![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Ali) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Iran نوشته ها: 7 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام خوب این اولین پست من تو این فروم هست. nttacplus نرم افزاری با امکانات زیاده ، هر چند من تو کار باهاش به دو تا مشکل برخوردم و تو این انجمن ها و در جاهای دیگه هم دنبالش گشتم. دو تا مشکل من تو استفاده از این نرم افزار به این شرحه !! ![]() لازم به ذکر هست که من فقط برای سرویس VPN از این نرم افزار استفاده کردم. 1- مشکل امکان استفاده چند کاربر از یک نام کاربری به صورت همزمان با اینکه من مقدار حداکثر رو هم برای گروه و هم برای خود کاربر 1 تعریف میکنم نه 999 ولی با اینحال چندین کاربر میتونن با یک نام کاربری وارد بشن 2- قسمت دوم مشکل من قبلا توسط افراد دیگه ای سئوال شده بود که به جواب روشنی رسیده نشد. مشکل اینه که چطور میشه بدون اینکه تغیری تو تنظیمات Default VPN Configuration یوزر هامون بدیم و یا یه سری تغییر تو قسمت Encryption اعمال کنیم ، امکان برقراری ارتباط رو بدیم؟ البته مطمئنن این مشکل مربوط به RRAS میشه نه RADIUS . منتظر جواب هاتون هستم. با تشکر. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | قسمت اول که مشکل از خود شماست. چون من بارها راه انداختم و همچین مشکلی نداشتم. قسمت دوم هم کاریش نمیتونید کنید. و صد در صد هم مشکل از radius server شما که nttac هست. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | تنظیمات Nttacplus رو چک کنید. یه جا مشکل دارید، اون موضوع دوم هم غیر قابل حل هست __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (محمد کریمی فر) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: i live in iran نوشته ها: 5 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من امروز نمیتونم سرویس nttac رو راه بندازم اگه ممکنه نحوه ریجستر کردنش رو به من بدین ممنون میشم ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | اگه ممكنه جستجو بفرماييد قربان . سريعتر به نتيجه مطلوبتان خواهيد رسيد. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکل عجيب با پايين اومدن سرعت! | arash2006 | مباحث عمومی شبکه -ا- | 9 | 2008-07-31 11:25 PM |
| مشکل عجيب و اعصاب خورد کن با اکسس پوينت! | arash2006 | Wireless -ا- | 17 | 2008-06-08 11:17 PM |
| بررسی دلایل قطعی اینترنت در تهران !!! | keyvan | مباحث عمومی شبکه -ا- | 2 | 2008-04-30 03:10 PM |
| بررسی یک مشکل برای خطوط ایوان | Alux | مباحث عمومی شبکه -ا- | 11 | 2008-04-22 08:58 AM |
| بروز یک مشکل عجیب در ارتباط AC با E1 | meysam22us | Cisco Systems -ا- | 1 | 2007-12-11 12:02 PM |