نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
سپاس ها 4سپاس
  • 1 توسط alisc
  • 2 توسط peymansh
  • 1 توسط mehrzadmo

موضوع: عدم شناسایی rb751 در netinstall

  
  1. #1
    نام حقيقي: سهیل

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3

    Question عدم شناسایی rb751 در netinstall

    سلام و خسته نباشید
    من یه rb751u 2hnd دارم که interface wlan ، یا همون wireless اون وقتی با winbox بازش میکنم، اصلا نیست..
    وقتی از winbox گزینه reset conf میزنم، و تیک no default configuration رو بر میدارم، بعد از ریلود شدن، باز هم با ip صفر میشناسه، یعنی 0.0.0.0.....!!!! و جالبتر این که وقتی باز میکنم با mac، اول صفحه default config میاد و میزنه که ether شما ip 192.168.88.1 رو گرفته، و وایرلس شما......!!
    بعد خیلی وقتا که ip ست میکنم روی یه ether، بعد ریستارت دیگه بالا نمیاد و چراغ act همینطور روشن میمونه...
    اومدم با netinstall دوباره روش os بریزم که اصلا تو routers/drives نمیاره.. هرکاریم که فکرشو بکنین کردم.
    کلافم کرده، نمیدونم چیکار کنم. کسی چیزی به ذهنش میرسه ممنون میشم کمکم کنه..



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: علی شفائی

    عضو عادی شناسه تصویری alisc
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته
    1,897
    سپاسگزاری شده
    1730
    سپاسگزاری کرده
    2052
    با سلام و عرض ادب
    ابتدا ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم

    نقل قول نوشته اصلی توسط loleil نمایش پست ها
    من یه rb751u 2hnd دارم که interface wlan ، یا همون wireless اون وقتی با winbox بازش میکنم، اصلا نیست..
    احتمالا پکیج وایرلس نصب نیست ! به همین خاطر هست !
    دستکاری کردید روتر رو ؟ پکیج ها رو ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط loleil نمایش پست ها
    وقتی از winbox گزینه reset conf میزنم، و تیک no default configuration رو بر میدارم، بعد از ریلود شدن، باز هم با ip صفر میشناسه، یعنی 0.0.0.0.....!!!!
    خوب درسته دیگه ! مشکل چیه ؟
    وقتی ریست می کنید اگر تیک No Default رو نزده باشید یعنی روتر خام خام ! همون آی پی 0.0.0.0 رو میگیره !
    اما اگر تیک داشته باشه تنظیمات پیشفرض روش اعمال میشه : مثلا آی پی 192.168.88.0/24 روش هست !

    نقل قول نوشته اصلی توسط loleil نمایش پست ها
    جالبتر این که وقتی باز میکنم با mac، اول صفحه default config میاد و میزنه که ether شما ip 192.168.88.1 رو گرفته، و وایرلس شما......!!
    روتر نو هست ؟ قبلا کانفیگی روش بوده ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط loleil نمایش پست ها
    کسی چیزی به ذهنش میرسه ممنون میشم کمکم کنه..
    روتر رو آپگرید کنید به آخرین ورژن به احتمال 99٪ درست میشه !
    تمام پکیج ها رو بگیرید


    loleil سپاسگزاری کرده است.

  3. #3
    نام حقيقي: peyman sharifi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    234
    سپاسگزاری شده
    114
    سپاسگزاری کرده
    12
    کابل رو باید به پورت 1 بزنی تا نت اینیستال روتر رو بشناسه


    mehrzadmo و loleil سپاسگزاری کرده‌اند.

  4. #4
    نام حقيقي: سهیل

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3
    سلام
    ممنون از خوشامدگویی!!

    عرض شود که پکیج وایرلس روی خود روتر و در واقع روی os هست! و در حالت معمول وقتی reset factory باید به حالت اول برگرده که نمیشد.!!

    در مورد ریست کردن از winbox ، فکر کنم فراموش کردین!! وقتی تیک میزنین No deafault conf یعنی default conf انجام نده! حالا default conf همون 192.168.88.1 هست که با تیک میگی انجام نشه ، پس با تیک میره 0.0.0.0 و تیک رو برداری میره 192.168.88.1 ، یه بار امتحان کن!

    در مورد اینکه تنظیمات قبلی داشته یا نه، متوجه نشدم آقای شفائی که به چه نتیجه ای میخواین برسین!! میگم که default reset میکنم اما بازم ip: 0.0.0.0 میشناسه، ولی وقتی باز میکنی، صفحه ای خوش آمد، مبنی بر این که default reset شده میاد و میگه که ip 192.168.88.1 رو گرفته، در صورتی که چنین نشده و کماکان 0.0.0.0 !!!! ضمنا اونایی که با routerboard کار کردن، میدونن که وقتی reset default میکنی، همه پورتا رو با هم بریج میکنه، و یه اینترفیس جدید میسازه!


