![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,466 Thanks: 21 Thanked 426 Times in 321 Posts Groans: 2 Groaned at 7 Times in 5 Posts | توی این چند روز سعی کردید به سایت های ممنوعه سری بزنید؟ قبلاً صفحه فیلترینگ داشتیم اما الان هیچ پاسخی دریافت نمی شه انگار اصلاً توی dns نیست __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | والله یکی دوبار ناغافل؛ لینکهایی باز میشد به سمت فیلتر، اما تفاوتی ندیدم ؟ میفرمایین مسنجر هم مرتبط با فیله هست ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #18 (permalink) |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 906 Thanks: 108 Thanked 133 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ظاهرا ما هم يه همچين مشكلي پيدا كرديم.شبكه داخلي و وايرلس مشكلي نداره ولي دايال اپ ها با ياهو مشكل دارند. هر چي هست زير سر اين دي ان اس هاست و طبعا فيلترينگ.حالا من عوض كردم 4.2.2.4 گذاشتم ببينم چي ميشه. __________________ هي فلاني،زندگي شايد همين باشد. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | نه مهدی جان، DNS نیست... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #20 (permalink) |
| (عادل) Registered User Join Date: Aug 2006 Location: ایران نوشته ها: 565 Thanks: 123 Thanked 32 Times in 28 Posts Groans: 2 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ما هم همین مشکل رو از حدود 3-4 روز پیش داریم. فرک نکنم به کش ربطی داشته باشه چون بدون کش هم تست گرفتم مشکل برطرف نشد. جالب اینجاست که یهویی 1 ساعت قاطی میکنه و حتی یاهو میل باز نمیشه ولی بعدش مشکل برطرف میشه. __________________ آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم! |
| | |
| | #21 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 122 Thanks: 0 Thanked 17 Times in 14 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | درود ! گویا این مشکل فراگیره دامن همرو گرفته . مال ما هم چند روزه همنطوریه .. یاهو سنجر که باز نمیشه هیچ تازه ویس یاهو هم ارور می ده تو چت روما و کنفرانس ها . یاهو میل هم که کلا باز نمیشه . ولی Yahoo messenger 7 بهترین راهه که تست کردم وقتی که یاهو مسنجر باز نمیشه یاهو 7 میاد بالا ! اما واسه یاهو میل هم من یه پیج آفلاین با VPN گرفتم گذاشتم براش آفلاین میاد بالا . ![]() |
| | |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | سلام بچه ها من اين مشكل و خيلي وقته داشتم و دارم خيال هم مي كردم مشكل از سرور dns مي باشه چه واسه يوزهاي خونه يه واسه سيستم هاي كافي نت اما با چند روزي كه سيستم ها هر يك dns جدا گانه زدم اين مشكل حل شده يعني زماني كه يه سيستم ياهورو باز نمي كنه سيستم ديگه با دي ان اس ديگه ياهور را باز مي كنه حتي در مورد اين مشكل مطلب گذاشتم كه مي دانتسم مربوط به دي ان اس مي باشه يه بار كه تست مي زدم خط درس كار مي كرد اي پي هاي ديگه رو پينگ مي كردم وصل بودن اما dns هارو پينگ مي كردم ريكوست تايم اوت مي داد يعني از 6 تا دي ان اس فوقش يكي جواب مي داد من اين مشكل و همچنان دارم نه تنها ياهو بلكه اغلب وب سايت هارو باز نمي كنه حتي دي ان اس هارو عوض مي كنم بعضي از وب سايت ها باز نميشن آرارات نت ----------- كوه با نخستين سنگ ها آغاز مي شود و انسان با نخستين درد |
| | |
| | #24 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 444 Thanks: 120 Thanked 95 Times in 79 Posts Groans: 13 Groaned at 7 Times in 5 Posts | تغییر اعضا و تشدید مشکلات یاهو ! __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #25 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | جسارتا جناب عزت پور؛ جان ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #26 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 444 Thanks: 120 Thanked 95 Times in 79 Posts Groans: 13 Groaned at 7 Times in 5 Posts | اختیار دارین محمدجان! این مشکل فقط محدود به مناطق ما نیست،جاهی دیگه همین مشکل رو دارند( تو فاصله زمانی معینی ). پس فکر نکنم به DNC کش و VPN ربطی داشته باشه. تو صفحات وب میل ، رجیستر ، میل بتا ، نسخه های 8 به بعد مسنجر و ... بیشتر این مشکلات مشاهده میشه. و اما تغییر اعضا و تشدید مشکلات یاهو ! اگه خاطرتون باشه چندی پیش شاهد تغییر اعضای اصلی در هیئت مدیره این شرکت ودرخواست های "کارل ایکان"بودیم،گویا هنوز این پرونده به طور کامل بسته نشده و گفت و مگوها و مشکلات هنوز ادامه داره. نیوز.یاهو.کام __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #27 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | آهان... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | عرض به حضور شما من هر وقتی این مشکلی که بچه ها در موردش بحث می کنند پیش میاد dns هامو عوض می کنم در همان بازده زمانی که خط خراب است یا هیچ چیزی جوبا نمی دهد جواب می ده و داد است واسه من اینطوریه واسه بقیه نمی دونم آرارات نت ---------- کوه با نخستین سنگ ها آغاز می شود و انسان با نخستین درد |
| | |
| | #30 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | مشکل شما احتمالا چیزه دیگه ایه، چون اینحا فقط با سرویس های یاهو (و نه خود یاهو) مشکل پیش میاد که بیشترین نمودش روی یاهومسنجر هست... سرچ هم گاها در همین شرایط جواب میده، اما ایمیل، برایف کیس، مسنجر و ... هیچه هیچ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| راه اندازی یاهو مسنجر در آیزا سرور | als_1360 | Microsoft ISA Server -ا- | 18 | 2005-12-12 10:50 AM |
| یاهو مسنجر و ISA سرور، میشه یه کمکی بکنید | taysay | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-11-29 02:00 AM |
| انتقال Linux نصب شده به کامپیوتر دیگر | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-09-06 04:45 PM |
| مشکلات جدید کاربران یاهو | OPAC | مباحث عمومی -|- | 1 | 2005-06-13 12:19 AM |
| مشکل با یاهو مسنجر تورو خدا کمک کنید !!! | intheair | مباحث عمومی -|- | 3 | 2004-06-07 12:46 AM |