![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2004 نوشته ها: 128 Thanks: 10 Thanked 10 Times in 10 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 1 Post | درخواست دعوتنامه براي Demonoid.com سلام خواهشاَ يه با معرفت پيدا بشه يه دعوتنامه براي ثبت نام در سايت Demonoid.com به PM ما بفرسته خيلي لنگ هستم. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من اکانت دارم ولی دعونامه ندارم....بهترین کار اینه که هر از گاهی به سایت سر بزنید مخصوصا جمعه ها چونکه ثبت نام آزاد هست بعضی مواقع __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (حمید) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: mashhad نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دوستان اگه کسی امکان دعوتنامه داره لطف کنه یکی برای من بفرسته ha114mid@yahoo.com خیلی بهش نیاز دارم ![]() توی قسمت ثبت نام هم نوشته روزهای اول ماه بازه اما یه مدته میام سرمیزنم اما خبری نیست هنوز |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (yashar valizadeh) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: zahedan نوشته ها: 7 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بابا جان مادراتون يكي واسه منم بفرسته، موردم از بس ديدن رجيسترش بستست ((((((( __________________ خوشا فریاد زیر آب .... |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 483 Times in 377 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | کلا چی هست این !؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 906 Thanks: 108 Thanked 133 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به درد عشق دانلودي ها مي خوره ها.لينك تورنت مي ده. به كسي برنخوره ما خودمون يه زمان جنون دانلود داشتيم. __________________ هي فلاني،زندگي شايد همين باشد. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 483 Times in 377 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | بابا اینهمه سایت و گوگل و ایمول و P2P چه واجبه حالا حتما این !؟ چی میخوای بالا برات بفرستم ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #11 (permalink) | |
| (Mohsen Rahmani) Registered User Join Date: Oct 2007 نوشته ها: 228 Thanks: 63 Thanked 110 Times in 53 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
از کار و زندگی انداخته مارو ): __________________ محسن رحمانی | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (Yashar Amirabedin) Registered User Join Date: Jan 2007 نوشته ها: 47 Thanks: 21 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 4 Groaned at 2 Times in 1 Post | من دعوتنامه دارم همینجا اعلام کنید تا براتون بفرستم دعوتنامه IPTorrents.com هم موجوده دعوتنامه ی این سایت رو فقط با دعوتنامه ی سایتهای دیگه تبادل میکنم TranceTraffic هم داشته باشید تبادل میکنم |
| | |
| | shnov (2008-07-16) |
| | #13 (permalink) | |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 906 Thanks: 108 Thanked 133 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
والا ما كه خدا كمك كرد تلويزيون و فيلمو و بازي و موسيقي رو يه جا گذاشتيم كنار. در نتيجه ديگه چيزي براي دانلود وجود نداره. الان هم بيشتر مواقع تا چيزي نياز نباشه دانلود نمي كنم. __________________ هي فلاني،زندگي شايد همين باشد. | |
| | |
| | shnov (2008-07-16) |
| | #14 (permalink) | ||
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 444 Thanks: 120 Thanked 95 Times in 79 Posts Groans: 13 Groaned at 7 Times in 5 Posts | نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() زحمت دعوتنامه رو بکش ،جبران می کنیم. __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov | ||
| | |
| | herus_deus (2008-07-16) |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| يكسري اطلاعات کلی در مورد کش سرور ها | M-r-r | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 5 | 2007-03-05 06:46 PM |
| پیاده سازی سرویسهای Active Directory | Odin | مباحث عمومی شبکه -ا- | 2 | 2006-10-16 04:44 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |