نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: مشكل در PTMP بعد از راه اندازي MPLS

  
  1. #1


    خواننده
    تاریخ عضویت
    Jul 2006
    نوشته
    132
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    مشكل در PTMP بعد از راه اندازي MPLS

    با سلام روي يك روتر 2821 دو ارتباط PTMP با پهناي هر كدام 1024 دارم. اخيرا يك سرويس MPLS با افزودن ماژول GSHDSL V3 نيز به اين روتر اضافه كردم. زمانيكه DSL UP ميشه يكي از خطهاي PTMP شديدا از حالت Stable خارج ميشه و Packet loss زياد ميشه دليل چي مي تونه باشه؟ مخابرات و ديتا هم متوجه نشدن. احتمال كم آوردن رم نيست؟ چطور مي تونم ببينم رم كم مي آورم يا خير وقتي DSL رو Down ميكنم وضعيت درست ميشه.



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: Reza ARYAGOHAR

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری aryagohar
    تاریخ عضویت
    Jul 2003
    محل سکونت
    Sydney ,Australia
    نوشته
    3,056
    سپاسگزاری شده
    942
    سپاسگزاری کرده
    215
    روتینگ رو چک کن.



  3. #3
    نام حقيقي: َََAmin

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2006
    نوشته
    464
    سپاسگزاری شده
    36
    سپاسگزاری کرده
    14
    حل شد ؟



  4. #4


    خواننده شناسه تصویری KgbCia
    تاریخ عضویت
    Aug 2004
    محل سکونت
    Monitor
    نوشته
    658
    سپاسگزاری شده
    29
    سپاسگزاری کرده
    81
    فكر كنم از روتينگ باشه.



  5. #5


    خواننده
    تاریخ عضویت
    Jul 2006
    نوشته
    132
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    آخر روتر جدا براي MPLS گذاشتم



کلمات کلیدی در جستجوها:

راه اندازي mpls

راه اندازي ptmp

روتر 2821 mpls

ptmp

مشکل راه اندازی mpls

راه اندازی ptmp روی روتر

راه اندازی روتر2821 و mpls

راه اندازی MPLS روتر ماژول

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •