![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 نوشته ها: 364 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | مشکل با kerio winroute در vista با سلام من چند سال هستش که دارم از winroute استفاده می کنم و مشکلی نداشتم اما روی ویندوز vista که نصبش کردم مشکلم اینه که وقتی restart می کنم سیستم رو دیگه اینترنت قطع می شه و با اینکه dns رو ping می کنم و سایت هایی مثل yahoo.com رو ping می کنم اما هیچ سایتی باز نمی شه و yahoo messenger هم login نمی شه لطفا راهنمایی کنید __________________ Just Remember Always Fly Sooshianc@yahoo.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 118 Thanks: 0 Thanked 16 Times in 13 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | این ویندوز Vista کلا با همه چی مشکل داره ! از نظر من ویندوز فقط XP ! با همه چی سازه گار ! XP نصب کن خودتو راحت کن . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | ویندوزXP هم اولاش ازاین ویستا که بدتر بود! (انواع ایرور و پیغام بی مورد و... داشت) طبیعی که مدت طول میشکه تا کامل و با دنیای کامپیوتر سازگار ی داشته باشه ! البته در این راستا باید سایر نرم افزارهای دیگه هم بروز بشن. __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | با بعضی از نرم افزار های بخصوص مشکل داره، اما در کل... نه؛ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Microsoft Vista 2006 | fathy_1989 | Windows Server Family -ا- | 4 | 2008-10-17 02:23 PM |
| کمک در مورد Kerio Winroute Firewall 6.4.2 | mr.nadimi | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 7 | 2008-07-18 03:07 AM |
| مشکل Kerio با Yahoo Mail | mimidi | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 2 | 2007-09-26 08:54 AM |
| چند مشکل جالب در Kerio | mimidi | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 1 | 2007-08-25 10:38 AM |
| Microsoft Vista | fathy_1989 | Windows Server Family -ا- | 0 | 2005-09-16 01:57 AM |