![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (X Y) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Tehran نوشته ها: 26 Thanks: 6 Thanked 5 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام 1.آقا من ibsng و openvpn رو نصب می کنم...اما می خوام بدونم چه جوری ibsng رو وصل کنم به openvpn یعنی یوزر می سازم یوزر بتونه با استفاده از ibsng به openvpn وصل شه... 2. بازم اگر کسی راهنمای گام به گام نصب ibsng و openvpn , تطبیق این دو (مثل بالا) داره بتونه بده لطفا کرده... هر کی به ازای هر سوال بهم کمک کنه 200 مگابایت هاست + 60 گیگ پهنای باند ماهانه + همه چی نا محدود بهش می دم + 1 دومین ir یا info + براش vBulletin آخرین نسخه کرک شده و فارسی سازشو نصب می کنم رایگان و کاری می کنم که دامنه ش هم ساسپند نشه از طرف شرکت vBulletin سرور هاستینگ هم در ایران - تهران هست. مرسی منتظرم بای |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,466 Thanks: 21 Thanked 426 Times in 321 Posts Groans: 2 Groaned at 7 Times in 5 Posts | آخه اینجا هم جای سوال کردن بود؟؟ __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | Alux (2008-01-27) |
| | #4 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دامنه ش هم ساسپند نشه از طرف شرکت vBulletin از كي vb دومين ساسپند ميكنه؟!!....من كه همچين چيزي تا حالا نديدم __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | همچين چيزي نيست..اگر اينطوري بود اينهمه سايت وارز و ..مثل قارچ سبز نميشد __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | كل كل نيست....من خودم چند تا سايت وارز هاست كردم براي دومين تا حالا بعد 2-3 سال مشكلي پيش نيومده بعد هم با اين چيزها اينجا كارت راه نمي افته...مخصوصا براي آموزش...حالا اگر راه اندازي خالي بود ممكنه بود يك نفر هوس كنه يه سايت راه بياندازه..اونم شايد __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| سوال من جواب بدید اکونت vpn بگیرید | ahuray_mazdaa | Linux -ا- | 6 | 2006-12-23 02:37 AM |