Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > اطلاعيه ها > بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

Closed Thread

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-10-02, 01:22 PM   #1 (permalink)
(سعید مهریار)
Registered User

llsaeidll's Avatar

Groans: 2
Groaned at 6 Times in 4 Posts
رکود بی سابقه در انجمن

مدتی است مطالب قسنتهای مختلف انجمن به روز نشده و مطالب جدید کمیاب شده است اگه هر چند وقت یکبار

دعوا و گله نباشه مطالب انجمن همونی هست که قبلا بوده و تغییری نداره

فکر میکنید مطالب شبکه تموم شده یا بزرگان و مدیران دست خیر برای نوشتن تجربیاتشون ندارند یا . . . .
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
1 سپاس و تایید
ahmadi375 (2008-10-03)
تبلیغات

Old 2008-10-02, 02:41 PM   #2 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r's Avatar

Groans: 63
Groaned at 35 Times in 22 Posts
کمی تا قسمتی بله، بیشتر هم نشات گرفته از درگیری ها و مشغولیت های ذهنی و کاری جدیدی هست که برای همگی دوستان این حرفه پیش اومده و باعث حضوری کمرنگ شده که انشالله بزودی رفع بشه، البته نباید شروع سال تحصیلی رو هم نادیده گرفت
M-r-r is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 2008-10-02, 02:46 PM   #3 (permalink)
Registered User

Groans: 1
Groaned at 5 Times in 4 Posts
بیشترین علت اینه که خیلی ها که مسئله ای دارند وارد انجمن میشن که اطلاعات کسب کنند.
بیشترین مسئله افرادی که در حوزه شبکه کار میکنند مسئله خرید تجهیزات و بعد مشکلات احتمالی که در کانفیگ و ... پیش می آید که ایجاد سوال میکنند.
الان با بسته بودن بازارچه و خلاف بودن معرفی جایی برای خرید مسلمه که بازدید از انجمن کم میشه.
من خودم در قسمت بازارچه چنمد آگهی دیدم و منجر به خرید من از دهنده آگهی بود و بعد هم برای کانفیگ باز از انجمن کمک گرفتم. دوستانی که جواب میدانستند جواب میدادند و از طرفی بقیه هم مشکل و جواب رو میخوندند. همین مسئله باعث رونق این سایت بود.
1 سپاس و تایید
brellian (2008-10-04)
Old 2008-10-02, 03:45 PM   #4 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r's Avatar

با موضوع بازارچه عامل رونق فروم بوده، کاملا مخالفم !
M-r-r is offline  
1 سپاس و تایید
meysam22us (2008-10-09)
Old 2008-10-02, 04:10 PM   #5 (permalink)
Registered User

شما مخالفید. ولی نظر من چیز دیگه ای هستش
بهتر نیست یه نظر سنجی بکنید نظر بقیه اعضاء رو بدونید؟
1 سپاس و تایید
Alux (2008-10-03)
Old 2008-10-02, 05:21 PM   #6 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r's Avatar

دوستانی که موافقند، موافقتشون رو با دلیل بفرمان
M-r-r is offline  
Old 2008-10-02, 05:36 PM   #7 (permalink)
(Reza)
Registered User

Dj Pashmak's Avatar

Groaned at 1 Time in 1 Post
اگرچه من خودم فعالیت مثبتی تا به حال در انجمن نداشتم ولی سعی کردم به اندازه فهم و درکم به بقیه کمک کنم و هر جا نیاز داشتم از دیگران کمک بگیرم اما این رکود و رخوت برای من هم سوال شده بود.

همه ما میدونیم هنوز مطالب بسیاری برای یاد دادن و یاد گرفتن وجود داره و خیلی از مطالب هم نیاز به بازآموزی دارند.

یه زمانی میخواستم پیشنهاد بدم هرکس ملزم به این بشه که مثلا در هر دو ماه یک مقاله یا مطلب هرچند کوچک در انجمن ارائه بده اما دیدم حداقل خود من آیا این کار رو کردم؟

عده زیادی از کاربران اینجارو نگاه کردم دیدم از سال 2006 تا الان 5 تا پست داشتن.آیا واقعا این افراد برای انجمن مفید بودن؟

چرا شرایط عضویت و یا عضو بودن به شکلی تغییر پیدا نمیکنه تا اعضا -حداقل-برای حفظ بودنشون تلاش کنن؟

REZAD136@GMAIL.COM
Dj Pashmak is offline  
تبلیغات

Old 2008-10-02, 05:43 PM   #8 (permalink)
(شاهین غرقی)
Registered User

webgard3's Avatar

Groans: 5
Groaned at 13 Times in 12 Posts
یک انجمن رو اعضای اون تشکیل میدن.
این اعضا 2 دسته هستند.

یک سری که سوال می پرسند و یک سری که جواب میدن.
کار این دو دسته به هم وابسته هست.

دسته اول همیشه و همه جا زیاده ...
اما دسته دوم:
اینها یه سری آدم با اطلاعات هستند که به دلایل مختلفی حاضرند اطلاعات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدن.
آدم پر, کم نداریم اینجا اما درصد خیلی کمی عضو دسته دومند.

معمولا علت عدم رونق یک انجمن اینه که از دسته دوم یوزرهاش کم شده. حالا چرا دیگه باید ریشه یابی بشه.

من خودم امروز بعد از یه هفته لاگین کردم. علتشم گرفتاری و مشغله و ماه مهر یا ... نیست. امروزم باید یه تاپیک میزدم که لاگین کردم.

هر از گاهی اون پائین فروم رو هم ببینید میتونید ببینید که کی لاگین کرده...

شاید انجمن باید برای جذب تعداد بیشتر و جدیدی از دسته دوم تلاش کنه...
webgard3 is offline  
1 سپاس و تایید
Dr.web (2008-10-09)
Old 2008-10-02, 06:01 PM   #9 (permalink)
(میثم معظمی گودرزی)
Registered User

dammkon's Avatar

Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
خوب با حرف اقا شاهین تا حدودی موافقم ولی حرف بقیه دوستان در مورد بازارچه رو هم نمیشه نادیده گرفت
من خودم از بابات دیدن پست های جدید فروش و خرید حد اقل روزی یک بار به انجمن سر می زدم و به سوالات جدید بر خورد می کردم و هر از چند گاهی اگه چیزی هم بلد بودیم می گفتیم ولی از وقتی بازارچه بسته شد شاید هر وقت که حس و حال داشته باشم فقط برای دیدن مطالب جنجالی به انجمن سر میزنم و یا اگه مطلب مهمی باشه دنبال می کنم و فکر میکنم خیلی از دوستان به بازارچه علاقه داشتن من خودم شاید 4-5 دستگاه از همین فروشنده های خودمونی خرید کردم و چند دستگاه بدون استفاده خودم رو هم فروخته ام البته قبول دارم که دیگه این اواخر خیلی خراب شده بود و تبلیغ از همه دسته توش پیدا می شد مثل فروش dvd و فیلم و ...
1 سپاس و تایید
brellian (2008-10-04)
Old 2008-10-02, 06:09 PM   #10 (permalink)
(m e h d i)
Registered User

Mehdi CP's Avatar

به نظر من انجمن داره سرویس معمولی خودش رو ارائه میده !
و کاربران هم مانند قبل دارن فعالیت می کنن
من که رکودی نمیبینم
Mehdi CP is offline  
Old 2008-10-03, 10:44 AM   #11 (permalink)
(M3HDI P3NDAR)
Registered User

Groaned at 0 Times in 0 Posts
نظر

نقل قول:
نقل از webgard3 View Post
یک انجمن رو اعضای اون تشکیل میدن.
این اعضا 2 دسته هستند.

یک سری که سوال می پرسند و یک سری که جواب میدن.
کار این دو دسته به هم وابسته هست.

دسته اول همیشه و همه جا زیاده ...
اما دسته دوم:
اینها یه سری آدم با اطلاعات هستند که به دلایل مختلفی حاضرند اطلاعات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدن.
آدم پر, کم نداریم اینجا اما درصد خیلی کمی عضو دسته دومند.

معمولا علت عدم رونق یک انجمن اینه که از دسته دوم یوزرهاش کم شده. حالا چرا دیگه باید ریشه یابی بشه.

من خودم امروز بعد از یه هفته لاگین کردم. علتشم گرفتاری و مشغله و ماه مهر یا ... نیست. امروزم باید یه تاپیک میزدم که لاگین کردم.

هر از گاهی اون پائین فروم رو هم ببینید میتونید ببینید که کی لاگین کرده...

شاید انجمن باید برای جذب تعداد بیشتر و جدیدی از دسته دوم تلاش کنه...
با نظر شما کاملا موافقم.من جزئ دسته اول هستم و همیشه حداقل روزی 2 بار به انجمن سر میزنم.اما اطلاعاتم در زمینه تخصصی شبکه کمی محدود است که به لطف وجود چنین فرومی سطح دانشم هر روز بالا میره.
اما در مورد دسته دوم که گاهی سو تفاهمی باعث شده که افراد دسته دوم انگیزه لازم رو از دست بدن که صد البته بینش و دانش مدیریت انجمن مربوطه با کمی متانت و خضوع میتونه حل بشه. و نا گفته نماند راهنمائی های مدیریت محترم سایت در این زمینه کمک موثری میتونه داشته باشه.
اما همین تعداد محدودی هم که از دسته دوم باقی موندن گاهی به دلایل مختلف کم لطفی میکنند.
در ضمن اشخاص بسیاری هستند مثل من که این فروم در جهت راهبرد توسعه دانش فنیشون کمک میکنه که جای تشکر از اساتید محترم رو داره.
با عرض پوزش به دلیل اظهار نظر...
ravvany is offline  
Old 2008-10-03, 08:26 PM   #12 (permalink)
(شهاب شاهین پوریان)
Registered User

resius92's Avatar

Groaned at 2 Times in 2 Posts
بچه های قدیمی یادشونه که این بحث تا بحال چند بار راه افتاده. بالاخره هر انجمنی یه دوره هایی رکود داره و خود به خود هم درست میشه. همونطور که دفعات قبل شد.
Old 2008-10-04, 05:06 PM   #13 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
من هم موافقم که در دوره هایی فعالیت ها کمتر می شه و در دوره هایی بیشتر.

برداشت شخصی من در مورد این انجمن اینه که به صورت کشت دیم داره می چرخه! این یعنی این که برنامه ریزی مشخص و مدونی برای شکل دهی به فعالیت ها و نوع عملکردها وجود نداره. مدتی پیش به این فکر افتادم که از حالت دیم خارج بشه و به کشت آبی نزدیک! ولی به دلایل مختلف امکان پذیر نشد. کشت آبی هزینه بره و تا وقتی درآمدی در کار نباشه امکان پذیر نیست. برای کسب درآمد هم باید یک طرح تجاری وجود داشته باشد که آن هم فعلا در کار نیست! این است که فعلا دیم کشت می کنیم و به امید نزول باران و رحمت الهی. در برخی فصل ها باران بیشتر است و محصول بیشتر، در برخی فصل ها هم خشکسالی است و محصول کمتر!

حالا اگر به این موضوع علم داشته باشیم که نوع کشت ما دیم است، با کاهش نزولات و در نتیجه کاهش محصول اینطور فکر نمی کنیم که بحران به وجود آمده و رکود بی سابقه است.

تازه به نظر من الان کم آبی است، ولی خشکسالی نیست!

مطالب مرتبط با شبکه تمام نشده، من مصداق بارزش هستم! شاید روزی نیست که موضوعی جدید یاد نگیرم! احتمالا ساختار انجمن به گونه ای نیست که من را به بحث بکشاند. در مورد خیلی از مطالبی که من در موردشان یاد گرفته ام و می گیرم، هیچ پرسشی وجود ندارد که من را قلقلک کند که مطلب بنویسم. یا آنقدر پرسش ها کلی است که پاسخشان در حد مقاله و کتاب است و نوشتنش زمان بر است و از عهده زمان های آزاد من خارج است.

@ شاهین غرقی
خط کش من اینقدر دقیق نیست و صفر و یک نمی بینم. همه ما خاکستری هستیم، برخی کمی پر رنگ تر، برخی کمی کم رنگ تر!

@ طرفداران بازارچه
شاید چندبار در این مورد توضیح داده ام، می دانم که احتمالا تا ابد هم ممکن است افرادی که طرفدار بازارچه هستند، بیایند و بگویند بسته شدن بازارچه اشتباه بوده و من هم باید بگویم نبوده! ولی یک بار دیگر هم توضیح می دهم:

وقتی بازارچه بسته می شد، به این نکته توجه داشتم که با بسته شدنش، فعالیت جماعتی که در آن بخش فعالیت می کردند کم می شود و در نتیجه از تعداد پست ها و تعداد Visit ها و تعداد مراجعه کننده ها و تعداد اعضاء کاسته می شود. غیب گویی نیست! بالاخره جماعتی به هوای کاسبی هم که شده در این بخش فعال بودند، حالا که بازارش تعطیل شده، آنها هم نمی آیند.
منکر این هم نیستم که در مواردی بحث هایی که در بازارچه به وجود می آمد نتیجه اش مثبت بود و خودش باعث به وجود آمدن دانش می شد. ولی با یک دو دو تا چهار تا می شد دید که ضررش از سودش بیشتر است. قبول دارم که با روش هایی می شد از ضررش کم کرد، تلاش هم کردم تا برایش مدیر تمام وقت انتخاب کنم، ولی هزینه بر بود و کسانی که سود مالی از بازارچه می بردند حاضر به پرداخت هزینه اش نبودند. دوستانی که آن زمان در این مورد در مورد این موضوع با ایشان صحبت کرده بودم گواه هستند، انتظارم این بود که فروشندگان حرفه ای که در بازارچه مشغولند، مبلغی را برای استخدام یک فرد تمام وقت برای مدیریت بازارچه پرداخت کنند. این هزینه باعث می شد تا بازارچه باز بماند و بالای سرش هم مدیریت وجود داشته باشد تا به بیراهه نرود. هم سود مالی برای استفاده کنندگان داشته باشد و هم سود معنوی برای همه کاربران. ولی عملی نشد و برخی از افرادی که همه کسب و کارشان با همین بازارچه رونق گرفته بود، خودشان را به آن راه زدند و وانمود کردند بود و نبودش برایشان مهم نیست!
این شد که قرار شد تا پیدا شدن راه حلی عملی بسته باقی بماند.
این خلاصه ای بود از ماجرا !
Old 2008-10-04, 08:35 PM   #14 (permalink)
Registered User

brellian's Avatar

Groans: 25
Groaned at 15 Times in 9 Posts
جناب آقای حکیمی
من به شما ارادت دارم

بگردید ببینید من در بازارچه 2 - 3 تا پست بیشتر نزدم و مشتری دائم هم نبودم

ولی خواهشا به جای توجیه چند مرتبه ، یک بار بگویید از اینکه در بازارچه فعالیت اقتصادی میشد و چیزی به انجمن نمیرسید ناراحت بودم.
و خلاص

والا بیشتر انجمن ها بازارچه دارند و مشکلی هم ندارند ، ضرری هم نمیکنند .

اگر هم اینجا دموکراسی برقراره یک نظر سنجی عادلانه بگذارید
اگر هم فرمایشی است که ....

آخرین ویرایش توسط brellian در 2008-10-04 ساعت 08:45 PM.
brellian is offline  
1 سپاس و تایید
nikaien (2008-10-05)
2 اعتراض و عدم تایید
aryagohar (2008-10-08), koorosh (2008-10-05)
تبلیغات

Old 2008-10-05, 08:24 AM   #15 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
برای شما متاسفم!
فکر نمی کنم لازم باشه در مورد موضوعی به این روشنی بیش از این توضیح بدم.
شما مختارید هر طور که دوست دارید فکر کنید!
1 سپاس و تایید
power (2008-10-08)
Closed Thread

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
بی نظمی و ضعف های بی سابقه در انجمن brellian بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا- 105 2008-11-15 04:30 PM
عدم توانایی مدیر در مدیریت بخش مربوط به خود vahsha1 بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا- 13 2008-09-24 09:14 AM
نیاز به رسیدگی به وضعیت انجمن / انتظار تا کی !؟ M-r-r بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا- 43 2008-06-03 09:29 PM
سوال درمورد اکسز پوئینت senao 2511cb neynef Wireless -ا- 28 2005-09-19 02:13 AM
قوانين انجمن koorosh اطلاعيه ها و اخبار -ا- 0 2005-03-22 01:47 PM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 08:41 PM است.