![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (احسان) Registered User Join Date: Apr 2008 Location: بی محل نوشته ها: 210 Thanks: 199 Thanked 17 Times in 17 Posts Groans: 1 Groaned at 3 Times in 3 Posts | آینده شرکتهای اینترنتی=خبر نا امید کننده!! خسته نباشید.چند روز پیش یه خبری از یکی از کارمند های مخابرات شنیدم که خیلی خیلی نا امیدم کرد ![]() این رفیق ما در مورد آینده شرکتهای pap و شرکتهایی که اینترنت adsl رو بین مشترکین توزیع میکنن گفت که به نظر من مخابرات نمیزاره عمره چندانی داشته باشند.به این صورت که طی چند سال آتی 20 یا 10 یا شایدم 5 سال دیگه امکانش هست که مخابرات تکنولوِژیی پیاده کنه که همه خطوط تلفن اعم از معمولی و pcm و کافو نوری بتونن فقط با یک کانکشکن در منزل خود 24 ساعته به اینترنت وصل بشن و فقط زحمت شارژ بمونه روی دوش مشترک که اونم با یک تلفن به امور مشترکین مخابرات قابل حله تعرفه سرویسهاش هم خیلی خیلی ارزونه![]() در نتیجه کلیه شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای اینترنتی رو جمع میکنه.خب با خودم گفتم که نظر این بابای مخابراتی رو هم عنوان کنم تو سایت تا نظر شما اساتید رو در مورد آینده این قبیل شرکتها بدونم و اینکه آیا همچنین کاری ممکنه از طرف مخابرات؟ به نظر شما اگه یه روزی مخابرات بخش خصوصی شه و اینچنین وضعی پیش بیاد تکلیف این شرکتها چیه؟ ![]() |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 478 Thanks: 32 Thanked 51 Times in 33 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | این خبر نا امید کننده نیست با یک نگاه به کشورهای پیشرفته میتونیم آینده خودمون را ببینیم نگران اون شرکتهای pap باید باشن که میلیاردی سرمایه گذاری کردند و میبینیم که نگران نیستند به قول معروف تا شقایق هست زندگی باید کرد __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| (احسان) Registered User Join Date: Apr 2008 Location: بی محل نوشته ها: 210 Thanks: 199 Thanked 17 Times in 17 Posts Groans: 1 Groaned at 3 Times in 3 Posts | نقل قول:
خلاص؟ به سلامت؟ به همین راحتی؟مگه میشه!! ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (شهاب شاهین پوریان) Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Tehran نوشته ها: 184 Thanks: 2 Thanked 9 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | کلا کاری نیست که سود داشته باشه و دولت به شکل مستقیم یا غیر مستقیم (با شرکتهای نیمه خصوصی) دخالت نکنه چون برخلاف جاهای دیگه که دولت حامی شرکتهای خصوصی است اینجا دولت رقیب محسوب میشه. __________________ < C A R A N H A T T A > |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 834 Thanks: 71 Thanked 76 Times in 32 Posts Groans: 9 Groaned at 5 Times in 3 Posts | شک نداشته باشید که مخابرات دیر یا زود پورت های Adsl خود در تمام نقاط کشور را نصب خواهد کرد. و اگر همه هم با هم جمع بشیم نمی تونیم باهاش رقابت کنیم. __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| | |
| | sky_star2 (2008-10-08) |
| | #6 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,948 Thanks: 26 Thanked 62 Times in 54 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | من کاملا مخالفم! اگه اینطور بود الان همه شرکتهای ISDP باید جمع میکردن میرفتن پی کارشون در حالی میبینیم که روز به روز وضعشون بهتر میشه __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #10 (permalink) |
| (SPSDEV) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 58 Thanks: 2 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | مثلا خدمات الکترونیک . آموزش الکترونیک . از این همه سرویس های الکترونیک تنها اینترنتش که به درد مردم نمیخوره . کلی چیز هست. من خودم امتحان کردم . 5000 مشترک دارم الان که خب به نوبه خودش بد نیست |
| | |
| | sky_star2 (2008-10-10) |
| | #12 (permalink) |
| (احسان) Registered User Join Date: Apr 2008 Location: بی محل نوشته ها: 210 Thanks: 199 Thanked 17 Times in 17 Posts Groans: 1 Groaned at 3 Times in 3 Posts | حالا جالبتر اینه که دوباره مخابرات فتوا داده که شرکتهای اینترنتیمون از لحاظ پهنای باند دیگه هیچ مشکلی ندارند و هر چقدر که بخوان میتونن بگیرن و تعداد پورتهای adsl رو هم به قول خودشون در سراسر مملکت دارن افزایش میدن.خب با این ترتیب این جمع آوری شرکتهای اینترنتی و وارد شدن خودش به بازار adsl چیه دیگه؟ |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| LogFile کلیه شرکتهای عرضه کننده و توزیع اینترنت ؟! | offers2you | مباحث عمومی شبکه -ا- | 15 | 2007-12-24 02:13 PM |