نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
سپاس ها 4سپاس
  • 2 توسط paravand20
  • 1 توسط paravand20
  • 1 توسط paravand20

موضوع: روشن نشدن چراغ لینک ماژول فیبر در سویچ 3750

  
  1. #1
    نام حقيقي: مهدی یزدی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3

    روشن نشدن چراغ لینک ماژول فیبر در سویچ 3750

    یک لینک فیبر از مخابرات دریافت شده که SingleMode-1310 Nano می باشد و وقتی روی ماژول سویچ 3750 وصل می شه چراغ لینک سویچ خاموش است.
    لینک را به مدیا کانورتور دادیم ولینک برقرار شد.
    مخابرات میگه مشکل از طرف خودشان نیست و نصب کننده سویچ هم میگه سویچ نیازی به تنظیم برای این مورد نداره.
    ضمنا کابلها تست شده اند
    لطفا کمک نمایید.
    باتشکر



    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط yazdi : 2014-10-04 در ساعت 09:02 PM





  2. #2
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1226
    سپاسگزاری کرده
    786
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط yazdi نمایش پست ها
    یک لینک فیبر از مخابرات دریافت شده که SingleMode-1310 Nano می باشد و وقتی روی ماژول سویچ 3750 وصل می شه چراغ لینک سویچ خاموش است.
    لینک را به مدیا کانورتور دادیم ولینک برقرار شد.
    مخابرات میگه مشکل از طرف خودشان نیست و نصب کننده سویچ هم میگه سویچ نیازی به تنظیم برای این مورد نداره.
    ضمنا کابلها تست شده اند
    لطفا کمک نمایید.
    باتشکر
    اول این از مازول فیبرت مطمن باش سالمه روی پورت دیگه هم امتحان کن بعد بررسی کن rx/tx رو حا به جا کن . patchcorde بعد ار اطمینان از اینا ببین مساقتی که مازولت ساپورت می کته با مساقتت هم خونی داره


    A.Yazdani و yazdi سپاسگزاری کرده‌اند.
    علم اسانسور نداره پله ها رو باید یکی یکی طی بکنی

  3. #3
    نام حقيقي: مهدی یزدی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3
    rx/tx را هم جابجا کرده ام ولی جواب نداد و مسافت نیز حداکثر 200 متر هستش
    .

    - - - ادامه - - -

    ماژول را هم فرستاده چک شده و سالم هستش



  4. #4
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1226
    سپاسگزاری کرده
    786
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط yazdi نمایش پست ها
    rx/tx را هم جابجا کرده ام ولی جواب نداد و مسافت نیز حداکثر 200 متر هستش
    .

    - - - ادامه - - -

    ماژول را هم فرستاده چک شده و سالم هستش
    با اتنتور تست کن ببین افت بنداز ببین تاثیری نداره برات !!

    ولی قبلش از کل سخت افزارت اطمینان پیدا کن من توی بیشتر مواقع مشکلاتم توی patchcorde بود


    yazdi سپاسگزاری کرده است.
    علم اسانسور نداره پله ها رو باید یکی یکی طی بکنی

  5. #5
    نام حقيقي: مهدی یزدی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    3
    pacthcorde ها را هم loop زدم دست هستند



  6. #6
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1226
    سپاسگزاری کرده
    786
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط yazdi نمایش پست ها
    pacthcorde ها را هم loop زدم دست هستند
    والا چیزی به ذهنم نمیرسه سویچت هم که کانفیگی روش نیس !!


    yazdi سپاسگزاری کرده است.
    علم اسانسور نداره پله ها رو باید یکی یکی طی بکنی





کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •