نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
سپاس ها 2سپاس

موضوع: ایجاد تونل به وسیله LPsec

  
  1. #1
    نام حقيقي: Amin

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    ایران
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    16

    ایجاد تونل به وسیله LPsec

    سلام به همه
    کسی میتونه مقاله یا توضیحاتی در مورد چگونگی ایجاد تونل سایت تو سایت به وسیله IPSec رو به من بده.
    از طریق یه فیلم با زبان انگلیسی تونستم ارتباط رو توی شبیه ساز راه بندازم ولی احتیاج درام در مورد دستوراش بیشتر بدونم.



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: احمد یزدانی (Poker)

    عضو ویژه شناسه تصویری A.Yazdani
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته
    946
    سپاسگزاری شده
    1310
    سپاسگزاری کرده
    421
    نوشته های وبلاگ
    8
    سلام
    خدمت شما
    کد:
    http://www.firewall.cx/cisco-technical-knowledgebase/cisco-routers/867-cisco-router-site-to-site-ipsec-vpn.html



    a_motamed و Supra سپاسگزاری کرده‌اند.
    ? Know a Network joke

    ! I know one about UDP , but you might not get it

  3. #3
    نام حقيقي: Amin

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    ایران
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    16
    ممنون از لطفت خیلی خوب بود.
    توی شبیه ساز اجراش کردم ولی متاسفانه یک هفته ای هست که ارتباط من با مرکز قطع شده اونور juniper دارن از مرکز پینگ میشم ولی من نمی تونم اونارو پینگ کنم. Request time out دارم یعنی در خواست میزه ولی اون نمیتونه جواب بده



  4. #4
    نام حقيقي: احمد یزدانی (Poker)

    عضو ویژه شناسه تصویری A.Yazdani
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته
    946
    سپاسگزاری شده
    1310
    سپاسگزاری کرده
    421
    نوشته های وبلاگ
    8
    شاید ping رو بستن . تانل ایجاد شده ؟


    ? Know a Network joke

    ! I know one about UDP , but you might not get it

  5. #5
    نام حقيقي: Amin

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    ایران
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    16
    تانل را پاک و دوباره ایجاد کردیم و ارتباط وصل شد ولی با خاموش و روشن شدن روتر ارتباط قطع شد!!!! کسی با این مشکل برخورد کرده؟ واقعا در تعجبم!!



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •