![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (masoh) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: ahwaz نوشته ها: 15 Thanks: 12 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سوال در مورد قابليت هاي CISCO 878- K9 سلام دوستان بنده اخيرا توسط يكي از دوستام صاحب يك دستگاه CISCO 878-k9 شدم ولي اطلاعات زيادي در خصوص قابليت ها و نقاط ضعف و قوت اون ندارم ، مي خواستم خواهش كنم اگر ممكنه در اين خصوص توضيحاتي رو عنايت بفرماييد. ضمنا در مورد پورت g.shdsl و قابليت هاي اون هم يك توضيحي بگذاريد ممنون ميشم. اگر قيمت دستگاه رو هم (نو و صفر كيلومتر) در پيغام خصوصي به من بگيد لطف بزرگي در حق بنده كرده ايد. با تشكر آخرین ویرایش توسط amin1828 در 2008-09-20 ساعت 01:13 AM. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| (mamareza) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: tehran نوشته ها: 11 Thanks: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 1 Post | 878 878 معروفترین router تو ایران برای ارتباطات G.shdsl که روی خطوط ATM کار میکنه و 192kb bandwith به بالا support میکنه و هر بستر مخابراتی که از DSLAM Alcatel استفاده میکنه Recommended solution این Router هست باز اگه مشکلی بود من در خدمتم. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (masoh) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: ahwaz نوشته ها: 15 Thanks: 12 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام مهندس فتحي پور من فكر ميكنم جناب configman كليد كار رو به ما دادند، البته اگر زحمتشون نيست و بيشتر توضيح بدن، بد نميشه. ضمنا سوال زير هنوز بدون پاسخ مونده ، لطفا اگر كسي بلده جواب بده: قيمت اين نوع روتر در بازار چقدر هست؟ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (mamareza) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: tehran نوشته ها: 11 Thanks: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 1 Post | 878 سلام ببینید کلا تو ایران 2 تا بستر مخابراتی داریم یکی Tellabs و دیگریAlcatel البته Huawi هم است که Router های سمت Huawi و Alcatel سمت Customer میتواند cisco 878 و Huawi 1833-AR یاشد که تمام این موارد را میتوانید از شرکت Data استان خود بپرسید که البته فکر کنم شما تو اهواز هستید و اهواز dslam Alcatel دارند و شما باید زنگ بزنید به data وموارد زیر را سوال کنید:1.ATM ip address/302.vlna ip address3.pvc4.cbr(optional5.next-hop .موفق باشید. آخرین ویرایش توسط aryagohar در 2008-09-27 ساعت 07:14 PM. علت: عمم رعایت قوانین |
| | |
| | amin1828 (2008-09-27) |
| | #7 (permalink) |
| (MAJID,PARMID) Registered User Join Date: Feb 2008 Location: آذربايجان غربي نوشته ها: 73 Thanks: 9 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 3 Posts | قیمتش حدود 420 هستش من خودم هم از این مدل استفاده می کنم راستی این تا چه اندازه ÷هنای باند ساپورت می کنه؟ __________________ www.asre-ertebat.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| Summary | ccna | Cisco Systems -ا- | 0 | 2007-05-26 03:52 PM |
| پیاده سازی سرویسهای Active Directory | Odin | مباحث عمومی شبکه -ا- | 2 | 2006-10-16 04:44 PM |