صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 20 از مجموع 20

موضوع: مشکل با E1 3bit-cas

  
  1. #16
    نام حقيقي: Forum, Member

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    May 2007
    نوشته
    14
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    شا یه تستی بزن ،کابل اتصال به مودم رو از مودم بکن و در حالی که به AS وصله مغزی هاشو به هم بزن و بدنه ها رو به هم البته اگه BNCاست و اگه RJ45 باشه rx- به tx- و rx+به tx+ در این حال ببین E1 در as به حالت UP در میاد یا نه.
    rj وصله. تست کردم نشد.

    یه چیز دیگه رو هم تست کن .کابل مودم رو از AS بکش و فقط به مودم وصل کن ببین چه چراغهایی از مودم روشنه و اینجا بگو .
    بازم هر دوتا چراغ DSL و E1/FE1 روشنه.

    AS5200 هم دارم.

    ممنون از راهنماییتون.







  2. #17
    نام حقيقي: Reza ARYAGOHAR

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری aryagohar
    تاریخ عضویت
    Jul 2003
    محل سکونت
    Sydney ,Australia
    نوشته
    3,056
    سپاسگزاری شده
    942
    سپاسگزاری کرده
    215
    روی مودم ها امپدانس خط رو چک کردی. 75 اهم برای Coax باید ست بشه.

    در ضمن برای 5200 از کابل اصلی استفاده کن. چون مبدل بعضی موقع ها مشکل ساز می شه.



  3. #18
    نام حقيقي: Forum, Member

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    May 2007
    نوشته
    14
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    آره چک کردم. اون طرف که coax هست 75 اهم هست و این طرف که rj هست 120 اهمه.
    اگه منظورتون کابل روتر به مودم E1 هست، از کابل اصلی که روی خودش بود استفاده کردم. ولی برای مودم دیتا از مبدل استفاده کردم که اون داره کار می کنه و مشکلی نداره.



  4. #19


    عضو عادی شناسه تصویری vahsha1
    تاریخ عضویت
    Oct 2005
    نوشته
    916
    سپاسگزاری شده
    207
    سپاسگزاری کرده
    83

    با سلام

    اگه مراحل بالا رو که عرض کردم تست کردی و نشد کابلتو چک کن و در صورت امکان عوض کن.با اتصال مغزی ها به هم و بدنه ها به هم باید رو AS شما e1 به صورت up در بیاد.پس یا کنترولر خرابه ،که این بعیده و یا کابل ،که این امکانش بیشتره.



  5. #20
    نام حقيقي: Forum, Member

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    May 2007
    نوشته
    14
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    ممنون از همه مشکل حل شد. به جای کابل RG از یه کابل BNC استفاده کردم درست شد.
    ولی الان یه مشکل دیگه دارم:
    http://forum.persiannetworks.com/sho...242#post157242



صفحه 2 از 2 اولیناولین 1 2

کلمات کلیدی در جستجوها:

Receiver has loss of signal.

e1 3bit

3-bit cas link

سوئیچ مخابراتی برای 3bit cas

مبدل e1 3bit cas

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •