سلام خیلی عالیه و از مدیران سایت متشکرم که به فکر بهینه سازی سایت هستند .
به نظر من اگر قسمتی هم جهت بحث در مورد برنامه نویسی تحت شبکه اضافه شود فروم تکمیل تر می شود.
Hakimi (2009-07-16)
به عنوان اولین نظر ممکنه یک کم ناپخته باشه اما به نظر میاد که بخش شبکه و اینترنت ازهم جدا نباشد بهتره یک بخش هم مخصوص تجهیزات اینترنت و Isp وتجهیزات مربوط به انتن های ماهوارهای هم در انجمن قرار دهید
Hakimi (2009-07-17), PersePolis (2009-07-16)
به نظر این تقسیم بندی بهتره
www.motafaker.com
Hakimi (2009-07-16)
موافقم
با تشكر![]()
از کی اجرا می شه حالا ؟ می ترسم تا سال دیگه دوستان دیدگاه خودشون رو بگن سال دیگه اینترنت ایران قطع بشه
رسانه تاریخی فرهنگی ایرانیان www.mehremihan.com
SADEGH65
برای آگاهی رسانی در مورد اخبار و اطلاعیه های انجمن، الزاما نیازی به یک بخش خاص و Bold نیست. ابزارهای مختلفی برای آگاهی رسانی در مورد مسائل خاص در انجمن وجود دارد که نمونه اش را در اطلاع رسانی درباره تغییرات دسته بندی های انجمن دیده اید.
بخش "بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل انجمن" محل قرار گیری این گونه اطلاعیه هاست و با ابزارهای مختلف هم در موردشان اطلاع رسانی می شود.
همانطور که اشاره کرده اید، در خیلی از انجمن ها چنین بخشی را می بینیم، ولی تا بحال در این مورد نیاز به بخش خاص احساس نشده است.
بخش معرفی لینک دریافت نرم افزار، احتمالا بخش جالبی خواهد بود. ولی مدلش به نظرم بیشتر باید شبیه یک Weblog باشد تا Forum. این هم مانند اخبار باید بیشتر بررسی شود. اجازه بدهید پس از پیاده سازی دسته بندی های جدید به آن هم بپردازیم.
@ meysam22us
بالاتر از همه بخش ها، در بالای همه صفحات لینک به قوانین انجمن ذکر شده است. قوانین انجمن همان منشوری است که به آن اشاره کرده اید.
در مورد بازارچه پیشتر توضیح داده شد:
تقسیم بندی جدید انجمن، ایجاد بخش های جدید
در مورد قوانین، اگر پیشنهاد خاصی دارید مطرح کنید، ولی لطفا در قالب موضوع جدیدی بنویسید که با این بحث تداخل پیدا نکند.
@ mcmilad
حذف نشده است. (بخش سیستم های ارتباطی و پیام دهی)
@ amir1348
بانک های اطلاعاتی و برنامه های تحت وب در قالب سیستم های اطلاعاتی می توانند مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
@ mohsen3k
در مورد بخش معرفی لینک دریافت نرم افزار توضیح داده شد.
@ dakho
تقسیم بندی های متنوعی می توان برای مباحث در نظر گرفت. ما انواع مختلف را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که این تقسیم بندی کارایی مناسب تری دارد.
@ VHR
برنامه نویسی تحت شبکه متاسفانه در جمع مخاطبان انجمن طرفداران زیادی ندارد. در تمام نوشته های انجمن بعید می دانم بیشتر از تعداد انگشتان یک دست به این موضوع پرداخته شده باشد. انشاءالله هر زمان طرفداران بیشتری پیدا کرد، برای آن نیز بخش اختصاصی خواهیم دید.
@ armin
بخش شبکه و اینترنت از هم جدا نباشند؟ درست متوجه منظورتان نشدم. بیشتر توضیح می دهید؟
فکر می کنم مباحث مورد نظرتان در بخش زیرساخت سخت افزاری شبکه دیده شده اند. در بخش سایر تجهیزات زیرساخت شبکه، لینک های ارتباطی هم دیده شده اند که موارد مورد نظرتان را پوشش می دهد.
@ Mehdi CP
خیلی طولانی نخواهد شد. ولی هدف این است که همه جوانب دیده شده باشند تا در همان هفته اول مجبور به بازنگری دوباره و اعمال تغییرات نشویم.
به نظر می رسد تقریبا روی این دسته بندی ها توافق وجود دارد. بر مبنای همین دسته بندی، تغییرات را اعمال می کنیم. تا پیش از اعمال تغییرات باز هم اگر موردی اعلام شود حتما مد نظر قرار می گیرد.
مواردی هم هست که بعد از اعمال تغییرات باید به آنها بپردازیم.
ممنون از همه دوستانی که ما را در این تغییر همراهی کردند و با نظراتشان به بهتر و کامل شدن آن کمک کردند.
محمد حکیمی
mh [a t] mhme.net
و نحوه تصمیم گیری در خصوص دسته بندی مطالب ؟
به پیام خصوصی هایی غیر از سلام و علیک، پاسخ نمیدهیم !
ARM (2009-07-17)
ببینید، برای مثال 2000 مطلب داریم با موضوعات مختلف که قبلا در 7 عنوان، دسته بندی شده بودند، حالا 20 دسته بندی داریم، و مطالب قبلی باید در این دسته بندی ها تعریف شوند، این دسته بندی چگونه انجام خواهد شد ؟
به پیام خصوصی هایی غیر از سلام و علیک، پاسخ نمیدهیم !
ARM (2009-07-17)
کم کم با کمک مدیران مطالب به دسته بندی های جدید منتقل می شوند و البته لینک های Redirect در محل قبلی باقی می مانند. پس از مدتی بیشتر مطالب به محل مناسب منتقل خواهند شد.
کاربران هم می توانند با گزارش نوشته ها، در دسته بندی به مدیران کمک کنند.
محمد حکیمی
mh [a t] mhme.net
اين ويرايش نهايي كامل و جامع شده . از اينكه ادمين محترم در تعيين شكل ظاهري و موضوعات فروم به اين شكل نظر دوستان و همكاران رو مي خواند ، جاي تقدير داره
Ehsan Vahdati
vahdati.e@gmail.com
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و با تشکر از زحمات وراهنمایی های با ارزش کلیه اساتید عزیزم
من خیلی خودم رو کوچکتر از اونی میدونم که پستی در کنار پست بقیه بزرگوارن اضافه کنم اما از اونجایی که این سایت کمک های بسیار بزرگی در کار نتورک به من کرد لازم دونستم از شما بابت راهنمایی ها و کمک های ارزشمندی که به دیگران می کنید تشکر و قدردانی کنم.
به عنوان یک پیشنهاد که از طرف شاگرد شما مطرح میشه تقاضا دارم اگر شروع به راهنمایی کردن شخصی برای انجام پروژه بخصوصی کردید در وسط راه و درست همونجایی که می دونید دانش گرانقدر شما نیازش رو برطرف میکنه اطلاعاتتون رو از اون دریغ نکنید .
اگر جسارت کردم از همگی عذز خواهی می کنم
با سپاس فراوان
آوا
Hakimi (2009-07-18), PersePolis (2009-07-18), SADEGH65 (2009-07-18), sam4390 (2009-07-17)
دسته بندی جدید جالبه
البته نظر پرسیدن یک ادمین از یوزر ها جای بسی سپاس داره!
فکر کنم که زودتر این تغییرات رو انجام بدین بهتره!
اشکالات کلی تا الآن رفع شده و ریزه کاری ها هم در آینده خودشون رو نشون میدن و رفع خواهند شد.
مشتاقانه منتظر پیاده سازی تقسیم بندی جدید هستیم