![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه: | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (amytis,ashtiyan) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: real نوشته ها: 23 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | (كمك )مشكل در nat كردن در لينوكس با سلام خسته نباشيد بچه هاي عزيز .. بنده چند روزه مي خوام نت رو روي لينوكس راه اندازي كنم وسط هاي راه به مشكل بر مي خورم . من از سايت آقاي رضا بهروزي راهنماي نصب سريع nat رو خوندم و در لينوكس اجراش كردم كه از اين قرار بود برای راه اندازی nat این مراحل را طی میکنیم1)فعال کردن ip_forwardاین command رو بزنید cat /proc/sys/net/ipv4/ip_forward باید جواب 1 باشه اگه نبود اینو بزنید echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward 2) iptables -t nat -A POSTROUTING -o eth0 -j MASQUERADE جای eth0 باید اینترفیسی که به اینترنت وصل هست باشه که اگه dialup هست ppp0 میشه خوب تا اینجا کار تمومه اگه firewall نداشته باشیم در غیر اینصورت باید3) iptables -A FORWARD -i eth۰ -o eth1 -m state –state RELATED,ESTABLISHED -j ACCEPT iptables -A FORWARD -i eth۱ -o eth0 -j ACCEPT (فرض بر اینه که eth0 به اینترنت وصله و eth1 به شبکه داخلیمون)این دو command رو میزینیم4)تالا برای اینکه بعد از reboat کردن تنظیمات پاک نشه این کارو میکینمفابل /etc/sysconfig/iptables-config رو باز میکنیم و این مقادیر رو IPTABLES_MODULES_UNLOAD, IPTABLES_SAVE_ON_STOP, and IPTABLES_SAVE_ON_RESTART برابر با yes میکنیم حالا سوال اول من اينه : من وقتي كه اين دستور را دادم پيغام خطا داد نمي دونم چرا ؟ iptables -A FORWARD -i eth۰ -o eth1 -m state –state RELATED,ESTABLISHED -j ACCEPT سوال دوم اينكه وقتي اين دستور را زدم بازم خطا داد ؟ etc/sysconfig/iptables-config ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد خيلي به اين كار نياز دارم. تشكر |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) | |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 343 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 37 Groaned at 17 Times in 11 Posts | اول اینکه تو انجمن جستجو کنید کلی آموزش NAT هست نقل قول:
پیغام خطا چی بود ؟ __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
بعد etc/sysconfig/iptables-config دستور نیست و همونجور که گفته شده فایل هست در ردهت و فدورا یه اصلاحیه انجام دادم که از حالت ردهتی بیاد بیرون PersianAdmins - راهنمای سریع راه اندازی NAT در لینوکس __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,615 Thanks: 13 Thanked 83 Times in 67 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | به به آقا رضا خدمت چطوره ? __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (amytis,ashtiyan) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: real نوشته ها: 23 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | [quote=ahuray_mazdaa;195608]اولین مشکل شما اینه که copy paste کردید....در دستور اولی 0 صفر فارسی نوشته شده پس خطا می ده بعد etc/sysconfig/iptables-config دستور نیست و همونجور که گفته شده فایل هست در ردهت و فدورا یه اصلاحیه انجام دادم که از حالت ردهتی بیاد بیرون PersianAdmins - راهنمای سریع راه اندازی NAT در لینوکس [/quote سلام ممنون از پاسخ شما ولي من كپي و پست انجام ندادم اين رو دقيقا نوشتم و وقتي اينتر زدم په پيغام همچيني داد ARgument ip tables . و در مورد بعدي كه etc/sysconfig/iptables-config هست من اين رو هم نوشتم و جوابي نگرفتم اگه اين دستور نيست و فايل هست من چه جوري تهيه و راش بندازم ؟ اگه بگيد ممنون مي شم . ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خدمتم والا بد نیست...برای تجربه خوبه ولی مدتش زیاده! شما فکر کنم در state دوم یک - گذاشتید که باید 2 تا باشه...یه خورده بد نمایش داده میشد که درستش کردم __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| (amytis,ashtiyan) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: real نوشته ها: 23 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دستتون درد نكه من هم فكر مي كردم مشكل از اونجا باشه ولي نمي دونستم دوتاست -- و فكر مي كردم كه آندرلاين هستش .ولي راجع به اين آخري etc/sysconfig/iptables-config چيكار بايد بكنم ..... بسيار متشكرم و مي رم امتحان كنم و اگه مشكل داشتم باز مطرح مي كنم . باز هم سپاسگزارم . |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 66 Thanks: 5 Thanked 5 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | عزیز آخری دستور نیست یه فایله که باید با یکی از ادیتور های لینوکس بازش کنی مثلا با mc یا nano مثلا بنویس nano /etc/sysconfig/iptables-config در ضمن قبل ار etc یه دونه / هم هست __________________ بی همگان به سر شود ...... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| (amytis,ashtiyan) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: real نوشته ها: 23 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی شما ماهان جان ولی من همینی که شما عرض کردید رو نوشتم ولی پیغام خطا نات کامند رو زد حالا نمیدونم کجا اشتباه کردم ممنون میشم بیشتر در این مورد راهنماییم کنید | |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 66 Thanks: 5 Thanked 5 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | حتما nano نصب نیست نصبش کن با دستور yum install nano یا اینه با دستور vi vi /etc/sysconfig/iptables-config __________________ بی همگان به سر شود ...... |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| كمك فوري فوري فوري هنگ كردن روتر 2611 | masoom_net | Cisco Systems -ا- | 9 | 2008-03-15 08:25 PM |
| سايت هاي مربوط به برنامه نويسي در لينوكس | sinaeslami | Linux -ا- | 1 | 2005-09-01 10:04 AM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |
| آموزش تنظيمات TCP\IP در لينوكس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:53 PM |
| اضافه كردن ip به eth0:1 در لينوكس ؟؟؟ | mercury_367 | Linux -ا- | 0 | 2004-11-06 04:56 PM |