![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #31 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 20 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام بچه ها آقا این مشکلات رو با هم قاطی پاتی نکنین . این موارد مسنجر و میل یاهو هیچ ربطی به روتر و کش سرور DNS و ... نیست . من خودم شخصا پیگیری های زیادی انجام دادم . من خودم تعداد یوزر های زیادی دارم وقتی کم میشوند در مواقع مشکل باز میشه و بحث سر MTU های ارتباطی هستش . هیچ ربطی به سرور یاهو و تغییرات آنها هم نداره . یعنی انقدر مسخرس که yahoo این مشکلات رو نتونه در عرض 2 هفته برطرف کنه ! عزیزان مشکل اصلی اینه که (محض اطلاع ) من از یکی از دوستان نزدیکم در مخابرات شنیدم که مخابرات با همکاری شرکت دوران یه فیلترینگ قدرتمند رو در حال نصب و آزمایش قرار دادن و حتی میتونند مسنجر و میل یاهو اشخاص رو فیلتر کنند . و ما قربانی این مشکلات هستیم ! اون عزیزی که میگفت با vpn اتصال برقرار کرده و جواب نگرفته بحث فقط و فقط سر MTU (Max Transfer Unit) هستش . آخرش اون اتصال vpn شما از همون سرور قدرمتمند ( حتما هست) مخابرات رد میشه ! نمیدونم مرکز فیلترینگ اصلا در جریان این مشکلات هست یا اینکه فکر میکنند ..... واقعا حق ماست (ازماست که بر ماست) __________________ www.mgh2k3.com |
| | |
| | Alux (2008-10-03) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | مشکات و که قاطی پاتی نکردیم ولی در کل وقتی مسنجر باز نمیشه سایت یاهو رو کلیک کنی اصلا باز نمیشه در کل من که همیشه dns هارو رو سرورم تغییر که نمی دم رو سیستمی که ویندوز است واسه استفاده شخصی خودمه dns عوض می کنم هم مسنجر باز میشه و هم میل را سایت یاهو راحتر می توانم ببینم برای فیلتریننگ کردن این که کاری تازه نیست مخابرات همیشه این کارو می کنه شایدم مشکلی از dns ها نباشه به هر حال از چندتا dns که در دسترس دارم یکیشون در همان لحظه که مسنجر و میل باز نمیشه جواب می ده و داده امیدوارم که مشکلاتمون زودتر حل بشن |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2004 نوشته ها: 99 Thanks: 4 Thanked 6 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام ما این مشکل را دراصفهان روی میل یاهو داشتیم.بعد از کلی پیگیری و تست مشکل مربوط به DNS می شد با تغییرDNS ها مشکل کاملاً حل شد بگذریم از اینکه در این مدت کلی با مشتریان ADSL مشکل داشتیم و چقدر اذیت شدیم. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | در مورد فیلترینگ لازم نیست اینقدر تذ بزگر بدیم، از بیش از 5 سال پیش تا الآن ابزاری هست به نام CS1000 که کل این فیلترینگ رو براحتی هم انجام میده... اما در مورد تعداد کاربران خیلی زیاد، حدود ده دقیقه پیش، 60تا کاربر تلفنی داشتم، 22تا ADSL . خودم هم روی LAN وصل هستم، با سه تا از مشترکهام تو مسنجر در حال چت کردن هستم، هیچ مشکلی هم نه برای یاهو میل وجود داره، نه یاهو مسنجر. قابل توجه اینکه، ساعت 3 صبح امروز، که فقط 5تا کاربر تلفنی داشتم، نه مسنجر باز میشد، نه یاهومیل، اما سایت یاهو و باقی مسنجر ها به راحتی باز میشدن. راجع به DNS هم من حدودا 3 یا 4 ماهه که دارم از DNS سرور داخلی استفاده میکنم . قبل از این مشکل یاهو و سرویس هاش رو به دلیل مشکلات DNS ها تقریبا هر روز داشتم، (در این خصوص حتی تاپیک هم زدم) اما از زمان استفاده از این DNS داخلی مشکل کامل رفع شده؛ حتی دیشب DNS رو هم عوض کردم، تمام آدرس هایی که میدونستم، هیچکدوم جواب نداد... از همه این ها که بگذریم؛ فکر میکنم وقت اون رسیده که برنامه نویس های حرفه ای مملکتمون، دست به کار نوشتن نرم افزاری بشن که بتونه سرویس جایگزین یاهو رو ارائه کنه . سرویسی که هم بروی ایرانی ها باز باشه، هم خارجی ها؛ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #35 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 122 Thanks: 0 Thanked 17 Times in 14 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | به نظر من که نمیتونه ماله فیلترینگ باشه چون اگه اینطوری بود چرا فقط بعضی موقع ها گیر میده اونم فقط یاهو . ولی در مورد مسنجر ایرانی باید بگم که 2 تا مسنجر ایرانی ساختن که یکیش TD MESSENGER بود و اون یکی اسمشو یادم رفته من جفتشونو تست کردم مشکلی از لحاض pm نداشتن ولی در مورد CHAT و ویس و وبکم هنوز بهینه نشده بودن . ولی در کل اگه یه سرویس مسنجر تو مایه های یاهو بسازیم که خیلی خوب می شه اینطوری دیگه همه چیزشم دست خودمونه . هم می تونه در سطح دنیا معروف بشه . ولی فکر نمی کنم کار آسونی باشه . اما خوشبختانه 3-4 روزی هست که دیگه نه یاهو میل اذیت می کنه نه مسنجر . ولی این ویس ما بیشتر وقتها تو کنفرانس ها و روم های یاهو ارور میده کسی نمیدونه چرا ؟ اینم ارورش >> YOU HAVE NO AUTHORIZED TO JOIN THE CONFERENCE :: VOICE ERROR ![]() |
| | |
| تبلیغات |
| | #36 (permalink) |
| (علی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 61 Thanks: 1 Thanked 4 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من به محض اینکه از میکروتیک برای nat و کش و محدودیت استفاده میکنم yahoo و مسنجرش مشکل پیدا میکنه . من 2 هفته بود که میکروتیک رو بیخیال شده بودم اصلا مشکل نداشتم .ولی دیشب به محض اینکه استفاده کردم بعد از نیمساعت کل شبکه چه اونایی که از میکروتیک استفاده میکردن و چه اونایی که با لینوکس کار میکردن مشکل دار شدن از دوستانی که این مشکل براشون بوجود اومده کسی از میکروتیک استفاده میکنه؟؟؟؟؟ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,615 Thanks: 13 Thanked 83 Times in 67 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | موقعی که Gw میزارم Router مشکل حل میشه. __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #38 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 122 Thanks: 0 Thanked 17 Times in 14 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | من دیگه کلافه شدم ای چه وضعیه ! نصف روز یا یاهو میل بالا نمیاد یا مسنجر . اگه تو آلمان یا آمریکا هم همچین مشکلی بود باید انقدر طول می کشید ؟ ما چقدر بدبختم که حتی یه اعتراض ساده هم نمی کنیم . آیا این مخابرات که انقدر دم از کم فروشی می زنه این خودش یه کم فروشی در حق مردم ایران نیست ؟ بمیرن با این سرویس دادنشون ... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 444 Thanks: 120 Thanked 95 Times in 79 Posts Groans: 13 Groaned at 7 Times in 5 Posts | جناب mgh2k3 اتفاقا" خیلی هم ربط داره! یاهو با چند گروه از طراحان برجسته مشغول طراحی جدید سایت هستن،حتی قالب و شکل ظاهریش هم تغییر میکنه! __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #40 (permalink) |
| (siavahs) Registered User Join Date: Nov 2008 نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | مشكل با چت كردن در Yahoo من چند وقتي در چت ياهووقتي چت مي كنم كلما تم فرستاده نمي شودحتاورژنم هم كردم 9اما بازم اولش كلمات فرستاده ميشه اما وقتي اطاقم را عوض مي كنم حتا براي خودم هم كلماتم نمي ايدحتي كارت اينترنتم را نيز عوض كردم اما بازم همين طوري شده از دوستان كسي جواب سئوالم را مي داندبگويد وراه حلش چيست اگر مشکل از سرور yahoo هست چرا اولین رومی که میرم تمام کلماتم را همه می بینند اما به محظ اینکه یک اطاق عوض می کنم دیگرکسی کلماتم را نمی بیند باید از yahoo خارج شوم ودوباره کانکت شم اگر از سرور باشد کلماتم دیر باید بره یا به نفر بدی باید کلماتم را ببیند ولی اینطوری نسیت حتا کارت اینترنتم را عوض کردم اما بازم مشکل وجود دارد از خود بچه های چت یئوال کردم انهایی که از تهران هستند وdail up دارن براشون مشکل مثل من درست نشده بود راهی وجود دارد که مشکل من برطرف شودیا باگرفتن adslمشکل من برطرف می شود |
| | |
| | #41 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | مشکل از سیستمتون هست. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #42 (permalink) |
| (mr) Registered User Join Date: Nov 2008 نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من دارم. اما ويس ياهو در روم و كنفرانس اكثرا با اين ارور مواجهه there wase a problem communicating wis the voice server. attempting too reconnect .. . لطفا كمكم كنيد. id: so.k0ot mail: so.k0ot@yahoo.com |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| راه اندازی یاهو مسنجر در آیزا سرور | als_1360 | Microsoft ISA Server -ا- | 18 | 2005-12-12 10:50 AM |
| یاهو مسنجر و ISA سرور، میشه یه کمکی بکنید | taysay | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-11-29 02:00 AM |
| انتقال Linux نصب شده به کامپیوتر دیگر | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-09-06 04:45 PM |
| مشکلات جدید کاربران یاهو | OPAC | مباحث عمومی -|- | 1 | 2005-06-13 12:19 AM |
| مشکل با یاهو مسنجر تورو خدا کمک کنید !!! | intheair | مباحث عمومی -|- | 3 | 2004-06-07 12:46 AM |