نمایش نتایج: از شماره 1 تا 14 از مجموع 14

موضوع: connectiong lost problem

  
  1. #1


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13

    connectiong lost problem

    سلام
    من يه مشكلي با access server پيداكردم
    وقتي بهش وصل ميشم از طريقه تلنت يا كنسول يه دفعه ارتباطم قطع ميشه ميگه connectiong to host lost
    كسي ميتونه منو كمك كنه
    اينو هم بگم كه تازگي ها اينجوري شده قبلا مثل ادم كار ميكرد



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: فريد

    عضو غیر فعال شناسه تصویری F_Cisco
    تاریخ عضویت
    May 2006
    محل سکونت
    Kish Island - Tehran
    نوشته
    30
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    7
    یعنی يه مدت وصل می مونی یا همون لحظه که وصل میشه سریع قطع میشه؟



  3. #3


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    نه همون لحظه قطع نميشم
    كمي بعد قطع ميشه



  4. #4


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    can you help me?



  5. #5


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    mmmmm
    i am waiting



  6. #6


    عضو عادی شناسه تصویری ali_es
    تاریخ عضویت
    May 2006
    محل سکونت
    tehran
    نوشته
    168
    سپاسگزاری شده
    5
    سپاسگزاری کرده
    1
    اول SHOW RUN بگیرین ببنید زمان روی LINE CONSOLE 0 و LINE VTY 0 4 رو چه زمانی تنظیم شده اگر کم بود زیادش کنید .







  7. #7


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    inkaro ham kardam nashod



  8. #8


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    help meeeeeeeeeee pls



  9. #9
    نام حقيقي: Iman Mansouri

    عضو غیر فعال شناسه تصویری shabake_karan
    تاریخ عضویت
    Apr 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    1,050
    سپاسگزاری شده
    369
    سپاسگزاری کرده
    12
    دوست عزیز ،
    به شکل پیش فرض 10 دقیقه بعد از Idle بودن connection ، خود روتر router میاد و session رو timeout میکنه .
    ببین بعد از این فرمان هم هنوز مشکل داری :



    Router(config)# linevty 0 4
    Router(config-line)# exec-timeout 0 0






  10. #10


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    متاسفانه بازهم اینطوری میشه سر 50 ثانیه قطع میشه



  11. #11


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    مدیر انجمن کجایی که به دادم برسی



  12. #12
    نام حقيقي: Iman Mansouri

    عضو غیر فعال شناسه تصویری shabake_karan
    تاریخ عضویت
    Apr 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    1,050
    سپاسگزاری شده
    369
    سپاسگزاری کرده
    12
    شما فرمان زیر را بزن و روتر را یک بار reload کن . ببین باز چه اتفاقی میفتد.

    Router(config-line)#no exec-timeout








  13. #13


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    i have problem yet.



  14. #14


    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Oct 2004
    نوشته
    346
    سپاسگزاری شده
    13
    سپاسگزاری کرده
    13
    chi shod pas



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •