی و امریکای لاتین (CALA) در این فصل 12 در صد بوده است.

    تجهیزات RAN Equipment) : RAN)
    فروش جهانی این تجهیزات پیش بینی می شود که به مبلغی بالغ بر 35.86 میلیارد دلار در سال 2009 برسد.
    تعداد مشترکان سیار نیز پیش بینی می شود تا سال 2009 به 3.39 میلیارد نفر برسد. (a 5-year CAGR of 14%)
    شرکت اریکسون جایگاه اول را در بازار کلی تجهیزات RAN در فصل سوم 2006 دارا بود و بعد از آن به ترتیب نوکیا زیمنس و نورتلبه گفته ریچارد وب (Richard Webb) تحلیل گر موسسه تحقیقاتی اینفونتیکس اعلام داشته است که رینج مجاز و غیر مجاز تکنولوژی های سیار و باند پهن بی سیم موجود به فرصت های جالبی برای کاربران و اپراتورها منتهی می شود که چالش های بالقوه ای را نیز در مدل های تجاری حال حاضر به همراه دارد. این تحلیلگر همچنین اظهار می کند که این کاربران به دنبال همگرایی به شبکه های ثابت-سیار (fixed-mobile) می باشند که در حال حاضر چندین راه برای برای رسیدن به آن وجود دارد.برطبق گزارشات در بازه زمانی بین فصل دوم سال 2006 تا فصل سوم این سال فروش تجهیزات جهانی RAN 9 درصد افزایش یافته است (که به مبلغی بالغ بر 9.58 میلیارد دلار رسیده است.) و فروش تجهیزات شبکه های محلی بی سیم نیز 19 درصد افزایش داشته است (که به 780.03 میلیون دلار رسیده است.) و همچنین شاهد افزایش چشمگیر فروش تجهیزات وای مکس بوده ایم که 23 درصد افزایش را در بازارهای جهانی نشان می دهد (تا 173.53 میلیون دلار) و علاوه بر آن فروش تجهیزات مش اوت دور نیز افزایش ناگهانی 38 درصدی را نشان می دهد ( تا 121.40 میلیون دلار).

    تجهیزات بیسیم شبکه های محلی: (Wireless LAN Equipment)
    فروش سالانه جهانی تجهیزات WLAN تا سال 2009 به مبلغ 3.82 میلیارد دلار پیش بینی می شود.
    در فصل سوم سال 2006 محصولات شرکت ها شامل 48 درصد از این نوع تجهیزات بوده است و 44 درصد محصولات مورد نیاز کاربران خانگی (residential products) و 8 درصد محصولات ارائه دهندگان خدمات اینترنتی (service provider).

    شرکت سیسکو (Cisco) به عنوان پیش گام در این زمینه فعالیت داشته است که شاهد رشد فزاینده تجهیزات WLAN در فصل سوم این سال در این شرکت بوده ایم که شرکت های اروبا (Aruba) سیمبل (Symbol) و تراپیز (Trapeze) به ترتیب در رده های بعدی محسوب می شدند.
    شرکت لینک سیس | لینکسیس (Linksys) نیز جایگاه اول را در فروش تجهیزات بیسیم محلی خانگی (residential WLAN) در اختیار داشته است که شرکت های نت گیر (NETGEAR) و دی لینک (D-Link) در رده های بعدی قرار داشتند.

    شمال امریکا 46 درصد از کل فروش این تجهیزات را در فصل سوم 2006 در اختیار داشته است که 29 درصد مربوط به اروپا خاور میانه و آفریقا می شد 20 درصد مربوط به کشورهای آسیایی اقیانوس آرام و 5 درصد نیز امریکای مرکزی و امریکای لاتین.

    تجهیزات وایمکس و شبکه های مش اوت دور: (WiMAX and Outdoor Mesh Network Equipment)
    سود جهانی فروش تجهیزات وای مکس تا سال 2009 مبلغی معادل با 3.26 میلیارد دلار پیش بینی می شود.
    فروش جهانی نودهای قابل دستیابی مربوط به شبکه های مش بیسیم اوت دور نیز تا سال 2006 پیش بینی می شود که به مبلغ 1.17 دلار برسد.

    شرکت سامونگ از لحاظ سود حاصله از فروش تجهیزات وایمکس در فصل سوم 2006 در راس قرار گرفته و بعد از آن نیز شرکت هایی همچون الواریون (Alvarion) ایر اسپن (Airspan) و اپرتو نتورکس (Aperto Networks) می باشند.
    شرکت استریکس سیستمز (Strix Systems) از لحاظ سود حاصله از بازار فروش کلی تجهیزات مش اوت دور در فصل سوم 2006 در صدر قرار گرفته است و درست بعد از آن شرکت تروپوس نتورکس (Tropos Networks) و سپس شرکت بل ایر نتورکس (BelAir Networks) در رده های بعدی قرار گرفته اند.

    35 درصد از فروش تجهیزات وایمکس در کشورهای آسیایی اقیانوس آرام صورت گرفته و 30 درصد در اروپا خاور میانه و آفریقا و همچنین 20 درصد در امریکای شمالی و در نهایت 14 درصد نیز شامل امریکای مرکزی و امریکای لاتین می شود.
    49 درصد از فروش نودهای قابل دستیابی شبکه های بیسیم مش در امریکای شمالی انجام شده است و 25 درصد در اروپا خاور میانه و افریقا و 18 درصد در کشورهای آسیایی اقیانوس آرام و در نهایت 8 درصد در امریکای مرکزی و امریکای لاتین صورت گرفته است. وبلاگ وایمکس دات پرشین بلاگ دات کام و مترجم علی سقائیان.

    لینک خبر http://www.cellular-news.com/story/20742.php



  3. #93
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    طرح یا پروتکل امنیتی وایمکس چیست؟

    با درک موانع موجود میتوان گفت که مسئله امنیت در پذیرش گسترده و جهانی خدمات بی سیم باند پهن بسیار حائز اهمیت می باشد. IEEE و فروم وای مکس در تلاشند تا محیطی بسیار امن و قابل اطمینان بوجود آورند. امنیت وایمکس از دو استاندارد رمزگذاری کیفی پشتیبانی میکند که شامل DES3 (استاندارد سوم رمزگذاری داده ها) و AES (استاندارد رمزگذاری پیشرفته) بوده که درراس قرار گرفته اند. این استانداردها یک پردازنده امنیتی اختصاصی آنبورد (onboard) را در بیس استیشن (Base Station) برای راه اندازان (Starters) تعریف می کنند. همچنین نیازمندی های رمزگذاری حداقلی نیز برای ترافیک (traffic) و اعتبار سنجی های بین کاربران ((end to end authentication وجود دارد که مورد دومی بر پایه پروتکل امنیتی BPI+ و خصوصیات اینترفیسی خدمات داده-درمسیر-کابل (data-over-cable service interface specification) که با نام اختصاری DOCSIS شناخته میشود، بنیان نهاده شده است.


    بطور اساسی، ترافیک در شبکه وایمکس باید توسط مد شمارشگر (Counter Mode) با پروتکل کد اعتبارسنجی بلوک-پیامهای زنجیره ای رمزگذاری شده (Cipher Block Chaining Message Authentication Code Protocol (CCMP)) که از AES برای امنیت ارسال و اعتبارسنجی داده های یکپارجه استفاده می کند، بهره گیرد.


    متدولوژی که به کار گرفته می شود، اعتبارسنجی PKM-EAP بین کاربران (پروتکل اعتبارسنجی توسعه پذیر)است که بر پایه استاندارد TLS (امنیت لایه انتقال) در رمزگذاری کلید عمومی، می باشد.




    تا کنون حداقل یک شرکت تولید تراشه پردازنده هایی را برای پشتیبانی این استاندارد پردازنده امنیتی آنبورد (onboard) طراحی کرده است.

    نویسنده: مایک ولوبن (Mike Wolleben) در چهاردهم دسامبر 2006



  4. #94
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    اولین شبکه Wimax در تهران کامل شد

    فریبرز نژاد دادگر - معاون عملیات شرکت لایزر- اعلام داشت که تمام مناطق تهران، تحت پوشش کامل اولین شبکه بی سیم WiMax قرار گرفت و عملیات اجرایی و راه اندازی این فناوری در سایر شهرستان ها نیز به زودی آغاز خواهد شد که طبق برنامه عملیاتی لایزر تا پایان سال 85 یکی دیگر از مراکز استان ها نیز به این شبکه مجهز می شود.

    در ادامه افزود که ایجاد شبکه های مجازی خصوصی (VPN)، راه اندازی ویدئو کنفرانس، پخش فیلم، پخش زنده همایش ها و ارائه آموزش الکترونیکی از کاربردهای مرسوم این فناوری است اما مهم ترین کاربرد آن برای سرویس رسانی به بانکداری الکترونیکی (E-Banking) است که توان ارائه خدمات سریع در بانکداری الکترونیکی را در تمامی شهر تهران فراهم آورده است.

    وی گفت که ارائه این خدمات برای مصارف خانگی در مجتمع های مسکونی کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه است و برای کاربران خانگی به زودی با گسترده شدن استاندارد در سطح جهان، قیمت پایه تجهیزات تقلیل یافته و برای مصرف کنندگان خانگی نیز مقرون به صرفه خواهد شد.




  5. #95
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    جدول پارامترهای سيستم وايمکس سيار







  6. #96
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    مدارس در چيانگ راي تايلند به انقلاب وايمكس مي پيوندند

    مدارس در چيانگ راي از خدمات اينترنتي بيسيم باند پهن رايگان بهره مي‌برند. 21 مدرسه با اين وجود مي‌توانند با استفاده از تجهيزات مورد تائيد وايمكس (WiMAX-Certified) به گشت و گذار در وب بپردازند. اين پروژه بخشي از سياست‌هاي خدمات عمومي براي فراهم آوردن خدمات ارتباطات از راه دور در سرتاسر كشور محسوب مي‌شود. علاوه بر اين خدمات وايمكس به هر يك از اين مدارس تعداد 20 كامپيوتر نيز داده شد و معلمين اين مدارس نيز دانش‌آموزان را به بهره‌گيري و جستجو در دنياي اينترنت به عنوان يكي از منابع درسي هدايت كردند.
    (كي بشه تو ايرانم از اين خبرا بشنويم...)
    منبع كامل خبر




  7. #97
    نام حقيقي: هاشم سکاکی

    عضو عادی شناسه تصویری milad22
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    iran
    نوشته
    2,050
    سپاسگزاری شده
    320
    سپاسگزاری کرده
    197
    نقل قول نوشته اصلی توسط WiMAX
    ...............
    (كي بشه تو ايرانم از اين خبرا بشنويم...)

    آرزو بر جوانان عیب نیست !!



  8. #98
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    خوب میلاد جان ما چهار تا طرح می دیم شاید یکی پیدا شد و واسه کلاسشم که شده
    یکی رو اومد تو ایران پیاده سازی کرد.
    خدا رو چی دیدی...



  9. #99
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    پيش بينی تعداد مشترکان VoWiMAX در دنيا





  10. #100
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    معرفی چند کتاب در زمینه وایمکس (wimax)

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    در این قسمت می خوام چند کتاب جدید در زمینه وایمکس براتون بذارم.

    Title: Fundamentals of wimax



    by Jeffrey G. Andrews, Arunabha Ghosh, Rias Muhamed
    Hardcover: 496 pages
    Publisher: Prentice Hall PTR; 1 edition (February 27, 2007)
    Language: English
    ISBN-10: 0132225522
    ISBN-13: 978-0132225526

    Book Description

    The Definitive Guide to WiMAX Technology WiMAX is the most promising new technology for broadband wireless access to IP services. It can serve an extraordinary range of applications and environments: data, voice, and multimedia; fixed and mobile; licensed and unlicensed. However, until now, wireless professionals have had little reliable information to guide them. Fundamentals of WiMAX is the first comprehensive guide to WiMAX--its technical foundations, features, and performance.

    Three leading wireless experts systematically cut through the hype surrounding WiMAX and illuminate the realities. They combine complete information for wireless professionals and basic, accessible knowledge for non-experts. Professionals will especially appreciate their detailed discussion of the performance of WiMAX based on comprehensive link- and system-level simulations.

    Whether you're a wireless engineer, network architect, manager, or system designer, this book delivers essential information for succeeding with WiMAX--from planning through deployment.




    Title:The business of wimax



    by Deepak Pareek
    Hardcover: 248 pages
    Publisher: John Wiley & Sons Inc (July 30, 2006)
    Language: English
    ISBN-10: 0470035293
    ISBN-13: 978-0470035290

    Book Description

    The Business of WiMAX is a book which is a step in the direction of
    demystifying WiMAX. It is divided into four sections, each covering an
    important aspect of the subject. The heart of the book is an in-depth
    exploration of the business case for WiMAX, WiMAX business models
    and success strategies for the players.






    Title: WiMax Operators' Manual



    Apress.WiMax.Operators.Manual.Building.802.16.Wire less.Networks.2nd.Edition.Nov.2005

    by Daniel Sweeney
    Hardcover: 210 pages
    Publisher: Apress; 2 edition (November 16, 2005)
    Language: English
    ISBN-10: 1590595742
    ISBN-13: 978-1590595749


    Book Description

    This second edition includes most of the material from the first edition, plus new discussions about the ultra-fast mobile telephone standard High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and the Ultra Wideband (UWB) technology. Other topics include mobile voice and entertainment, new backup systems, and changes to DSL technologies.

    The book addresses the planning, construction, and day-to-day operation of a standards-based broadband wireless network. It examines the advantages of broadband wireless and how it constitutes an ideal solution. It also explains the unique difficulties, challenges, and limitations of broadband wireless.

    This book illustrates how to plan and run networks, and indicates which specialized services should be secured. Youll learn how to plan a successful, profitable broadband wireless network in a short amount of time.

    از دوستان اگه کتاب دیگه ای دارین خوشحال می شم به این لیست اضافه کنین.
    موفق باشین.




  11. #101
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    پوشش كامل اينترنت پرسرعت بي*سيم Wimax در مشهد

    مدير عامل مخابرات ايران در مراسم اتصال مشهد به اينترنت پرسرعت بي*سيم:
    شركت*هاي خصوصي در توسعه سرويس*هاي متنوع بكوشند

    شهر مشهد پس از تهران به عنوان دومين شهر كشور تحت پوشش كامل اينترنت پرسرعت بي*سيم Wimax قرار گرفت.



    صابر فيضي، مدير عامل شركت مخابرات ايران، در مراسم گشايش اين پروژه، با تشريح اهداف كلان اين شركت در اجراي سياست*هاي اصل 44 قانون اساسي اظهار كرد: عملكرد مناسب اپراتورهاي بخش خصوصي، مويد آن است كه اين بخش مي*تواند سريع*تر از بخش دولتي در حوزه تكنولوژي*هاي نوين اطلاعات و ارتباطات گام بردارد. وي تصريح كرد: تاخير در تصميم*گيري*ها در بخش دولتي بيش از آنكه نتيجه ناتواني اين بخش باشد حاصل قوانين و مقررات دست و پاگير است و اين همان محدوديتي است كه بخش خصوصي با آن رو به رو نبوده و امكان تصميم*گيري و اجراي مناسب برنامه*هاي توسعه Ict را پيدا مي*كند.

    مدير عامل شركت مخابرات ايران، با اشاره به تسهيلات و امكاناتي كه فناوري*هاي نوين اطلاعات و ارتباطات در اختيار مردم قرار مي*دهد، گفت: در حالي كه شرايط و بسترهاي لازم براي ارايه بسياري از خدمات الكترونيكي در سازمان*ها فراهم است هنوز 15 درصد از ترددهاي درون شهري در تهران فقط براي اخذ اطلاعات است. فيضي با انتقاد از بهره*برداري نامناسب از امكانات و بسترهاي ايجاد شده افزود: در حال حاضر و در صورتي كه شرايط انجام 80 درصد از فعاليت*هاي بانكي از طريق سيستم*هاي موجود فراهم است، مردم امكان حواله پول از يك بانك به بانك ديگر از طريق دستگاه*هاي Atm را ندارند. وي با اشاره به اينكه تا پايان ماه جاري بررسي*ها براي ورود شركت مخابرات ايران و 32 شركت زير مجموعه آن به بورس به اتمام مي*رسد تاكيد كرد: ارايه خدمات مطلوب به مردم در بازار رقابتي مناسب، نتيجه خصوصي*سازي خواهد بود.

    مدير عامل شركت مخابرات ايران با اظهار خرسندي از راه اندازي اينترنت پرسرعت بي*سيم Wimax در مشهد مقدس افزود: اميدوارم شركت لايزر و ساير شركت*هاي دارنده مجوز Pap در ارايه سرويس*هاي متنوع با استفاده از تكنولوژي*هاي نوين به مردم سرعت عمل داشته باشند. خشايار تمدن،* مدير عامل شركت لايزر نيز در اين مراسم با ارايه گزارشي از چگونگي توسعه شبكه اينترنت بي*سيم Wimax در كشور گفت: مشهد دومين شهر كشور است كه پس از تهران به اين تكنولوژي مجهز مي*شود. وي با برشمردن امكانات و ويژگي*هاي Wimax، تصريح كرد: *اين تكنولوژي امروز در دنيا مورد توجه است و در مقايسه با تكنولوژي*هاي مشابه، باكيفيت*تر، ارزان*تر و آسان*تر است.



  12. #102
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    اینم یه عکس فوق العاده از گوشی سامسونگ مدل sph-9000 مجهز به فناوری وایمکس
    من که خیلی باهاش حال کردم.



    فقط ببخشین اگه صفحتون ریخت بهم
    خواستم قدرت خدا رو نشون بدم



  13. #103
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    PDAها گوشی ها و هندست های وایمکس --> WiMAX Phones, PDAs & Handsets

    Samsung SPH-P9000



    Nokia n95: Should have WiMAX Capability



    The G-Phone Linksys spa wip330na: Make Low-Cost High Quality VoIP Calls From Wireless Hotspots anywhere in the world



    Samsung Mini WiMAX Laptop



    Samsung's WiBro Handset: SGH-P900



    More Samsung WiBro Handsets

    ]


    Mobile UMPC



    Wimax 8100: World's first WiMax PDA



    LG WiMAX PDA



    Samsung PDAs







    Nortel WiMAX Demo




    ویرایش توسط WiMAX : 2007-09-13 در ساعت 11:47 AM علت: بهم ریختن صفحه

  14. #104
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    وایمکس 360 درجه، ارتباط با دنیای وای مکس

    عضویت در وایمکس 360 درجه
    محلی برای تبادل اطلاعات، به اشتراک گذاری تجارب و آشنایی با متخصصان و محققان
    شما می توانید به راحتی با عضویت در این سایت، در جریان اخبار روز دنیا در این زمینه قرار بگیرید.
    لینک :http://www.wimax360.com



    ویرایش توسط WiMAX : 2007-09-20 در ساعت 01:13 PM

  15. #105
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2

    یکی از سه کاربر باندوسیع، سیار می شود...

    تحقیقات جدید مؤسسه Jupiter نشان می دهد تا سال 2012، یک نفر از هر سه کاربر باندوسیع و یا به عبارتی 1.2 میلیارد نفر، از طریق فن آوری سیار به اینترنت دستیابی خواهند داشت که 70 درصد آنان از طریق تکنولوژی HSDPA (دستیابی پرسرعت بسته های دریافتی) از این قابلیت بهره می برند.

    مؤسسه Jupiter پیش بینی می کند که ارزش درآمد حاصل از سرویس های سیار تا سال 2012 به بیش از 400 میلیارد دلار در سال خواهد رسید و علاوه بر این، درخواست های زیادی نیز برای این سرویس ها بویژه در اروپا، امریکا، کانادا و تا حدی در خاور دور و چین خواهیم داشت.

    مسئله اساسی در تداوم این فن آوری، در دسترس بودن دستگاه های مناسبی چون هندسِت ها، لپ تاپ ها، کارت های داده يا دستگاه های دیگری چون مدیا پلیرها می باشد. به گفته HowardWilcox، گزارشگر این تحقیقات، وضعیت سرویس دهی تکنولوژی HSDPA در سال 2007، آن را به پیشرفته ترین فن آوری باندوسیع سیار تبدیل ساخته است و کاربردهای بیشتری نیز از آن در آینده ای نزدیک انتظار می رود.


    تکنولوژی HSDPA از دید ارائه دهندگان خدمات 3G، بیشتر نمایان گر ارتقاء نرم افزاری بوده تا اینکه بخواهد به عنوان یک شبکه جدید مورد سرمایه گذاری قرار گیرد. این فن آوری همچنین از مشترکان فزاینده ای در کشورهای در حال توسعه و هندسِت های مجهز به آن در سایر کشورها به همراه کاربرانی که به سمت فن آوری باندوسیعی بر پایه HSDPA به عنوان استانداردی قابل قبول حرکت می کنند، بهره می برد.

    Wilcox همچنین بیان داشته است که در طول سال گذشته، فعالیت های چشم گیری در زمینه بازار WiMAX سیار صورت پذیرفته که شامل آزمایشات، قراردادها و بیانیه هایی توسط اپراتورها و فروشندگان سردمدار بوده است.

    پیش بینی می شود که WiMAX سیار تا سال 2012 تنها بتواند درصدی تک رقمی از مشترکان باندوسیع سیار را در صدر جهانی به خود اختصاص دهد که این امر نشان گر موفقیت قابل توجهی برای این فن آوری سیار جدید است. اعتقاد بر آن است که پس از سال 2012 بازار WiMAX با برپا شدن شبکه های جدید و پذیرش کاربردهای نو، شاهد رشد چشم گیری خواهد بود.

    در آینده ای نزدیک، HSDPAتکنولوژی پیشرویی در عرصه باندوسیع بی سیم خواهد بود و 70 درصد از 1.2 میلیارد نفر مشترک باندوسیع سیار از آن بهره خواهند برد.

    مؤسسه Jupiter همچنین در انتهای این گزارش اعلام داشته است که عوامل مختلفی می تواند بر افزایش اندازه بازار جهانی تأثیرگذار باشد که این امر شامل ظهور کامپیوترهای لپ تاپ ارزان قیمت و آمدن فن آوری باندوسیع به گستره ای از دستگاه هایی چون کنسول های بازی و پخش کننده های قابل حمل موسیقی می شود.





صفحه 7 از 8 اولیناولین ... 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین

کلمات کلیدی در جستجوها:

تکنولوژی wimax

آموزش شبیه سازی شبکه opnet استاندارد 802.16

وایمکس.ppt

تعریف wifi pdf

وایمکس ppt

وايمكس چيست

امید مهاجرانی

802.16

شبكه هاي نسل چهارم 4G

شبکه های xmax

WIMAX360

ppt wimax فارسی

علي سقائيان

وایمکسpptوسایل مورد نیاز wimaxwimax تکنولوژیامنيت در شبكه وايمكسpdfوايمكس.pptwimax pptwimax توضیحوايمكس.pdf1mss4g persiannetworks.comتکنولوژی wi-fi

برچسب برای این موضوع

2008, 2010, 802.11n, access, alvarion, antenna, authentication, backup, bts, cable, cash, communication, cpu, crm, d-link, dial-up, edge, email, forum, gsm, hardware, high, hotspot, http, huawei, ieee, img, intel, juniper, lan, laptop, local, lte, mac, man, manual, microwave, mobility, netgear, node, opnet, outdoor, php, plan, san, services, site, telephone, traffic, upload, user, فناوری, فروش, فرکانس 2.4, قیمت, لپ تاپ, مقایسه, مهم, موبایل, مودم, مالیات, ماهیانه, مایکروویو, مبدل, مجوز, مجازی, مدير, مدیریت, مسیریابی, مشاوره, نامحدود, نصب و راه اندازی, نصب ویندوز, همایش, هزینه, هستش, ویندوز, وايرلس, وبلاگ, ورود, یوزر, کلاینت, کمک, کنترل, کنترل ترافیک, کامپیوتر, کابل, کابلی, کار, کاربر, کاربران, کارت شبکه, کتاب, کتابخانه, گزارش, پهنای باند بالا, پورت, پیشنهاد, پروژه, پروتکل, پرشین, پشتیبانی, view, voice, vpn, wan, web, wimax, windows, آموزش, آنتن, آداپتور, آشنایی, افزایش, امنی, امنیت, امواج, انگلیسی, انتقال, انجمن, اولین, اینترانت, ایران, اپراتور, اتصال, اجرای, ارتقا, استان, استاندارد, استریکس, اشتراک, اشتراک گذاری, اطلاعات, بهترین, بی سیم, بالای, بازار, برنامه, برای, برد, بررسی, تفاوت, تلفنی, تماس, تهران, توان عملیاتی, تبدیل, تجهیزات, تجهیزات شبکه, تجربه, ترافیک, تست, تغییر, جلوگیری, حداقل, خودش, خدمات شبکه, خرید, خرید آنتن, دومين, دوربین, دی لینک, دکل, دانلود, درآمد, درخواست, دسترسی به اینترنت, رومینگ, روی, روتر, روش, راه اندازی شبکه, راه دور, راهی, رايگان, رایگان, رادیو, زمانی, سیاست, سیستم, سایت, سرویس vpn, سرور, سرعت, شما, شبیه سازی, شبیه سازی شبکه, شبکه های مجازی, شبکه های کامپیوتری, شبکه های بی سیم, شبکه بی سیم, صفحه, طراحی

نمایش برچسب ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •