![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 343 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 37 Groaned at 17 Times in 11 Posts | مشکلات جدید یاهو مسنجر سلام حدود یک هفته میشه که در ساعات خاصی از روز yahoo messenger دیگه کانکت نمیشه و ما میمونیم و این کافینت های گردن افتاده !!! data هم که تماس میگیریم میگن مشکل از ما نیست از دوستان کسی این مشکل رو داره؟ البته قدیم هم بود نه مثل حالا هر روز __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: اصفهان نوشته ها: 390 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ما هم چند روزی هست که کاربرامون صداشون در اومده ولی وقتی توی قسمت connection تیک رو میزارند روی no network detect یا firewall whitno proxies مشکلشون حل میشه !! __________________ مهران رحیمیان http://WwW.ParsE1.NeT info@ParsE1.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 881 Thanks: 0 Thanked 9 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با این کار درست میشه ولی سرعت افت میکنه. وقتی گزینه روی Firewal with no proxi باشه, یاهو مسنجر برای کانکت شدن بجای پورت 5050 از پورت 80 استفاده میکنه. __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 نوشته ها: 367 Thanks: 4 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ما هم دقيقا يه همچين مشکلي رو داريم و وقتي که مي زاريم روي Firewall With No Proxy باز مي شه اما PM ها بشدت دير مياد و از Webcam و Voice و Chatrom هم نمي شه استفاده کرد بنظر شما دليلش چه ؟؟؟؟؟؟؟ |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 343 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 37 Groaned at 17 Times in 11 Posts | گویا مشکل از فیلترینگ هست ولی خودشون هم نمی دونن از کجاست با گذاشتن اون تیک فایروال اصلا همه چیز به هم میریزه من تو شمالم ایا این مشکل فقط ماله این وراست یا استان های دیگه هم این مشکل رو دارند؟ __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 نوشته ها: 367 Thanks: 4 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به نظر من مشکل از فیلترینگ نمی تونه باشه چون من از VPN Tunnel US با ipvalid استفاده می کنم اما بازم این مشکل رو دارم من فکر می کنم مشکل از سرور yahoo باشه |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,868 Thanks: 80 Thanked 146 Times in 115 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | من با سند و رسیو ماهواره ای هم مشکل داشتم __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2005 نوشته ها: 109 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | مشکل از خود سروهای یاهوست اون موقعهایی که مشکل دارید اگه با سایت پایینی هم امتحان کنید می بینید که هی می خواد کانکنت شه ولی نمی تونه http://www.e-messenger.net/ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (<":) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: TehroON نوشته ها: 459 Thanks: 19 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | منم همینطور . من فکر کردم از Firewall خودمه !!!! بد بختو چقدر زیرو رو کردم !!! آخرین ویرایش توسط professor در 2006-03-11 ساعت 07:27 AM. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 128 Thanks: 2 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | و اینک من با سرویسه وایرلس....شرمنده منم استفاده کردم ولی این مشکل مارو جون به لب کرده...مشکل از طرف سرور های یاهو __________________ انشاالله یه روزی میاد..... |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,911 Thanks: 336 Thanked 483 Times in 377 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | متاسفانه این مشکل دوباره از دو روز پیش عود کرده... اوایل فکر میکردم از خط دیتا باشه، چون از نیمه شب تا تقریبا حدود ساعت 10 صبح روز بعد درست میشد؛ اما امروز که تست کردم دیدم این وضعیت فقط برای یوزر های Dial-Up که به یه AS5300 وصل میشن و NAT روی همون انجام میشه و بعد Route میشن به کش سرور هست . باقی کاربران چه کافی نت؛ ADSL و LAN همگی بدون مشکل کار میکنند؛ صرفنظر از اینکه AS5300 با همین کانفیگ حدود 5 ساله داره کار میکنه، فکر کردم مشکل از 5300 باشه، اما هر جاییش رو که بالا و پایین کردم مشکل نه پیدا شد نه رفع ! - زمانی که روی یکی از سیستم های داهلی شبکه، Gateway رو روی 5300 میزارم، باز هم مسنجر و یاهو میل از کار میافتن . جالب اینکه باقی سرویس های شبکه، همگی برپا هستند و برای هیچ کدوم مشکلی وجود نداره . این بین، سرویس sQuid رو یکبار ریست کردم؛ مسنجر درست شد !؟ اما نمیدونم مشکل از کجا هست، هفته پیش هم یکی دو ساعت همین مشکل وجود داشت، باز هم به همین روش بالایی حل شد، اما باز هم عود کرد... قابل توجه اینکه سرور کش هم حدود 3 ساله داره کار میکنه، بدون تغییر و دستکاری؛ بطور قطع مشکلی مابین کش و 5300 هست . از نظر شبکه مطمئنم موردی نیست و همه چیز باید مرتبط با کانفیگ کش باشه اما چندتا سوال، این مدت چرا قطعی و خرابی اونهم راجع به مسنجر و یاهومیل نداشتیم ؟ چرا بعد از ریست کردن سرویس اسکویید مشکل رفع میشه و بعد از یه مدت زمان دوباره عود میکنه ؟ و در آخر، راه حلی برای این موضوع وجود داره ؟ ممنون از توجه همگی. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| راه اندازی یاهو مسنجر در آیزا سرور | als_1360 | Microsoft ISA Server -ا- | 18 | 2005-12-12 10:50 AM |
| یاهو مسنجر و ISA سرور، میشه یه کمکی بکنید | taysay | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-11-29 02:00 AM |
| انتقال Linux نصب شده به کامپیوتر دیگر | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-09-06 04:45 PM |
| مشکلات جدید کاربران یاهو | OPAC | مباحث عمومی -|- | 1 | 2005-06-13 12:19 AM |
| مشکل با یاهو مسنجر تورو خدا کمک کنید !!! | intheair | مباحث عمومی -|- | 3 | 2004-06-07 12:46 AM |