![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (network-ir) Registered User Join Date: May 2007 نوشته ها: 222 Thanks: 18 Thanked 32 Times in 32 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | جناب آلکس نمیدونم دلیل درست کار نکردن در مواردی که دوستان میگن چیه ولی من 2 سال دارم رو سیستم خودم کار میکنم.چندین جا هم که هست دارن خوب کار میکنن.اگه نباشه که کارمون در میاد . |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | منم چند جایی نصب کردم بعضی خوب کار میکنن بعضی نه __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 138 Thanks: 20 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
من کار کردم باهش خیلی خوب کار می کنه تا حالا یه خطا هم ازش ندیدم طوری که به هر یوزیر که خواستم روی پهنای باندش کنترل داشته باشم __________________ www.rs-sahel.net info@rs-sahel.net دیانت rdr_1362@yahoo.com | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (Hooman) Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Tehran نوشته ها: 409 Thanks: 6 Thanked 20 Times in 19 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | این ibsng نفس ما رو گرفت !!! برای کنترل پهنای باند بجز ibsng سرویس خاصی چیزی باید نصب کرد تو لینوکس. تو active leaves فقط send رو نشون میده.و البته محدود هم نمیکنه. __________________ شرکت مهندسی تیما شبکه http://www.timanet.com |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 138 Thanks: 20 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | سلام نه چیزی خاصی نداره فقط باید توی قوانین شارژ محدود کنی کار می کنه من الان چند سال باهش کار کردم توپ توپ کار می کنه بدون خطا بهترین حالان برای وی پی ان سرور هم که هر دو یکجا باشند با اسکویت __________________ www.rs-sahel.net info@rs-sahel.net دیانت rdr_1362@yahoo.com |
| | |
| | Alux (2008-10-05) |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| فروش نرم افزار كنترل پهناي باند تحت ويندوز | Rayazma | بازارچه -ا- | 8 | 2006-05-03 08:44 AM |
| كنترل پهناي باند كافي نت | mohsen+ | مباحث عمومی شبکه -ا- | 4 | 2004-07-18 10:34 AM |
| مفاهيم اوليه شبکه - 2 | koorosh | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-06-28 01:23 PM |