    در مورد آپگرید هم که نوشتم، نت اینستال نمیشناسه، به پورت یکم زدم، مستقیم زدم، با واسطه سوئیچ زدم، رنج آیپی ها رو دقت کردم ، ریست کردم،.... هرکاری که فکر کنین کردم ، نت اینستال نمیشناسه، که آپگرید کنم، فایل هم میریزم تو winbox ، دیگه بالا نمیاد!!

    - - - ادامه - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط peymansh نمایش پست ها
    کابل رو باید به پورت 1 بزنی تا نت اینیستال روتر رو بشناسه



    میدونم عزیز!!
    نمیشه....



  5. #5
    نام حقيقي: مهرزاد مقدس

    عضو ویژه/سرپرست بخش‌های Mikrotik و Wireless
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    فارس
    نوشته
    4,308
    سپاسگزاری شده
    4550
    سپاسگزاری کرده
    2273
    نوشته های وبلاگ
    6
    عرض شود که پکیج وایرلس روی خود روتر و در واقع روی os هست!
    خیر قربان . چیزی که شما ازش بعنوان OS نام می برید در واقع همون پکیج system هست . و میکروتیک سه پکیج جداگانه به نام وایرلس داره ! که با توجه به کارتون باید یکی رو انتخاب کنید . برای دیدن پکیج های نصب شده لطفا به مسیر system > packages برید .

    وقتی تیک میزنین No deafault conf یعنی default conf انجام نده!
    این رو درست می فرمایید .

    میدونن که وقتی reset default میکنی، همه پورتا رو با هم بریج میکنه، و یه اینترفیس جدید میسازه!
    البته ممکنه کانفیگ پیش فرض توی مدل های متفاوت فرق داشته باشه . اما معمولا چهار پورت 2-5 بریج میشه و اتر یک wan هست و ...

    کلا روال نت اینستال رو همونطور که می دونید اینه که دکمه ریست رو نگه داری تا زمانی که led چشمک زن خاموش بشه . و بعد رهاش کنی . بعد در صورتی که netbooting رو تیک زده باشی و آدرس ای پی ست شده روی کارت شبکه و توی نت اینستال هر دو یه رنج باشن نت اینستال اجرا باشه باید دیوایس شناخته بشه .
    اگر نشد این موارد رو چک کن :
    کابل ! - حتی اگه مطمئن صد در صد هستی کابل رو با یه پچ کورد نو عوض کن !!!!
    نرم افزار نت ایسنتال و روتر او اس مربوط به mipsbe رو مجدد دانلود کن
    حتما روتر رو با یه کابل مستقیم به pc وصل کن .
    نهایتا سیستم رو تغییر بده و با یه سیستم دیگه تست کن


    loleil سپاسگزاری کرده است.
    MikroTik Certified Trainer & Consultant
    Mikrotik Official Distributor

  6. #6
    نام حقيقي: سهیل

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzadmo نمایش پست ها
    اگر نشد این موارد رو چک کن :
    کابل ! - حتی اگه مطمئن صد در صد هستی کابل رو با یه پچ کورد نو عوض کن !!!!
    نرم افزار نت ایسنتال و روتر او اس مربوط به mipsbe رو مجدد دانلود کن
    حتما روتر رو با یه کابل مستقیم به pc وصل کن .
    نهایتا سیستم رو تغییر بده و با یه سیستم دیگه تست کن
    تمام اینهارو چک کردم!!! اون روز نشد!!
    من دیروز آخر وقت روتر رو باز کردم و فایل آپگرید رو ریختم داخلش و بدون هیچ امیدی برای 100 امین بار reboot کردم.
    اما در کمال تعجب دیدم که روتر بالا اومد و لود شد!!!!!
    اصلا باورم نمیشد!!!! خلاصه وقتی بالا اومد دیدم همه چی اوکی هست و کانفیگش کردم.
    ولی یه چیزیم بگم... من بارها به این مساله برخوردم(بیش از 20بار) که روتر میکروتیک رو نمیشه کانفیگ کرد و هیچ جوری راه نمیده... یه مدت میزاری کنار(تو این مورد 48 ساعت) بعد دوباره وصلش میکنی همون کارارو این بار انجام میده. انگار دیوایسای استیبل و قابل اطمینانی نیستن!! اگه به میکروتیک کارا بر نخوره!
    من cisco رو ترجیح میدم.البته میدونم که اختلاف قیمت هم زیاد دارن.



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •