![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2004 نوشته ها: 204 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من از شما(كورش,صادق و ... آقا رضا هم كه جديدا مدريتور شده) كه واقعا زحمت مي كشيد صميمانه تشكر و قدرداني مي كنم. هر كاري يك سري مزايا و معايب داره. فروم قبلي مثلا خوبيش اين بود كه بقيه موضوعات هم دم دست بود, خيلي سريع ميشد به موضوعات ديگه هم سرك بكشي. اين فروم جديد مزيتش اينه كه(ان شا الله) تخصصي تر و پربار تر هستش. من يه پيشنهاد دارم, نميدونم جاش اينجاست يا نه؟ ولي اگر كه امكانش باشه تمام موضوعات اينجا تحت عنوان كل بحثها(مثلا) يكجا جمع باشند بد نيست. اخه اينجوري ميتوني در يك صفحه همه موضوعات جديد رو يكجا بخوني. اگر هم كمي هوشمندتر عمل بشه و كسي اينجا مطلب فرستاد و در جاي خودش قرار بگيره كه چه بهتر. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | ممنون از نظرت ![]() در مورد اينکه مطالب توی يک صفحه باشن، بالای صفحه يه لينک هست به نام New Posts يا نوشته های جديد که ليست کل مطالبی که از آخرين ورود شما اضافه شده اند رو مينويسه . . . در اولين فرصت اين لينک رو کمی بهينه ميکنم که مثلا ليست کل مطالبی که در 1 روز قبل، يک هفته قبل و يک ماه قبل نوشته شده و به مجموعه اضافه شده رو بشه يکجا ديد ![]() ولی در مورد اينکه هوشمند عمل کنه، برنامه VBulletin اين قابليت رو نداره. راستش اين برنامه مثل Folder بندی عمل ميکنه. کاش مثل Gmail ميشد با Lable کار کنه. اينطوری ميتونست يک مطلب مثلا هم در قسمتی به نام همه مطالب باشه، هم در قسمتی به نام Linux و هم در قسمتی به نام Firewall / Cache / Proxy . . . شايد در آينده بشه براش راهی پيدا کرد که يه کم بهينه تر بشه . . . |
| | |
| | #18 (permalink) |
| (خسرو ازنیر) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Iran- Abadan نوشته ها: 231 Thanks: 1 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | opac94@yahoo.com آقا ماكه ازوقتي اين سايت راديديم كمترامكان ويزيت جاهاي ديگرراداريم كه دليل آن ناگفته پيداست اما ازبدروزگار آقا كوروش يامارانمي بينه يا فابل نمي دونه البته ازجنوبي ترين نقطه كشوردراين سايت آمدن افتخاري است كه اميدوام آقا كورش بادادن اجازه تريد آن روتكميل كند |
| | |
| | #20 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | VPSLnet عزيز، ممنون از اظهار لطفت. ولی من متوجه منظورت نشدم. چه حرکت ناشايستی از من سرزده؟ "اميدوام آقا كورش بادادن اجازه تريد آن روتكميل كند" يعنی چی؟! اجازه چی؟ ![]() توضيح بده لطفا . . . __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #21 (permalink) |
| (hassan gharibzadeh) Registered User Join Date: Jul 2004 Location: computer-public.news.sinama نوشته ها: 148 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شاید مطلبی را که می نویسم ارتباطی با شبکه نداشته باشد اما با دل وذهنمان بی تردید بی ارتباط نسیت جسارت مرا ببخشید. این روزها فردی ازمیان ما رفته است که اگرچه درشهرما ودرمحله ما نمی زیست لیکن آثاراو بی تردید تامدتها فکرودل مارا به خودمشغول می سازد.کسی که باآثارقلمی وسینمائی خودش صفا وصمیمیت رابه ارمغان می آورد.صفا ومعصومیت کودکانه ای که درآثاروی به چشم می خوردوآنراازدیگران نیزطلب می کرد حسین ÷ناهی این روستازاده اهل کهکلویه طلبه زیست وطلبه ازدنیا رفت یادش گرامی باد. __________________ حسن غریب زاده [email]gharibzadeh@gmail.com[/email] [email]opac94@yahoo.com[/email] [b] Yesterday s History,Tomorrow s a Mystery,Todays a Gift.........Thats why its called PRESENT![/b] |
| | |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| (مرتضی نکویی) Registered User Join Date: Sep 2004 Location: اصفهان نوشته ها: 289 Thanks: 72 Thanked 39 Times in 31 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | PersianNetworks سلام به دوستان خوب دوستان من تازه عضو شدم و دوست دارم از كمك همه شما استفاده كنم و من هم متقابلا تا اونجايي كه در توانم هست به دوستان كمك خواهم كرد من دو-سه سالي هست كه با مفاهيم شبكه آشنايي دارم ولي فقط بصورت تئوري اميدوارم با كمك شما دوستان بتونم در زمينه عملي هم فعاليت كنم .واقعا با وجود اساتيد خوبي مثل شما احساس ميكنم بسيار پيشرفت كنم چند روز اوليه رو بايد حتما در سايت جستجو كنم و از پستهاي قبلي شما كمال استفاده رو ببرم و اگر هم كمكي از دستم بربياد كوتاهي نمي كنم از اين كه در جمع شما اومدم خيلي خوشحالم موفق باشيد |
| | |
| | #23 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | من هم به شما دوست عزيز سلام عرض ميکنم و از اينکه به جمع ما وارد شديد ابراز خوشحالی ميکنم و به شما خوش آمد ميگم. اميدوارم بتونيم از حضور شما استفاده کنيم و با هم تبادل اطلاعات داشته باشيم که سطح علمی همه بالاتر بره ![]() __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2005 نوشته ها: 8 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام اميدوارم كه هميشه موفق باشيد من چند ماه است كه عضو شده ام ولي تا به حال نشده بود كه مطلبي بنويسم امروز خواستم كه تشكر كنم از كار بسيار با ارزش شما من مهندس كامپيوتر هستم و چند ساله كه مشغول كارهاي شبكه هستم |
| | |
| | #26 (permalink) |
| (zohreh) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: iran نوشته ها: 8 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | mer30 سلام من کاربر جدید این گروه فعالم .این سایت اطلاعات منو در رابطه با شبکه بالا برد از این که در بین شما دوستان خوب هستم واقعا خوشحالم امیدوارم همیشه موفق باشید با تشکر از همه مسئولین سایت. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | فکر نمیکنید خیلی زیادی از تاریخ پست گذشته؟ از این به بعد لطف کنید تاریخ ها رو هم مد نظر داشته باشید. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 473 Thanks: 31 Thanked 49 Times in 32 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | نقل قول:
هروقت وهر تاریخی تشکر کنی تازه میمونه __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است | |
| | |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 660 Thanks: 22 Thanked 68 Times in 49 Posts Groans: 7 Groaned at 9 Times in 7 Posts | با سلام تازه تداعی خاطرات هم شد __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com |
| | |
| | M-r-r (2008-09-21) |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| تو ان تي تك فقط 6 تا يوزر ميتونن وصل بشن | keyvan | Accounting -ا- | 3 | 2004-01-20 07:07 PM |