![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack (1) | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #31 (permalink) |
| (سید وفا قریشی) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Kurdestan نوشته ها: 148 Thanks: 4 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | از صحت تنظیمات مابین Ras و NTTa+ مطمانی؟ برای اطمینان حتما لاگ Ras رو ببین. اونجا به وضوح برات مشخص میکنه که کجای کار مشکل داره. +Nttac هم لاگ داره. کلید F4 رو بزنی میتونی به اطلاعاتی برای یافتن خطاهای معمول دست پیدا کنی. ولی اول از همه مطمان شو که ایرادی به Ras وارد نیست بعد برو سراغ اکانتینگ. فایروال هم چک بشه حتما. __________________ با تشکر وفا *.*.*.*.*.*.* |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: shiraz\iran نوشته ها: 50 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
من نمیدانم تنظیمات مابینRas و nttac کجاست؟ آیا باید از طریق کنسولRouting & Remote Access تنظیماتی را انجام دهم یا باید در nttac به دنبال آن باشم. محبت میکنی اگر توضیح دهی در ضمن من فایر وال جانبی روی ras server ندارم فقط مال خود ویندوز هست! میشه بگید چی زو در فایر وال چک کنم؟ یه توضیح مججد بدم اینکه با تنظیمات فعلی ras وfirewall مشکلی با یوزرهای تعریف شده ویندوز ندارم و راحت از طریق مودم وارد شبکه میشن. با تشکر از شما دوست ارجمند ![]() | |
| |
| | #33 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 نوشته ها: 272 Thanks: 10 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | آره دیگه! شما باید بری تو ras آی پی و پورتهای nttac رو بهش بدی سه تا تیک هم هست که اگه برنداری کلی مثل من سرگردونی میکشی: Authentication Method رو باز کk و باکس unEncrypted Password را فعال کرده و باقی را غیر فعال کن |
| |
| | #34 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 نوشته ها: 137 Thanks: 0 Thanked 18 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | براي تنظيم nttack بايد دوكار انجام بدي يك تنظيم تو ras و تنظيماتي در خود برنامه انتي تك بايد انجام بدي قبلا تو فوروم هاي قبلي دوستان توضيح نوشتن اگر پيدا نكردي بگو برات دوباره بنويسم __________________ آفتابي لب درگاه شماست كه اگر در بگشاييد به رفتار شما مي تابد... Good Luck Hamed |
| |
| | #35 (permalink) |
| (سید وفا قریشی) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Kurdestan نوشته ها: 148 Thanks: 4 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به Ntta کار چندانی نداری فقط برو تو قسمت آپشن Nttac و اونجا ببین که چه پرتهایی برای اکاونتینگ و آوتنتیکیت اختصاص داده اگر اشتباه نکنم 1645 و 1646 بود. خب باید بری توی Ras خودت و اونجا بهش بگی که سرور اکانتینگ روی چهIP و چورتهایی فهاله من نمی دونم رس تو چی هست ولی اگه ویندوزه و همون سرویس راوتینگ و ریموت اکسس، که باید وی پی ان تنظیم کنی. اگه VPN مد نظرته برو توی همین فاروم بگرد دنبال موضعی با این عنوان " VPN از سیر تا پیاز" یه کارهایی لازمه که به صورت مفصل شرحش اومده. __________________ با تشکر وفا *.*.*.*.*.*.* |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #36 (permalink) |
| (سید وفا قریشی) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Kurdestan نوشته ها: 148 Thanks: 4 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | vpn از سیر تا پیاز رو توی گوگل سرچ کن تا برسی به فاروم همسایه یا همون persian tools __________________ با تشکر وفا *.*.*.*.*.*.* |
| |
| | #37 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | عزيز همين مطلب كاملترش در همين سايت وجود داره اون نسخه قديمي اينجاست لينك مطلب: راه اندازی VPN از سیر تا پیاز (اول تا آخر) __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| |
| | #38 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: shiraz\iran نوشته ها: 50 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
NAS شبکه داره با ras کار میکنه و با استفاده از natting اینترنت به یوزرها میده. ویندوزشم هم 2000 سرور هست در حالت workgroup کار میکنه با fat32 و nttac هم رو خودش نصبه.مشکل لاگین کردن یوزر ها از طریق مودم هم ندارم. مشکلم اینه که فقط یوزرهای خود ویندوز اعتبار سنجی میشن و میان تو . مال nttac نه. نمیدونم چرا شما گفتید باید حتما vpn بزنم ................................ با تشکر ار همه دوستان که راهنمایی کردن. بعد از حدود 7-8 ساعت کلنجار رفتن بازم مشکل حل نشد. به خدا تا الان سه چهار بار nttac رو دوباره از نو نصب کردم چون بعضی مواقع هنکامی که توی قسمت secretتنظیماتی رو انجام میدم crash میکنه و با زدن F8 این ارور رو میده can not load file.bad data packet و با زدن F10 ای یکی رو data packet size mismach.skipping user و در مواقعی هم که سالمه بازم مشکل لاگین کردن کاربر رو داره. به جونه خودم دیگه دارم افسرده میشم. نمیدونم چرا اینقدر بدشانسم من که یه برنامه فزرتی که همه سه سوته راش میندازن لین قدر منو عذاب میده... الانم تمام تنظیمات رو مفصل میگم شاید کسی بدونه مشکل از کجاست ........................... من 2 مقاله و دو تاپیکی که در مورد نصب- تنظیم- گروه ها و یوزرها بود و جناب محمد رسولی نوشته بود خوندم. 10 صفحه اول انجمن اکانتینگ هم خوندم.به سایت همسایه پرشین تولز هم سر زدم و هر چی پست مرتبط بود کاملا خوندم. یه پستم جناب آریاگوهر داده بود که خیلی کامل تنظیمات رو میگفت. بعد وارد کار شدم به این صورت اون رفتم سراغ تنظیملت RRAS.در tab سکیوریتی authentication method را روی papگذاشتم و بقیه را غیر فعال کردم.قسمت authentication providerا روی رادیوس گذاشتم و وارد کانفیگور آن شدم. آی پی رو 192.168.0.2 که آی پی سرورras شبکه بود رو دادم(nttac هم روی همین سرور نصب هست).در قسمت secret هم یه نام 5 حرفی وارد کردم. پرت هم 1645 دادم. قسمت accountig provider هم روی رادیوس گذاشتم و عین تنضیمات بالا را اعمال کردم. همون آی پی و همون secret name فقط پرت را 1646 دادم. همان طور که سیستم پیغام داده بود سرویس rras را restart کردم. با توجه به مطالب خوانده شده تنظیم دیگری نمیدیدم که انجام بدم....رفتم سراغ نصب nttac 2.0 برنامه را با تنظیمات پیش فرض خودش نصب کردم. بعد از نصب هم سرویسش را نصب و start کردم. مطابق مقالات آقای رسولی آن را کانفیگور کردم. مطابق مطالب جناب آریاگوهر وارد قسمتsecret شدم و nas ip address را همانی دادم که توی rras داده بودم یعنی 192.168.0.2 دادم.secret را هم همان کلمه 5 حرفی دادم. f10 را زدم و یه یوزر درست کردم با پسورد. اینکریپشن هم تیک نزدم. اعتبار هم 100 دادم. عضو هیچ کروهی هم نکردم. با وجود تمام اینکار ها nttac بازم اجازه ورود نمیده و داره جونم رو به لبم میرسونه. دوستان عزیز اگر میدانید کاری را اشتباهی انجام داده ام و اینکه مشکل از کجاست خواهشا کمک کنید قربان مرام همگی __________________ ::::.هرگز نباخته ای مادامی که از شکست خود چیزی آموخته باشی::::. | |
| |
| | #40 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: shiraz\iran نوشته ها: 50 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ممنون حامد جان که تل گذاشتی آقا مشکلو حل کردم. میگن هر گردی که گردو نیست. راست میگن ![]() __________________ ::::.هرگز نباخته ای مادامی که از شکست خود چیزی آموخته باشی::::. |
| |
| | #41 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 138 Thanks: 20 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
| |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
LinkBacks (?) LinkBack to this Thread: http://forum.persiannetworks.com/f62/t8261.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| به من NTTacPlus یاد بدید... - PersianTools Forums | This thread | Refback | 2008-09-18 02:25 AM | |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| لیست مقالات مربوط به سیستمعامل لینوکس و جنبش نرمافزارهای آزاد | milad22 | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 5 | 2006-11-03 09:41 PM |
| امنیت در ویندوز xp در قالب یک چک لیست ( قسمت اول) | yaser_a | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 1 | 2006-06-22 08:35 PM |
| NTTacPlus - تنظیمات | M-r-r | Accounting -ا- | 0 | 2004-12-01 05:55 PM |