صفحه 3 از 8 اولیناولین 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 45 از مجموع 108

موضوع: تکنولوژی wimax

  
  1. #31
    نام حقيقي: امید مهاجرانی

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    782
    سپاسگزاری شده
    725
    سپاسگزاری کرده
    79
    در مورد 3gpp لطفا بیشتر توضیح دهید . به چند آنتن نیاز دارد (اگر یک آنتن در مرکز شهر باشد و بخواهیم به نقطهای در 15 کیلومتری اینترنت بدهیم) حداکثر برد آن چقدر است؟

    آیا در مراحل آزمایشی است یا امتحان خود را پس داده است؟تجهیزات سمت کلایت چه قیمتی دارند؟

    ممنونم




  2. #32
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    خوب حال با این تفاصیل هزینه ی پیاده سازی الگوی داده شده که به صورت 6 ضلعی است
    و قرار است که هر یک از BST ها به صورت NLOS شعاع 5 تا 6 کیلومتری را با فرکانس 3.5 GH برای حداقل 500 کاربر
    با پهنای باند 1Mbit/s پوشش دهد به چه صورت خواهد بود؟
    ( الگوی مشابه شکل بالا)
    Thanks a lot



  3. #33
    نام حقيقي: Hamed Shafaghi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Nov 2003
    نوشته
    260
    سپاسگزاری شده
    78
    سپاسگزاری کرده
    73
    ابتدا نوع آنتن
    oudoor Unit+sectoral




  4. #34
    نام حقيقي: Hamed Shafaghi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Nov 2003
    نوشته
    260
    سپاسگزاری شده
    78
    سپاسگزاری کرده
    73
    طریقه آرایش آنتنها
    همانطور که در عکس می بینید هر BTS سه گلبرگ پوششی دارد اینکه شما بخواهید همه منطقه را پوشش بدهید اجباری و شاید اقتصادی نباشد
    شما بایستی در محل هر BTS اتاق ایمن مجزایی جهت تجهیزات داشته باشید کابلها نیز بایستی از روی لدرهای مطمئنی تا پای دکل هدایت شوند. هر BTS نیاز به سرمایه گذاری در حدود 25 تا 40 میلیون تومان را دارد که بسته به نوع تجهیزات قابل کاهش یا افزایش است بیاد داشته باشیدWimax هم اکنون برای مودمهای سمت کاربر قیمتی در حدود 500 دلار را دارد که برای کاربران خانگی اصلا مناسب نیست پس سعی کنید در صورت تصمیم به اجرای Wimax سعی خود را درجهت جذب مشتریان در سطح شرکتها و ارگانها بکار ببندید که مطمئناَ موفق نیز خواهید بود چون چنین شرکتهایی که نیاز به ارتباط بین دفاتر و یا نمایندگیهای خود داشته باشند کم نیست.




  5. #35
    نام حقيقي: محمد رسول راستی

    مدیر عمومی شناسه تصویری M-r-r
    تاریخ عضویت
    Feb 2004
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    9,486
    سپاسگزاری شده
    4309
    سپاسگزاری کرده
    2706
    ببخشيد پابرهنه وارد بحث ميشم . . .
    اين تكنولووژي كجا استفاده ميشه ؟ منظورم جايي هست كه الآن ازش استفاده ميشه ؟
    ممنونم.


    Mohammad Rasoul Rasti
    There's no place like 127.0.0.1
    m.rasti [@] outlook.com

  6. #36
    نام حقيقي: محمد رسول راستی

    مدیر عمومی شناسه تصویری M-r-r
    تاریخ عضویت
    Feb 2004
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    9,486
    سپاسگزاری شده
    4309
    سپاسگزاری کرده
    2706
    يه مقاله هم تو يكي از سايت ها ديدم حيفم اومد بقيه دوستان نبينند . . .
    متاسفانه آدرس مرجع از دستم رفت . . .


    مختصری درباره WIMAX
    --------------------------------------------------------------------------------
    این مقاله را در شماره 38 مجله دنیای کامپیوتر و ارتباطات چاپ کردم ( البته نه به اسم خودم ) امیدوارم برای دوستان مفید باشد :
    امروزه دسترسی به اينترنت در بيشتر موارد به سه طريق زير امکان پذير است :
    1- دسترسی باند پهن (Broad Band):
    دسترسی خانگی معمولا از طريق DSL يا مودمهای کابلی صورت می گيرد در ادارات معمولا از خطوط E1 يا E3 استفاده می کنند .
    2- دسترسی WIFI:
    در منزل ممکن است شما يک روتر WIFIراه اندازی کرده باشيد که به شما اجازه می دهد از Laptop در حين حرکت استفاده کنيد . در جاده ها شما ميتوانيد در رستورانها , هتلها , کافی شاپها , يا کتابخانه ها نقاط دسترسی WIFI را پيدا کنيد .
    3- دسترسی Dial-Up:
    اگر شما هنوز از Dial-Up استفاده می کنيد يا شانس دسترسی به اينترنت پرسرعت را نداريد يا فکر می کنيد دسترسی اينترنت پر سرعت خيلی گران است .
    مشکل اصلی دسترسی به اينترنت پر سرعت قيمت بالای آن و دسترسی نداشتن در تمام نقاط می باشد .
    مشکل اصلی دسترسی از طريق WIFI محدودهء کوچک تحت پوشش آن است .
    چه تکنولوژی جديدی می تواند تمام اين مشکلات را حل نمايد؟
    اين تکنولوژی جديد باید موارد زير را فراهم کند
    .سرعت بالای سرويس باند پهن
    .سيستم بی سيم به جای سيستم کابلی که بايد نسبت به DSL يا مودمهای کابلی بسيار ارزانتر باشد و خيلی راحتتر باشد که به حومه و مناطق روستايی گسترش داده شود .
    .محدودهء تحت پوشش بزرگ مانند شبکه تلفن سلولی به جای محدودهء کوچک دسترسی WIFI
    این سیتم در حال حاضر ایجاد شده و Wimax نامیده می شود.
    Wimax مخفف World Wide Interoperability for Microwave Access و نام استاندارد IEEE آن 802.16 میباشد.

    WIMAX چیست؟
    WIMAX تقریبا مانند WI-FI عمل می کند با این تفاوت که در سرعت بالاتر ، در محدوده بیشتر و برای کاربران بیشتر طراحی شده است. WIMAX امکان سرویس دهی در حومه شهرها و روستا ها و نقاطی که دسترسی به اینترنت پر سرعت به دلیل عدم وجود امکانات مخابراتی و تلفنی امکان پذیر نیست را فراهم می کند.
    WIMAX شامل دو قسمت عمده است:
    1- دکل WIMAX که همانند دکلهای BTS های موبایل می باشد . یک دکل WIMAX حداکثر می تواند 8000 کیلومتر مربع را پوشش دهد.
    2- گیرنده WIMAX : گیرنده و آنتن آن می بایست در اندازه های کوچک طراحی شده اند و حتی مدلهای PCMCI آن جهت نصب در لپتاپ ها وجود دارد .



    شکل دکل WIMAX

    دکلهای WIMAX با سرعت بالایی بصورت مستقیم به اینترنت متصل می شوند . اتصال دکلهای به اینترنت می تواند از طریق ارتباطات با سیم مانند لینکهای E1 یا DSL صورت پذیرد و یا اینکه از طریق ارتباطات بیسیم و مایکروویو صورت پذیرد.

    WIMAX می تواند دو نوع متفاوت از سرویس بیسیم را ارائه دهد:
    1- سرویس بدون دید مستقیم : همانند سرویس WI-FI ، در این سرویس می توان با یک آنتن کوچک به شبکه متصل شد . در این روش ، کاربران WIMAX از فرکانسهای پایین در رنج 2 تا 11 گیگاهرتز استفاده می کنند ( مانند WiFI) . ارسال موج کوتاه این امکان را فراهم می کند که امواج از موانع به راحتی عبور کنند و موانع شهری در ارسال امواج تاثیر کمتری می گذارد.
    2- سرویس با دید مستقیم : در این روش یک آنتن در دید مستقیم دکل WIMAX قرار دارد . این روش نسبت به روش قبلی قویتر و پایدار تر است و داده ها را با خطای کمتری ارسال می کند . این روش از فرکانسهای بالاتری برای ارسال داده ها استفاده می کند و می تواند تا رنج 66 گیگاهرتز را برای ارسال استفاده کند . فرکانسهای بالاتر امکان ارائه پهنای باند بالاتر را فراهم می کند .



    سرویس بدون دید مستقیم در شعاع 6 تا 9 کیلومتری پوشش می دهد ( حدود 65 کیلومتر مربع تقریبا همانند محدوده تحت پوشش موبایل ) سرویس با دید مستقیم شعاع 50 کیلومتری را پوشش می دهد ( حدود 9300 کیلومتر مربع ) که این محدوده بسیار وسیع است .

    WIMAX چطور کار می کند؟
    WIMAX بر اساس همان قاعده WIFI کار می کند . WIMAX داده ها را به وسیله امواج رادیویی بین کامپیوترها منتقل می کند . یک کامپیوتر که به تجهیزات WIMAX مجهز شده است ، داده ها را از یک فرستنده WIMAX دریافت می کند . ممکن است داده های ارسال شده جهت امنیت بالا و جلوگیری از دسترسی سایرین رمز شده باشد .
    سریعترین ارتباط WIFI سرعت 54Mbps را فراهم می کند . این درحالی است که WIMAX می تواند پهنای باند 70Mbps را فراهم کند که این پهنای باند بین کاربران مختلف که از این سرویس استفاده می کنند تقسیم می شود طوری که سرعت برای کاربر انتهایی تقریبا مانند سرعت ADSL است .
    تفاوت اصلی بین WIFI و WIMAX در سرعت نیست بلکه در محدوده تحت پوشش است . WIFI محدوده 30 متری را پوشش می دهد در حالیکه WIMAX می تواند تا شعاع 50 کیلومتری سرویس دهد. البته این محدوده در بهترین حالت به دست می آید و آب و هوا و شرایط جوی و شکل زمین و همچنین ساختمانهای بلند در شعاع تحت پوشش WIMAX تاثیر دارند .

    مشخصات IEE 802.16
    شعاع تحت پوشش هر دکل حداکثر 50 کیلومتر
    سرعت 70Mbps
    عدم نیاز به دید مستقیم بین کاربر و دکل WIMAX
    فرکانس مورد استفاده بین 2 تا 11 گیگاهرتز و 10 تا 66 گیگاهرتز (دید مستقیم و غیر مستقیم )
    تعریف شده بر روی هر دو لایه MAC و PHY .

    در پیاده سازی WIMAX معمولا کل یک شهر تحت پوشش سرویس اینترنت آن قرار نمی گیرد . چرا که هزینه استفاده از سرویسهای بیسیم به نسبت سایر سرویسهای موجود بسیار بالاتر است .
    اما استفاده یک ایستگاه WIMAX در یک شهر بسیار قابل قبول تر از راه اندازی ایستگاههای فراوان WIFI جهت استفاده کاربران سیار می باشد . اما در برخی از شهرها که راه اندازی سرویسهای بر روی کابل هزینه های بالایی را می طلبد ، شرکتهای ارائه دهنده به استفاده از این تکنولوژی روی آورده اند .
    تکنولوژی WIMAX این امکان را به کاربران می دهد که از اینترنت خود به صورت سیار استفاده کنند . علاوه بر این در برنامه های آینده این تکنولوژی استفاده از سرویسهایی همچون VOIP نیز گنجانده شده است که ممکن است این تکنولوژی را به یکی از رقبای سیستم موبایل کلاسیک تبدیل کند .
    سناریوی یک ارتباط WIMAX
    برای دسترسی به یک سرویس WIMAX باید کامپیوتر شما امکان دسترسی به شبکه WIMAX را داشته باشد . معمولا این دستگاهها از سوی شرکتهای ارائه دهنده خدمات به کاربران ارائه می شوند .
    نکته دیگر فاصله شما از ایستگاه سرویس دهنده است . چرا که شما تنها در محدوده تحت پوشش شبکه می توانید از خدمات مورد نظر خود استفاده کنید .
    برای راه اندازی سرویس هم شما می بایست هزینه های مربوطه را پرداخت کنید و همچنین کدهای رمز دریافت و ارسال روی دستگاه شما تنظیم شده باشد . حال به راحتی می توانید از اینترنت پرسرعت سیار خود استفاده کنید.


    سوتیترها
    GAN (Global Area Network ) :
    هدف نهایی تمامی شبکه های محلی ، ایجاد یک شبکه جهانی است . این شبکه که با استاندارد 802.20 شناخته می شود تقریبا همانند شبکه های موبایل امروزی فعالیت می کند که در آن کاربران به نقاط مختلف سفر می کنند اما در همه نقاط امکان استفاده از سرویس اینترنت پر سرعت را دارند . این شبکه علاوه بر سرعت بالا ، این امکان را به کاربر می دهد که در حال حرکت و در تمامی نقاط از به اینترنت متصل باشد .


    ورود WIMAX به نوتبوکها :
    حداکثر تا دوسال آینده تکنولوژی WIMAX در نوتبوکهای CEntrino تعبیه خواهد شد و به این ترتیب از سال 2008 باید منتظر تغییرات گسترده ای در شکل دسترسی به اینترنت خواهیم بود .

    مقیاس شبکه ها :
    کوچکترین سایز شبکه ها شبکه های شخصی می باشند (personal area network (PAN) ) . PAN این امکان را فراهم می کند که دستگاهها در فواصل کوتاه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند .
    مرحله بعدی شبکه های محلی (local area network (LAN) ) است . LAN امکان می دهد که منابع دستگاهها بین یکدیگر تقسیم شوند ولی LAN ها محدود به فواصل کوتاهی هستند . یکی از استاندارهای شبکه های LAN که به صورت بیسیم سرویس دهی می کند WIFI نام دارد .
    WIMAX سایز بعدی شبکه ها است که در مقیاس شهری metropolitan area network (MAN) کار می کند . این نوع از شبکه ها در محدوده یک شهر سرویس دهی می کنند .


    jefri_btc سپاسگزاری کرده است.
    Mohammad Rasoul Rasti
    There's no place like 127.0.0.1
    m.rasti [@] outlook.com

  7. #37


    خواننده شناسه تصویری KgbCia
    تاریخ عضویت
    Aug 2004
    محل سکونت
    Monitor
    نوشته
    658
    سپاسگزاری شده
    29
    سپاسگزاری کرده
    81
    پس با این اوصاف برای ISPهای معمولی اصلا نمی صرفه که از WiMax استفاده کنن. پس برای این نوع ISP ها که معمولا 512کیلو یا یک الی 2 مگ پنهای باند دارن چه تکنولوژی پیشنهاد می کنین. البته اگر هزینه ها رو هم ذکر کنین ممنون میشم.







  8. #38
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    WiMAX از لحاظ بازاري و سود آوري چه جايگاهي در ايران كسب خواهد كرد (نياز به توضيح كامل دارم !!!) ؟
    آيا فرمول خاصي بين پهناي باند و برد ميزان موانع موجود وجود دارد؟
    آيا مي توان با داشتن اطلاعات فوق نوع تجهيزات مورد نياز را يافت؟
    باز هم ممنونم.



  9. #39


    عضو غیر فعال شناسه تصویری en2fa
    تاریخ عضویت
    Mar 2003
    نوشته
    1,213
    سپاسگزاری شده
    2
    سپاسگزاری کرده
    0
    آقا يک سؤال..
    اينی که در مورد 3gp گفتين...من همينجا خوندم که داتک همين الان داره از اين استفاده ميکنه...اول انگار wimax بوده..
    معنی اين،آيا اين هستکه با استفاده از يک گوشتی 3gp از خدمات داتک استفاده کنيم؟



  10. #40


    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Apr 2005
    نوشته
    142
    سپاسگزاری شده
    10
    سپاسگزاری کرده
    0

    Icon12

    دوستان دو مقاله فارسی هم بنده پیدا کردم امیدوارم براتون مفید واقع بشه .
    http://www.iranscience.net/articles/wimax.pdf 154kb
    http://www.linkdevs.net/cats/all/xne...d=93&zoneid=25


    ویرایش توسط cisco partnet : 2006-01-10 در ساعت 01:09 PM

  11. #41


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2005
    نوشته
    51
    سپاسگزاری شده
    6
    سپاسگزاری کرده
    0
    سلام :
    کافی بود یکم می گشتین تا مرجعش را پیدا کنین :
    مختصری درباره WIMAX
    این مطلب دقیقا از همین سایت انجمن کپی شده !



    نقل قول نوشته اصلی توسط M-r-r
    يه مقاله هم تو يكي از سايت ها ديدم حيفم اومد بقيه دوستان نبينند . . .
    متاسفانه آدرس مرجع از دستم رفت . . .


    مختصری درباره WIMAX
    --------------------------------------------------------------------------------
    این مقاله را در شماره 38 مجله دنیای کامپیوتر و ارتباطات چاپ کردم ( البته نه به اسم خودم ) امیدوارم برای دوستان مفید باشد :
    امروزه دسترسی به اينترنت در بيشتر موارد به سه طريق زير امکان پذير است :
    1- دسترسی باند پهن (Broad Band):
    دسترسی خانگی معمولا از طريق DSL يا مودمهای کابلی صورت می گيرد در ادارات معمولا از خطوط E1 يا E3 استفاده می کنند .
    2- دسترسی WIFI:
    در منزل ممکن است شما يک روتر WIFIراه اندازی کرده باشيد که به شما اجازه می دهد از Laptop در حين حرکت استفاده کنيد . در جاده ها شما ميتوانيد در رستورانها , هتلها , کافی شاپها , يا کتابخانه ها نقاط دسترسی WIFI را پيدا کنيد .
    3- دسترسی Dial-Up:
    اگر شما هنوز از Dial-Up استفاده می کنيد يا شانس دسترسی به اينترنت پرسرعت را نداريد يا فکر می کنيد دسترسی اينترنت پر سرعت خيلی گران است .
    مشکل اصلی دسترسی به اينترنت پر سرعت قيمت بالای آن و دسترسی نداشتن در تمام نقاط می باشد .
    مشکل اصلی دسترسی از طريق WIFI محدودهء کوچک تحت پوشش آن است .
    چه تکنولوژی جديدی می تواند تمام اين مشکلات را حل نمايد؟
    اين تکنولوژی جديد باید موارد زير را فراهم کند
    .سرعت بالای سرويس باند پهن
    .سيستم بی سيم به جای سيستم کابلی که بايد نسبت به DSL يا مودمهای کابلی بسيار ارزانتر باشد و خيلی راحتتر باشد که به حومه و مناطق روستايی گسترش داده شود .
    .محدودهء تحت پوشش بزرگ مانند شبکه تلفن سلولی به جای محدودهء کوچک دسترسی WIFI
    این سیتم در حال حاضر ایجاد شده و Wimax نامیده می شود.
    Wimax مخفف World Wide Interoperability for Microwave Access و نام استاندارد IEEE آن 802.16 میباشد.

    WIMAX چیست؟
    WIMAX تقریبا مانند WI-FI عمل می کند با این تفاوت که در سرعت بالاتر ، در محدوده بیشتر و برای کاربران بیشتر طراحی شده است. WIMAX امکان سرویس دهی در حومه شهرها و روستا ها و نقاطی که دسترسی به اینترنت پر سرعت به دلیل عدم وجود امکانات مخابراتی و تلفنی امکان پذیر نیست را فراهم می کند.
    WIMAX شامل دو قسمت عمده است:
    1- دکل WIMAX که همانند دکلهای BTS های موبایل می باشد . یک دکل WIMAX حداکثر می تواند 8000 کیلومتر مربع را پوشش دهد.
    2- گیرنده WIMAX : گیرنده و آنتن آن می بایست در اندازه های کوچک طراحی شده اند و حتی مدلهای PCMCI آن جهت نصب در لپتاپ ها وجود دارد .



    شکل دکل WIMAX

    دکلهای WIMAX با سرعت بالایی بصورت مستقیم به اینترنت متصل می شوند . اتصال دکلهای به اینترنت می تواند از طریق ارتباطات با سیم مانند لینکهای E1 یا DSL صورت پذیرد و یا اینکه از طریق ارتباطات بیسیم و مایکروویو صورت پذیرد.

    WIMAX می تواند دو نوع متفاوت از سرویس بیسیم را ارائه دهد:
    1- سرویس بدون دید مستقیم : همانند سرویس WI-FI ، در این سرویس می توان با یک آنتن کوچک به شبکه متصل شد . در این روش ، کاربران WIMAX از فرکانسهای پایین در رنج 2 تا 11 گیگاهرتز استفاده می کنند ( مانند WiFI) . ارسال موج کوتاه این امکان را فراهم می کند که امواج از موانع به راحتی عبور کنند و موانع شهری در ارسال امواج تاثیر کمتری می گذارد.
    2- سرویس با دید مستقیم : در این روش یک آنتن در دید مستقیم دکل WIMAX قرار دارد . این روش نسبت به روش قبلی قویتر و پایدار تر است و داده ها را با خطای کمتری ارسال می کند . این روش از فرکانسهای بالاتری برای ارسال داده ها استفاده می کند و می تواند تا رنج 66 گیگاهرتز را برای ارسال استفاده کند . فرکانسهای بالاتر امکان ارائه پهنای باند بالاتر را فراهم می کند .



    سرویس بدون دید مستقیم در شعاع 6 تا 9 کیلومتری پوشش می دهد ( حدود 65 کیلومتر مربع تقریبا همانند محدوده تحت پوشش موبایل ) سرویس با دید مستقیم شعاع 50 کیلومتری را پوشش می دهد ( حدود 9300 کیلومتر مربع ) که این محدوده بسیار وسیع است .

    WIMAX چطور کار می کند؟
    WIMAX بر اساس همان قاعده WIFI کار می کند . WIMAX داده ها را به وسیله امواج رادیویی بین کامپیوترها منتقل می کند . یک کامپیوتر که به تجهیزات WIMAX مجهز شده است ، داده ها را از یک فرستنده WIMAX دریافت می کند . ممکن است داده های ارسال شده جهت امنیت بالا و جلوگیری از دسترسی سایرین رمز شده باشد .
    سریعترین ارتباط WIFI سرعت 54Mbps را فراهم می کند . این درحالی است که WIMAX می تواند پهنای باند 70Mbps را فراهم کند که این پهنای باند بین کاربران مختلف که از این سرویس استفاده می کنند تقسیم می شود طوری که سرعت برای کاربر انتهایی تقریبا مانند سرعت ADSL است .
    تفاوت اصلی بین WIFI و WIMAX در سرعت نیست بلکه در محدوده تحت پوشش است . WIFI محدوده 30 متری را پوشش می دهد در حالیکه WIMAX می تواند تا شعاع 50 کیلومتری سرویس دهد. البته این محدوده در بهترین حالت به دست می آید و آب و هوا و شرایط جوی و شکل زمین و همچنین ساختمانهای بلند در شعاع تحت پوشش WIMAX تاثیر دارند .

    مشخصات IEE 802.16
    شعاع تحت پوشش هر دکل حداکثر 50 کیلومتر
    سرعت 70Mbps
    عدم نیاز به دید مستقیم بین کاربر و دکل WIMAX
    فرکانس مورد استفاده بین 2 تا 11 گیگاهرتز و 10 تا 66 گیگاهرتز (دید مستقیم و غیر مستقیم )
    تعریف شده بر روی هر دو لایه MAC و PHY .

    در پیاده سازی WIMAX معمولا کل یک شهر تحت پوشش سرویس اینترنت آن قرار نمی گیرد . چرا که هزینه استفاده از سرویسهای بیسیم به نسبت سایر سرویسهای موجود بسیار بالاتر است .
    اما استفاده یک ایستگاه WIMAX در یک شهر بسیار قابل قبول تر از راه اندازی ایستگاههای فراوان WIFI جهت استفاده کاربران سیار می باشد . اما در برخی از شهرها که راه اندازی سرویسهای بر روی کابل هزینه های بالایی را می طلبد ، شرکتهای ارائه دهنده به استفاده از این تکنولوژی روی آورده اند .
    تکنولوژی WIMAX این امکان را به کاربران می دهد که از اینترنت خود به صورت سیار استفاده کنند . علاوه بر این در برنامه های آینده این تکنولوژی استفاده از سرویسهایی همچون VOIP نیز گنجانده شده است که ممکن است این تکنولوژی را به یکی از رقبای سیستم موبایل کلاسیک تبدیل کند .
    سناریوی یک ارتباط WIMAX
    برای دسترسی به یک سرویس WIMAX باید کامپیوتر شما امکان دسترسی به شبکه WIMAX را داشته باشد . معمولا این دستگاهها از سوی شرکتهای ارائه دهنده خدمات به کاربران ارائه می شوند .
    نکته دیگر فاصله شما از ایستگاه سرویس دهنده است . چرا که شما تنها در محدوده تحت پوشش شبکه می توانید از خدمات مورد نظر خود استفاده کنید .
    برای راه اندازی سرویس هم شما می بایست هزینه های مربوطه را پرداخت کنید و همچنین کدهای رمز دریافت و ارسال روی دستگاه شما تنظیم شده باشد . حال به راحتی می توانید از اینترنت پرسرعت سیار خود استفاده کنید.


    سوتیترها
    GAN (Global Area Network ) :
    هدف نهایی تمامی شبکه های محلی ، ایجاد یک شبکه جهانی است . این شبکه که با استاندارد 802.20 شناخته می شود تقریبا همانند شبکه های موبایل امروزی فعالیت می کند که در آن کاربران به نقاط مختلف سفر می کنند اما در همه نقاط امکان استفاده از سرویس اینترنت پر سرعت را دارند . این شبکه علاوه بر سرعت بالا ، این امکان را به کاربر می دهد که در حال حرکت و در تمامی نقاط از به اینترنت متصل باشد .


    ورود WIMAX به نوتبوکها :
    حداکثر تا دوسال آینده تکنولوژی WIMAX در نوتبوکهای CEntrino تعبیه خواهد شد و به این ترتیب از سال 2008 باید منتظر تغییرات گسترده ای در شکل دسترسی به اینترنت خواهیم بود .

    مقیاس شبکه ها :
    کوچکترین سایز شبکه ها شبکه های شخصی می باشند (personal area network (PAN) ) . PAN این امکان را فراهم می کند که دستگاهها در فواصل کوتاه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند .
    مرحله بعدی شبکه های محلی (local area network (LAN) ) است . LAN امکان می دهد که منابع دستگاهها بین یکدیگر تقسیم شوند ولی LAN ها محدود به فواصل کوتاهی هستند . یکی از استاندارهای شبکه های LAN که به صورت بیسیم سرویس دهی می کند WIFI نام دارد .
    WIMAX سایز بعدی شبکه ها است که در مقیاس شهری metropolitan area network (MAN) کار می کند . این نوع از شبکه ها در محدوده یک شهر سرویس دهی می کنند .




  12. #42
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    شنيدم تا حالا تمام پروتكل هاي مطروحه براي WiMAX استانداردسازي شده است.
    آخريش هم كه يك ماهي مي شود كه استانداردهاي خود را بدست آورده است مربوط به mobility اين فن آوري مي شود.
    آگر شما هم خبر تازه اي در مورد WiMAX داريد بذاريد ما هم استفاده ببريم.
    با تشكر از اساتيد.



  13. #43
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    برای اجرای پروژه WiMAX در یه شهر کوچک با 500 تا user چه سولوشن هایی پیشنهاد می شود.
    ضمنا فرکانس 3.5 GH و پهنای باند و برد پوششی معمول آن مورد انتظار است.
    Thanks a lot.



  14. #44
    نام حقيقي: Ali Saghaeian

    عضو غیر فعال شناسه تصویری WiMAX
    تاریخ عضویت
    Dec 2005
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    96
    سپاسگزاری شده
    14
    سپاسگزاری کرده
    2
    يك خبر جديد:
    شركت الكاتل به تازگي خبر آماده سازي دكل BTS براي Mobile WiMAX را بيان داشته است.
    اين دكل كه طبق انتظارات بر پايه پروتكل 802.16e بنا شده است در اواسط سال 2006 به بهره برداري اقتصادي خواهد رسيد.



  15. #45


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2006
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    يک گزارش فوق العاده:
    طبق گزارش Pioneer Consulting بازار تجهيزات وايمکس تا سال 2010 به از مرز 2 ميليارد دلار فراتر خواهد رفت.
    هر چند در حاليکه WiMAX بازار را در چند سال آينده در دست مي گيرد ولي تنها تکنولوژي سيار در آينده نخواهد بود.
    اين گزارس نقش مکمل WiMAX را در راستاي استفاده از تکنولوژي هاي سيار 3g & 4g خاطر نشان مي سازد.
    اين گزارش در مورد نامشخص بودن تکنولوژي 4g بحث کرده و مي گويد که اين فن آوري نياز به سرمايه گزاري هاي توسعه و تحقيقاتي بيشتري دارد
    و مشکل هماهنگ سازي طيف جهاني (global spectrum harmonization) همچنان بايد حل شود.



صفحه 3 از 8 اولیناولین 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی در جستجوها:

تکنولوژی wimax

آموزش شبیه سازی شبکه opnet استاندارد 802.16

وایمکس.ppt

تعریف wifi pdf

وایمکس ppt

وايمكس چيست

امید مهاجرانی

802.16

شبكه هاي نسل چهارم 4G

شبکه های xmax

WIMAX360

ppt wimax فارسی

علي سقائيان

وایمکسpptوسایل مورد نیاز wimaxwimax تکنولوژیامنيت در شبكه وايمكسpdfوايمكس.pptwimax pptwimax توضیحوايمكس.pdf1mss4g persiannetworks.comتکنولوژی wi-fi

برچسب برای این موضوع

2008, 2010, 802.11n, access, alvarion, antenna, authentication, backup, bts, cable, cash, communication, cpu, crm, d-link, dial-up, edge, email, forum, gsm, hardware, high, hotspot, http, huawei, ieee, img, intel, juniper, lan, laptop, local, lte, mac, man, manual, microwave, mobility, netgear, node, opnet, outdoor, php, plan, san, services, site, telephone, traffic, upload, user, فناوری, فروش, فرکانس 2.4, قیمت, لپ تاپ, مقایسه, مهم, موبایل, مودم, مالیات, ماهیانه, مایکروویو, مبدل, مجوز, مجازی, مدير, مدیریت, مسیریابی, مشاوره, نامحدود, نصب و راه اندازی, نصب ویندوز, همایش, هزینه, هستش, ویندوز, وايرلس, وبلاگ, ورود, یوزر, کلاینت, کمک, کنترل, کنترل ترافیک, کامپیوتر, کابل, کابلی, کار, کاربر, کاربران, کارت شبکه, کتاب, کتابخانه, گزارش, پهنای باند بالا, پورت, پیشنهاد, پروژه, پروتکل, پرشین, پشتیبانی, view, voice, vpn, wan, web, wimax, windows, آموزش, آنتن, آداپتور, آشنایی, افزایش, امنی, امنیت, امواج, انگلیسی, انتقال, انجمن, اولین, اینترانت, ایران, اپراتور, اتصال, اجرای, ارتقا, استان, استاندارد, استریکس, اشتراک, اشتراک گذاری, اطلاعات, بهترین, بی سیم, بالای, بازار, برنامه, برای, برد, بررسی, تفاوت, تلفنی, تماس, تهران, توان عملیاتی, تبدیل, تجهیزات, تجهیزات شبکه, تجربه, ترافیک, تست, تغییر, جلوگیری, حداقل, خودش, خدمات شبکه, خرید, خرید آنتن, دومين, دوربین, دی لینک, دکل, دانلود, درآمد, درخواست, دسترسی به اینترنت, رومینگ, روی, روتر, روش, راه اندازی شبکه, راه دور, راهی, رايگان, رایگان, رادیو, زمانی, سیاست, سیستم, سایت, سرویس vpn, سرور, سرعت, شما, شبیه سازی, شبیه سازی شبکه, شبکه های مجازی, شبکه های کامپیوتری, شبکه های بی سیم, شبکه بی سیم, صفحه, طراحی

نمایش برچسب ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •