نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
سپاس ها 2سپاس
  • 1 توسط ARM
  • 1 توسط Gitex

موضوع: مشکل با AS5300

  
  1. #1
    نام حقيقي: احمد

    عضو عادی شناسه تصویری Gitex
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    محل سکونت
    -
    نوشته
    550
    سپاسگزاری شده
    329
    سپاسگزاری کرده
    122
    سلام.

    مشکلی امروز برام پیش اومده.
    کانفیگ روتر رو قبلا در جایی ذخیره کرده بودم.
    الان که با tftp میریزم توی run و startup ... کانفیگ جدید قرار میگیره. ولی وقتی روتر رو ریست میکنم

    sh run
    کانفیگ قبلی رو نشون میده

    ولی
    sh start
    کانفیگ جدید هست.

    در حقیقت هیچ اتفاقی نمی افته. ممنون میشم راهنمایی کنید.

    ضمنا این پیغام آزار دهنده هم مرتب میاد.

    %Autoselect w/o the interface command 'Async mode interactive' is useless

    فراموش کردم اینو بگم که ios رو آپگرید کردم و بعد این مشکل بوجود اومد.



    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Gitex : 2010-09-27 در ساعت 02:48 AM





  2. #2
    ARM
    ARM آنلاین نیست.
    نام حقيقي: علیرضا مشعلی

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری ARM
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته
    1,889
    سپاسگزاری شده
    2489
    سپاسگزاری کرده
    1828
    Gitex سپاسگزاری کرده است.
    دوباره زندگی میکنم ...

  3. #3
    نام حقيقي: احمد

    عضو عادی شناسه تصویری Gitex
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    محل سکونت
    -
    نوشته
    550
    سپاسگزاری شده
    329
    سپاسگزاری کرده
    122
    -----



    اصلاحیه:

    نمیدونم چی شده بود ولی config-register تغییر کرده بود.

    مشکل حل شد.

    Why Does My Router Lose Its Configuration During Reboot? - Cisco Systems


    SADEGH65 سپاسگزاری کرده است.

کلمات کلیدی در جستجوها:

restart config router as5300 ریستارت

restart as5300

how to reboot as5300

reboot as5300

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •