![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (رضا جون) Registered User Join Date: Aug 2007 Location: تیران نوشته ها: 13 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | نمایش Caller ID در Accounting از خط IN با سلام کسی می تونه دستور نمایش caller id خط in را برای اکانتینگ بده؟ سیگنالینگ خط هم pri هست برای یوزر هایی که با یوزر و پسورد وصل میشند نمایش داده میشه |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (reza shiralizadeh) Registered User Join Date: Mar 2008 Location: sari نوشته ها: 36 Thanks: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | تا اونجایی که من اطلاع دارم باید caller id روی خطت از سمت مخابرات فعال بشه با اتاق دستگاه تماس بگیر و مشکلت را بگو |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (رضا جون) Registered User Join Date: Aug 2007 Location: تیران نوشته ها: 13 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | سلام خط E1 ما از نوع Pri هستش توی روتر تنظیمات طوری هست که اگه یوزر با شماره IN کانکت شد بدون چک کردن یوزر و پسورد وصل میشه و اگه با شماره E1 وصل بشه یوزر و پسوردش چک میشه این تا اینجا حالا وقتی یوزر با E1 وصل میشه شماره تلفنش توی اکانتینگ نمایش داده میشه ولی وقتی با IN وصل میشه چون خود روتر بدون چک کردن یوزر و پسورد وصلش می کنه شماره تلفنش توی اکانتینگ نمایش داده نمیشه. اگه دستوری فقط برای ارسال شماره تلفن مشتری از خط IN به اکانتینگ میدونید برام بفرستید ممنونم |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Karaj نوشته ها: 517 Thanks: 8 Thanked 38 Times in 32 Posts Groans: 1 Groaned at 5 Times in 4 Posts | اين مسئله رو داشتم با عوض كردن IOS اكسس سرور مسئله حل شد __________________ nikaien@gmail.com yahoo ID:nikaien@yahoo.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (رضا جون) Registered User Join Date: Aug 2007 Location: تیران نوشته ها: 13 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | IOS اکسس سرور را هم عوض کردیم فکر کنم دوستان متوجه سوالم نشدند. توی روتر تنظیمات طوری هست که اگر با شماره خط هوشمند کسی وصل بشه ازش یوزر و پسورد نمی خواد و توی همونجا روتد وصل میشه یعنی کار یه ارسال یوزر و پسورد به اکانتینگ نمی کشه یوزرهایی هم که با کارت وصل میشند برای اتصالشون روتر با اکانتینگ ارتباط می گیره و اونا را وصل میکنه مشکلی که من دارم اینه که می خوام شماره تماس یوزر هایی که با خط هوشمند وصل میشند توی اکانتینگ نشون داده بشه توضیحات: شماره تلفن یوزرهایی که با کارت وصل میشند نشون داده میشه توی اکانتینگ ولی چون خط هوشمند کاری با اکانتینگ نداره شماره تلفن کابر را هم توی اکانتینگ نشون نمیده کمکی که از دوستان دارم اینه که اگه دستوری فقط برای ارسال شماره تلفن کابر های خط هوشمند دارند بفرستند. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (رضا جون) Registered User Join Date: Aug 2007 Location: تیران نوشته ها: 13 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | از اینکه دوستان لطف کردند و اینقدر سریع پاسخ بنده را دادند ممنونم __________________ در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| اشکال در سیستم Accounting و TACACS+ | NOBOADY | Accounting -ا- | 5 | 2007-09-22 12:28 PM |
| Authentication, Authorization and Accounting | ccna | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 0 | 2007-06-11 11:07 AM |
| باز هم مشکل ارتباط روتر با Accounting IBSng | internet_user | Cisco Systems -ا- | 4 | 2007-04-13 05:59 PM |
| چرا من از پشت vpn نمی تونم yahoo messenger رو باز کنم؟ | usernet | مباحث عمومی شبکه -ا- | 5 | 2006-07-29 04:27 PM |