![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 337 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 36 Groaned at 17 Times in 11 Posts | دوست عزیز درست microsoft محصولاتی که بیرون میده user friendly تر هسا اما باور کن تو بحث فایروال این iptables واقعا خداست من خوب تا حالا با ISA کار نکردم و مطمعنا کار کردن با اون خیلی راحت تر از لینوکس هست ولی وقتی فایر وال هایی که رو سرور ها نصب می کنن و غیره و حتی بعضی از سخت افزاری ها رو می بینم به خودم میگم تمام اینا رو راحت میشه با iptables ران کرد حالا شما نگاه نکن که خیلی راحت نصب می کنی این از خیر سر ایرانه اگه شما جای دیگه بودی خدا تومن باید پولشو میدادی در حالی که اخرین نسخه iptables رو همین الان می تونی رایگان دانلود کنی __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | goodzila (2008-08-14) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | اولا اگه می بینی رایگان گیر میاد تمام محصولات مایکروسافت ما ممنون کرکر های عزیز هستیم. مطمئن باش اگر مایکروسافت بخواد میتونه جلوی همشو بگیره. همون طور که PKI داره یا دیگه ویندوز 2003 آپدیت نمی کنه. این سیاستشه که توی کشورهای اینچنینی مثل ما اگه نمی تونه پول در بیاره حد اقل اسمشو گسترش بده. دوما شما که با isa کار نکردید از کجا مطمئنید iptables بهتره؟ سوما این فایروالا خیلی با هم تفاوت ندارند. فایروال کانفیگش مهمه. یه نفر با ipsec policy ویندوز هم میتونه خیلی جلوی هک شدنو بگیره. یا یه cisco کار میتونه با access list روتر خیلی مانور بده. اما اینا همش مستلزم اینه که admin قابلی داشته باشه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 7 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
تقریبا همه چیز دسته شخص مدیر است. __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (peyman j) Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 69 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام من با وجودی که به iptables خیلی اعتقاد و علاقه مندم ولی باید بگویم که انصافا نرم افزار آیزا ISA یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه Firewall است . در ضمن اینکه قابلیتهایی چون Accounting . کار با اکتیو دایرکتوری. اضافه کردن رولهای Route & Nat و ... را داراست . این را هم بگوییم که کسی که کار با فایروالها یی چون آیزاو مسیریابهای مختلف را خوب بداند و کمی هم لینوکس کار کرده باشد . کار با iptables زیاد کار مشکلی نیست و اما اگر برای فایر وال از یک فایروال سخت افزاری استفاده کنیم بهتر خواهد بود مثلا َastaro یاد آوری کنم که کار با آیزا سرور کار آنچنان راحتی نیست. به عنوان مثال باز کردن سایتهایی که با SSL کار میکنن با یک پورت خاص توسط کلاینتها . یا کاربا outlook توسط کلاینتها و یا اگه اگه یک سرور با چهار {4} تا کارت شبکه داشته باشی با IP های مختلف که بخواهی دسترسی های هرکدام را محدود کنی و 2 تا روتر با کانفیگهای مختلفم داشته باشی. پیمان آخرین ویرایش توسط nima-proxy در 2006-09-24 ساعت 08:32 AM. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: Tehran نوشته ها: 10 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | میشه به فایروال های سخت افزاری هم فکر کرد مثل NetScreen یا fortinet __________________ علي زواره اي ali-z@gilascomputer.com ۸۸۶۵۲۹۴۶-۹ ۰۹۱۲۱۰۲۵۴۴۴ |
| | |
| | #21 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2006 نوشته ها: 107 Thanks: 20 Thanked 6 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام خدمت تمامي دوستان -------------------------------------------------------------- من فايروال bitdefender را پيشنهاد مي كنم و اما اگر نسخه كامل و اصل پاندا گيرت بياد آخرشه ديگه __________________ زیرصفر_شهریخ زده ---------------------- وقتی برمی گردم که دیگه محتاج کسی نباشم! |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #22 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2005 نوشته ها: 30 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من هم با نظر webgard3 موافقم من شخصا از kerio firewall نار می کنم نظر شما درباره این نرم افزار چیه ولی لینوکس خوبی که داره اینه که شما خیلی مانورها رو توش میتونی بدی من خودم روش تحقیق می کنم و خیلی دوست دازم یادش بگیرم و فعلا دارم C به صورت حرفه ای کار میکنم که خیلی کمکم میکنه |
| | |
| | #23 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | ببينيد هر سيستم عاملي به يه دردي مي خوره .من قبول دارم كه ويندوز اصلا به درد routing نمي خوره. و به هيچ وجه هم حاضر نيستم از linux براي database server يا كنتري يه lan استفاده كنم. به نظر من اگه كسي هر نيازي توي routing و remote access داره كه با سخت افزار حرفه اي حل ميشه ميتونه خيلي راحت با mikrotik اونا رو حل كنه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #25 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | زیر خاکی بالا میکشید. ولی خوب بود. شاید الان نظر من یکم متفاوت شده باشه. تقریبا 90% کارهامو با لینوکس انجام میدم و سعی میکنم یکی از مبلغ های اون باشم. اما هنوز هم معتقدم هیچ ابزاری رو نباید کنار گذاشت. ISA و ویندوز هم به وقت خودش کاربرد داره. به مایکروسافت های متعصب و حرفه ای هم توصیه میکنم یه گشتی توی لینوکس بزنن. دنیای دیگه ای هست. به نظر من آدم لینوکس کار باشه فرهنگش هم عوض میشه. یه جورایی به open source رو میاره. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 903 Thanks: 106 Thanked 131 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
__________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | مهدی جان چرا واسش پاپوش درست میکنی! ![]() __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| پشتیبانگیری از اطلاعات در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:08 AM |
| تعریف نرم افزار آزاد | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-20 01:53 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |