صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 از مجموع 20

موضوع: یه مشکل عجیب AS5300 با یوزرهای دایالاپ ایوان، کمک کنید

  
  1. #1


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1

    یه مشکل عجیب AS5300 با یوزرهای دایالاپ ایوان، کمک کنید

    سلام
    یکی دوروزه یه مشکل عجیبی برام پیش اومده که ازش هیچی سر در نمیارم.
    هر چند ساعت یکبار (مثلاً 12-13 یا کمتر و بیشتر) یوزرهایی که روی ایوان وصل شده اند نمی تونن به اینترنت وصل بشن.. به عبارت دیگه خود بخود حالتی پیش میاد که ترافیک یوزرهای دایالاپ از روتر رد نمیشه و در نتیجه به هیچی دسترسی ندارند ( مثل وب و ...) حتی مثلاً گوگل رو هم نمیتونند ping بکنن. البته روتر به نظر میاد که کار روتینگ خودشو به درستی انجام میده به خاطر اینکه خود این روتر gateway شبکه است و وقتی همچین حالتی پیش میاد سایر قسمتها مثل LAN و یوزرهای آنالوگ این مشکل رو ندارند.
    چاره اش هم فقط رستارت کردنه، وقتی روتر رو رستارت می کنم همه چیز درست میشه. کانفیگ هم همون کانفیگی هست که بیشتر از یکسال روش بوده و به درستی کار کرده.
    نظرتون چیه؟



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: Yaser

    عضو غیر فعال شناسه تصویری y_yavari
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    نوشته
    381
    سپاسگزاری شده
    42
    سپاسگزاری کرده
    18
    احتمالا از IOS ورژن بالا مثل 12.3.15 استفاده می کنید . مشکل اصلی اینه که IOS شما به رم بیشتری از آنچه که الان دارید نیاز داره
    راه حل ساده اینه که IOS رو Downgrade کنید به یک ورژن پائینتر مثل 12.2.13 !
    البته این در صورتی است که config شما کاملا درست باشه و مشکل از config نباشه



  3. #3


    عضو عادی شناسه تصویری vahsha1
    تاریخ عضویت
    Oct 2005
    نوشته
    916
    سپاسگزاری شده
    207
    سپاسگزاری کرده
    83

    با سلام

    دوست عزیز
    وقتی مشکل اسجاد شد قبل از رستارت دستور show processes memory و show processes cpu را اجرا کنید و نتایج را اعلام کنید تا رهنماییتون کنیم.


    ویرایش توسط aryagohar : 2006-07-29 در ساعت 08:42 AM

  4. #4


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط y_yavari
    احتمالا از IOS ورژن بالا مثل 12.3.15 استفاده می کنید . مشکل اصلی اینه که IOS شما به رم بیشتری از آنچه که الان دارید نیاز داره
    راه حل ساده اینه که IOS رو Downgrade کنید به یک ورژن پائینتر مثل 12.2.13 !
    البته این در صورتی است که config شما کاملا درست باشه و مشکل از config نباشه
    با تشکر از توجهتون
    ورژن IOS 12.2.5 است. و همچنین قبلاً هم عرض کردم که کانفیگ و IOS ای که روی سیستم است، از موقع راه اندازی تا حالا (بیشتر از یکسال) دست نخورده است و در تمامی این مدت نسبتاً طولانی چنین مشکلی بروز یدا نکرده بوده است.



  5. #5


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahsha1
    دوست عزیز
    وقتی مشکل اسجاد شد قبل از رستارت دستور show processes memory و show processes cpu را اجرا کنید و نتایج را اعلام کنید تا رهنماییتون کنیم.
    سلام
    قبلاً که چک کردم تقریباً 25000000b روی پروسسور و 9000000b روی I/O حافظه آزاد داشت، این دفعه هم مجدداً چک می کنم و به اطلاعتون می رسونم.



  6. #6
    نام حقيقي: زراعت پیشه

    عضو غیر فعال شناسه تصویری ramin3281
    تاریخ عضویت
    Mar 2005
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته
    298
    سپاسگزاری شده
    11
    سپاسگزاری کرده
    3
    سلام

    تقریبا برا ما هم یه مشکلی تو همین مایه ها پیش اومده
    2-3 % یوزرهامون کانکت می شن ولی هیچ صفحه ای باز نمی کنن
    همین یوزر ممکن است یا همین سیستم و خط تلفن 1 روز و یا چند ساعت پیش بدون هیچ مشکلی کار می کرد

    وقتی به این یوزر می گم که به ما و یا یک سایت ping کند بدون هیچ مشکلی جواب می گیره و پینگ می شه

    گفتم شاید مشکل از dns باشه وقتی ای پی یک سایت رو تو اینترنت اکسپلور می زنه بازم باز نمی کنه

    حتی سایت خودمون هم رو یکی از سرورامون هست باز نمی کنه

    البته شبکه lan خودمون و دیگر یوزرهای دایال آب بدون مشکل کار می کنن

    این مشکل به تعداد یوزرها ربط نداره چون بعضی مواقع با25 یوزر این مشکل نداریم و بعضی مواقع با 2 تا یوزر پیش می اد البته برا یکیشون

    به یه مخابرات خاص هم مربوط نمی شه

    show processes memory =free 26691656 Total
    cpu = 2-3 %







  7. #7


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط ramin3281
    سلام

    تقریبا برا ما هم یه مشکلی تو همین مایه ها پیش اومده
    2-3 % یوزرهامون کانکت می شن ولی هیچ صفحه ای باز نمی کنن
    همین یوزر ممکن است یا همین سیستم و خط تلفن 1 روز و یا چند ساعت پیش بدون هیچ مشکلی کار می کرد

    وقتی به این یوزر می گم که به ما و یا یک سایت ping کند بدون هیچ مشکلی جواب می گیره و پینگ می شه

    گفتم شاید مشکل از dns باشه وقتی ای پی یک سایت رو تو اینترنت اکسپلور می زنه بازم باز نمی کنه

    حتی سایت خودمون هم رو یکی از سرورامون هست باز نمی کنه

    البته شبکه lan خودمون و دیگر یوزرهای دایال آب بدون مشکل کار می کنن

    این مشکل به تعداد یوزرها ربط نداره چون بعضی مواقع با25 یوزر این مشکل نداریم و بعضی مواقع با 2 تا یوزر پیش می اد البته برا یکیشون

    به یه مخابرات خاص هم مربوط نمی شه

    show processes memory =free 26691656 Total
    cpu = 2-3 %
    سلام
    دوست عزیز متاسفانه مشکل ما و شما با هم فرق کلی داره.
    شما ظاهراً مشکلتون روی چند تا از مودم هاتون است و به نظرم با show modem ببینید که آیا bad modem دارید یا نه.
    ولی وقتی برای ما مشکل پیش میاد هیچکدوم از یوزرهای دایالاپ ایوان نمی تونند به اینترنت دسترسی پیدا کنند ولی براحتی خود روتر، سرور ها و غیره ping می شوند و حتی وب سروری که روی سرورهای خودمون هست براحتی قابل دسترسی است.



  8. #8


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    امروز صبح که آمدیم شرکت، باز همونجوری شده بود.
    sh proc cpu و sh mem هم همونجوری که بالا نوشتم طبیعی بود.
    دو تا یوزر رو خط بودند که وقتی با دستور sh ip nat translations نگاه کردم، اولاً هیچ چیزی در حال nat شدن به بیرون نبود، در ثانی ip هایی هم که در ستون اول بودند ip یوزرهای آنلاین نبودند و از قبل همونجوری مانده بود.
    کانفیگ رو هم باز اگه لازم می بینید بذارم.



  9. #9
    نام حقيقي: هاشم سکاکی

    عضو عادی شناسه تصویری milad22
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    iran
    نوشته
    2,050
    سپاسگزاری شده
    320
    سپاسگزاری کرده
    197
    من وقتی NAT رو رو روتر دارتم همچین مشکلی برام پیش اومده بود.
    NAT رو برداشتم ردیف شد.


    مسابقات رباتیک خیام شهریور 91
    http://www.roboiaun.com
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

  10. #10
    نام حقيقي: زراعت پیشه

    عضو غیر فعال شناسه تصویری ramin3281
    تاریخ عضویت
    Mar 2005
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته
    298
    سپاسگزاری شده
    11
    سپاسگزاری کرده
    3
    router#sh int async 1/31
    Async1/31 is up, line protocol is up
    modem(slot/port)=1/31, state=CONNECTED
    dsx1(slot/unit/channel)=3/0/2, status=VDEV_STATUS_ACTIVE_CALL.VDEV_STATUS_ALLOCAT ED.VDEV_STATUS_NEGOTIA
    TED.
    Hardware is Async Serial
    Interface is unnumbered. Using address of FastEthernet0/0 (217.219.125.1)
    MTU 1500 bytes, BW 115 Kbit, DLY 100000 usec,
    reliability 255/255, txload 1/255, rxload 1/255
    Encapsulation PPP, loopback not set
    DTR is pulsed for 5 seconds on reset
    LCP Open
    Open: IPCP
    Last input 00:01:14, output 00:00:01, output hang never
    Last clearing of "show interface" counters 2d03h
    Input queue: 1/10/0/0 (size/max/drops/flushes); Total output drops: 274
    Queueing strategy: weighted fair
    Output queue: 0/1000/64/274 (size/max total/threshold/drops)
    Conversations 0/16/32 (active/max active/max total)
    Reserved Conversations 0/0 (allocated/max allocated)
    Available Bandwidth 86 kilobits/sec
    5 minute input rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    5 minute output rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    59463 packets input, 3748215 bytes, 0 no buffer
    Received 0 broadcasts, 0 runts, 0 giants, 0 throttles
    0 input errors, 0 CRC, 0 frame, 0 overrun, 0 ignored, 0 abort
    72994 packets output, 35889241 bytes, 0 underruns
    0 output errors, 0 collisions, 33 interface resets
    0 output buffer failures, 0 output buffers swapped out
    0 carrier transitions
    router#sh user



  11. #11


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad22
    من وقتی NAT رو رو روتر دارتم همچین مشکلی برام پیش اومده بود.
    NAT رو برداشتم ردیف شد.
    میلاد جان
    اگه نت رو از روی روتر بردارم، چکار کنم؟ یوزرهام ip اینولید باید داشته باشن، اگر هم از روی روتر نت نشه پس کجا باید نت بشن؟



  12. #12


    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2006
    نوشته
    133
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    1
    وقتي اين مشكل پيش مياد,قبل از اينكه هر كاري بكني پهناي باند رو چك كن.
    شايدsend پر شده شايد هم received كه اگر به اين شكل باشه دلايل مختلفي مي تونه داشته باشه







  13. #13


    عضو عادی شناسه تصویری taysay
    تاریخ عضویت
    Nov 2005
    نوشته
    146
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط homa22
    وقتي اين مشكل پيش مياد,قبل از اينكه هر كاري بكني پهناي باند رو چك كن.
    شايدsend پر شده شايد هم received كه اگر به اين شكل باشه دلايل مختلفي مي تونه داشته باشه
    سلام با تشکر از توجهتون
    اون لحظه که این اتفاق می افته که تقریباً خیلی سخته همون موقع آدم موتوجه بشه ولی بهد چند دقیقه که متوجه میشم و چک می کنم سند رسیو به نظر ایرادی نداره. مگر اینکه در لحظه بروز مشکل اونجوری شده باشه و بعد خود بخود درست بشه نمیدونم؟
    در ضمن رسیو رو که یوزرها نمیتونن پرکنند، و هم اینکه برای اینترفیس سریال و گروپ آسینک ها محدودیت سند و رسیو ICMP گذاشتم.
    حالا چه مشکلی ممکنه داشته باشه؟"



  14. #14
    نام حقيقي: هاشم سکاکی

    عضو عادی شناسه تصویری milad22
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    iran
    نوشته
    2,050
    سپاسگزاری شده
    320
    سپاسگزاری کرده
    197
    بیا برای اینکه دل ما رو شاد کنی هم که شده NAT رو از رو روتر بردار.
    البته اگه داری


    مسابقات رباتیک خیام شهریور 91
    http://www.roboiaun.com
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

  15. #15


    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2006
    نوشته
    133
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    1
    user باعث پر كردن recive نمي شه منظورم اين بود شايد مشكل شما داخلي باشه.
    شما بايد صبر كنيد تا مشكلتون به وجود بياد بعد send & reviced رو چك كنيد.
    احتمال اين مسله هم مي تونه باشه كه از بيرون دارن به سمت شبكه شما attack مي شه و باعث بالا بردن پهناي باند شما بشه.كه پيشنهاد مي دم از برنامه هاي snif استفاده كني.
    در هر صورت مشكل رو مي توني به راحتي حل كني فقط يك مقدار بايد حوصله كني و وقت بذاري.



صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

کلمات کلیدی در جستجوها:

as5300 پینگ

مشکلات کانکت شدن دایالاپ

کانکت شدن به as5300

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •