نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشكل در در مورد AS5300

  
  1. #1
    نام حقيقي: شهریار محمدی

    عضو غیر فعال شناسه تصویری astalla
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    همدان
    نوشته
    65
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    مشكل در در مورد AS5300

    سلام...من يك AS5300 دارم كه تا 2 ماه پيش داشت كار ميكرد...2 ماه پيش شبكه را خاموش كردم...حالا كه مي خوام روشنش كنم تا روشن مي كنم براي 1 ثانيه روشن ميشه و بعد خاموش ميشه...خاكگيري ازش كردم و سيم برق رو هم چك كردم...تو اين 2 ماه هم از جاش جم نخورده...مشكلش از چي ميتونه باشه؟
    مرسي اگه راهنمايي كنيد



    موضوعات مشابه:





  2. #2


    عضو غیر فعال شناسه تصویری masqxz
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته
    106
    سپاسگزاری شده
    12
    سپاسگزاری کرده
    0
    ممكنه جكي جونوري چيزي رفته باشه توش كه باعت اتصالي شده باشه !
    بازش كردي ؟



  3. #3
    نام حقيقي: شهریار محمدی

    عضو غیر فعال شناسه تصویری astalla
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    همدان
    نوشته
    65
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    آره به خدا بازش كردم...كلي هم تميزش كردم . هيچ جكو جانوري توش نبود ....ديگه چي مي تونه باعث اتصالي شده باشه؟



  4. #4
    نام حقيقي: Reza ARYAGOHAR

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری aryagohar
    تاریخ عضویت
    Jul 2003
    محل سکونت
    Sydney ,Australia
    نوشته
    3,056
    سپاسگزاری شده
    941
    سپاسگزاری کرده
    215
    پاورش مشکل داره.



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •