![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack (1) | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #46 (permalink) |
| (Ali) Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 46 Thanks: 0 Thanked 16 Times in 11 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ممنون از همگی یه راه ساده تر هم هست که خیلی سریع تر و راحت تر هست و اونم استفاده از Key finder است. برنامه رو که حجم کمی هم داره از زیر دانلود کنید و بعد از قسمت options باید Change Windows Key را بزنید حالا سریال جدید را وارد کنید و ok کنید ! همین ! دانلود حجم: 257 KB سریال ها هم کار میکنه ![]() |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #47 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2004 نوشته ها: 198 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام... اين روش در ويندوز من كار نميكنه... و ميگه كه شماره سريال صحيح نميباشد! اگه كسي سريال معتبر ديگه اي داشته باشه لطفا بگه... مرسي __________________ قانون شماره یک __________________ When a potential employer/client asks you if you've ever worked with XYZ software running on platform ABC, say "yes" quickly and with great assurance. Then run home, fire up the Net, and figure out what the hell they were talking about __________________ ๑۩۞۩๑ mygreenland80@ hotmail.com ๑۩۞۩๑ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| (داود رجبی) Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 49 Thanks: 13 Thanked 5 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام آقا مرسی دستت درد نکنه این سریال از سریالهای اورجینال دیگه خیلی بهتر بود!!!. الان 3 ماهی دارم باهاش کار می کنم. هرروز خودش ویندوزمو آپدیت می کنه و احساس می کنم سرعت سیستمم کمی بهتر شده |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #50 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,948 Thanks: 26 Thanked 62 Times in 54 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | من برای sp3 از لینک ویندوز سایت P30DOWNLOAD استفاده کردم که تا حالاش خیلی خوب بوده __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| | #52 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,948 Thanks: 26 Thanked 62 Times in 54 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | این سریال مخصوص ویندوز 32بیتیه و روی 64 کار نمیکنه __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 156 Thanks: 12 Thanked 12 Times in 12 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | پاينده باشيد جميعاً آقا ايول دست همگي تان 5 انگشت ![]() ما كه رفتيم واسه آپديت SP3 با ظرفيت بيش از 60 مگا از روي اون نسخه روي Rapidshare عمل كردم يك عكس 6x4 هم انداختم كه نگو: ![]() __________________ درنای سفید سیبری پرنده ای که اگر انسان به کمکش نشتابد برای همیشه محو خواهد شد. |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
LinkBacks (?) LinkBack to this Thread: http://forum.persiannetworks.com/f73/t12292.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| linkdooni: June 2006 Archives | This thread | Refback | 2008-04-27 12:35 PM | |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند | ramin3281 | مباحث عمومی -|- | 20 | 2008-09-16 11:32 AM |
| افزایش امنیت به میزان 80 درصد | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-08 10:44 PM |
| پشتیبانگیری از اطلاعات در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:08 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |
| راهنمای جامع پیکربندی و نصب هسته | saman_nn2000 | Linux -ا- | 0 | 2005-05-09 10:22 AM |