![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Mohammad) Registered User Join Date: Aug 2008 نوشته ها: 9 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | تخصیص Dediacated IP به یوزرها در VPN server با سلام با توجه به اینکه جهت راه اندازی VPN server نیاز به دو آداپتور شبکه می باشد . بر روی سرور اختصاصی خود ماکروسافت لوپ بک آداپتور را نصب نموده سپس با نصب NTTacplus و تنظیمات مناسب RRA وی پی ان سرور خود را راه اندازی نمودم. روز گذشته جهت تخصیص آی پی های اختصاصی به برخی یوزرها از دیتا سنتر تقاضای 5 آی پی جدید نمودم.پس از اضافه شدن این آی پی ها به سرور در قسمت پروفایل NTTac و برای یک یوزر بخصوص در لبه Radius Reply list framed-IP-Address=x.x.x.x Framed-IP-Netmask=255.255.255.0 را وارد نمودم هنگام اتصال این کاربر به سرور از طریق وی پی ان هیچ send و receive وجود ندارد به عبارت دیگر یوزر به سرور متصل شده ولی قابلیت browsing در شبکه را ندارد در حالیکه که سایر یوزر ها بدون هیچ مشکلی از سرویس استفاده می کنند لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | اون IP رو میگیره؟ تا کجا trace میکنه؟ __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Mohammad) Registered User Join Date: Aug 2008 نوشته ها: 9 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نه منظورم این بود که IPconfig آی پی مورد نظر رو نشون می ده ولی امکان trace نیست چون اصلآ send و receive وجود نداره به عبارت دیگه پس از اتصال وی پی ان به سرور ( با یوزری که آی پی اختصاصی داده شده ) شبکه کاملا قطع می گردد. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | توی routingesh مشکل داره. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (محمدتقي ذاكري) Registered User Join Date: Jan 2008 Location: iran/khorasan نوشته ها: 78 Thanks: 16 Thanked 19 Times in 15 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | يه آي پي valid را trace كنيد ببينيد تا كجا ميره. احتمالا موردي كه آقا شاهين فرمودند گير كار باشه. __________________ تازه كار |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (Ali) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Iran نوشته ها: 7 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | منم همین مشکلو دارم. IP ولید به کاربر اختصاص داده میشه ، کانکت هم میشه ، ولی نمیتونه وصل بشه به اینترنت جالب اینه که IP ولید بهش اختصاص داده میشه در حالی که default gateway اش یه IP تو رنج 192.168 هست که تو RRAS برای یوزر های دیگه تعریف شده! ضمنا من متوجه نشدم که چطوری باید DNS ست کنیم! ممنون. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (Mohammad) Registered User Join Date: Aug 2008 نوشته ها: 9 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام مشکل من حل شد ولی دقیقا مشکل معکوس ایجاد شده ![]() هنگامیکه IP های جدیدی به سرور اضافه شده بود شاید نیاز بود که مجددا RAS رو config کنم که این کار رو انجان نداده بودم .پس از reconfiguration RAS مشکل برای یوزر های با آی پی اختصاصی به خوبی حل شد اما حالا دقیقا مشکل قبل برای یوزرهای با آی پی share ایجاد شده به عبارت دیگه یوزر هایی که از طریق لبه Radius Reply list به اونها آی پی اختصاص داده شده مشکلی ندارند اما یوزرهای دیگه وصل می شن ولی send/receive وجود نداره. با تشکر |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| (Mohammad) Registered User Join Date: Aug 2008 نوشته ها: 9 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
بله. باید عرض کنم من 39 آی پی ولید رو سرور دارم . با توجه به صحبت اقا شاهین و سایر دوستان من هم به این نتیجه رسیدم که مشکل در روتینگ هست.بنابراین کل 39 آی پی ولید رو تریس کردم و متوجه شدم حدود 11 تا از اونها مسیر تریس رو کامل نمیکنن. بلافصله موضوع رو به دیتا سنتر گزارش کردم. الان کل 39 آی پی تریس می شه .nttac هم بخوبی آی پی رو به یوزر های مورد نظر اختصاص می ده بنابر این مشکل من بخوبی حل شد البته متاسفانه downtime سرور بسیار زیاد شده که این مشکل به همراه جزییات یک تاپیک مجزا رو می طلبه که در صوررتیکه نتونستم مشکل جدید رو حل کنم در قالب یه تاپیک جداگانه موضوع رو مطرح می کنم با تشکر از همه دوستان که در رفع مشکل کمک کردن | |
| | |
| | tehrannet (2008-08-20) |
| | #14 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2007 نوشته ها: 2 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام آقا من هم همین مشکل را دارم یعنی با NTTAC تو قسمت radius reply list ،سه خط یعنی framed-IP-Address=x.x.x.x Framed-IP-Netmask=255.255.255.0 service-type=framed را اضافه کردم ولی الان وقتی یوزر به سرور وصل میشه آی پی اختصاصی را دریافت میکنه ولی هیچ send و receive انجام نمیشه. وقتی که وصل میشه و آی پی هام را trace میکنم آنها را میتونم trace کنم و بهشون میرسه.ولی هیچ آی پی را غیر از آی پی های رنج اختصاصی من نمیتونه پینگ کنه. من تو RRAS نباید کانفیگ خاصی انجام بدم؟ در ضمن با شرینگ مشکلی ندارم فقط با dedicated ip مشکل دارم. ممنون |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | اون رنج آی پی رو NAT کردی؟ __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| remote site vpn | narci | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2008-06-25 08:21 AM |
| نصب ویندوز از راه دور | shnov | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 17 | 2008-06-23 10:01 AM |
| Installing ISA Server 2004 Enterprise Edition – Part 1 – Installing and Configuring t | ben611b | Microsoft ISA Server -ا- | 0 | 2006-09-09 02:32 AM |