![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,298 Thanks: 35 Thanked 222 Times in 163 Posts Groans: 5 Groaned at 17 Times in 17 Posts | رسیدگی به مشکلاتی که اعتراض ها (Groan) ایجاد کردن سلام مدتی هست که دوستان دیدن گزینه ای بنام Groan یا همون اعترضا به پایین تمامی پست ها اضافه شده که علاوه ار اینکه میتونن از کسی با دکمه تشکر قدردانی کنن در صورت اعترضا داشتن نسبت به کسی نیز میتونن با استفاده از دکمه Groan این اعتراض رو نشون بدن که البته یکی از سیاست های ایجاد دکمه اعترضا این بوده که جلوگیری کنه از ایجاد پست های اعتراض گونه که شاهد هستیم که در خیلی از تاپیک ها اعتراضی که داده شده در زیر اون هم پستی با همون مضموم صادر شده اما مشکلاتی که Groan ها یا همون اعتراض ها ایجاد کرن اینکه که به عباریت باعث ایجاد کدورت و بد تر از اون لجبازی شده برای مثال دوستی بودن که در همین بخش تاپیکی ایجاد کرده بودن و چون یکی از پست هاشون به نظر من منطقی نیامد برای اون پست یک Groan ارسال کردم اما نتیجه اون بود که هنوز به یک ساعت نرسیده دیدم تعداد زیادی از پست های من در تاپیک های مختلف بدون دلیل Groan گرفتن و یا برای مثال این تاپیک dslam چیست؟ شما در تاپیک بالا میبینید که دوستی نیاز داشت بدونه که دی اس لم چیه و من اطلاعات کامل و جامعی در مورد دی اس لم بهشون دادم اما تمامی پست های من داخل این تاپیک بی دلیل اعتراض گرفتن مورد دیگه هم که باز بر میگرده به همون حرکات تلافی جویانه این هست که هستن دوستانی که اعتراض گرفتن و چون نمی خوان با آی دی خودشون اقدامی کنن میان یک آی دی جدید میسازن و با اون اقدام می کنن به تلافی کردن واسه کسانی که تا به حال به مذاقشون خوش نیومده نظطر شخصی من اینه که گزینه اعتراض از داخل پست ها برداشته شه و مثل قبل فروم با همون گزینه تشکر کار کنه چرا که اعتراض بدون اینکه تاثیر مثبتی داشته باشه باعث ایجاد کدورت و حرکات تلافی جویانه میشه خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو هم بدونم __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir |
| | |
| | milad22 (2008-08-29) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 337 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 36 Groaned at 17 Times in 11 Posts | باید فرهنگ سازی بشه !!! __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | M-r-r (2008-08-28) |
| | #3 (permalink) |
| (عادل) Registered User Join Date: Aug 2006 Location: ایران نوشته ها: 546 Thanks: 120 Thanked 30 Times in 26 Posts Groans: 2 Groaned at 0 Times in 0 Posts | منم با این موضوع برخورد کردم. جالبه واقعا. تو یه پست طرف حرفی میزنه که درست نیست یا می خوایم بهش اعتراض کنیم بعد تو یه پست دیگه و جای دیگه بی ربط اعتراض میگیریم از طرف همون شخص. __________________ آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (نصیری) Registered User Join Date: Jan 2007 Location: گیلان-هشتپر نوشته ها: 898 Thanks: 49 Thanked 114 Times in 100 Posts Groans: 17 Groaned at 4 Times in 4 Posts | با تایید فرمایشات جناب خسروی،بنده نیز در اینجا لطفا راهنمایی کنید!! ( فرصت آنچنانی ندارم ) زدم و شخصی به نام کاربری sky star2 آمده و اعتراضی داده به پست من که نمی دونم اگر پست من مشکل داشته چرا دیگران اعتراض ندادن؟ اگر اینجور بخواد پیش بره نه تنها بنده بلکه خیلی از دوستان دیگر نیز از زدن پست دلسرد خواهند شد. __________________ چه سخت است تحمل فراق دو عزیز از دست رفته |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,298 Thanks: 35 Thanked 222 Times in 163 Posts Groans: 5 Groaned at 17 Times in 17 Posts | دقیقا مثلا داخل همون تاپیک دی اس لم من حدود 10-15 دقیقه داشتم سرچ می کردم تا بتونیم کاملترین توضیح رو در مورد دی اس لم پیدا کنم و شاید 10-12 تا توضیح رو چک کردم و خوندم تا یکیش رو دیدم از همه کامل تره گذاشتم اونجا اون وقت 3-4 تا پست داشتم همش اون هم توسط یک نفر اعتراض گرفت __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 903 Thanks: 106 Thanked 131 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
فکر می کنم این دوستمون می خواسته تشکر کنه اشتباهی اون یکی رو زده قبلا هم داشتیم این مورد رو. __________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | درست مثل اعتراضی که جناب alux به پست بنده کردند و خدایی هرچی خودم خوندمش پست خودم رو دیدم موردی نداره خوب اگر کسی بلند نبود انگلیسی بخونه باید به پستش اعتراض بشه . و این در حالی هست که فکر کنم باید تمام مطالب منتشر شده در انجمن ابتدا به ساکن با زبان فارسی بوده سپس انگلیسی . ولی پست بنده در مورد مطلب انگلیسی جناب کیما مورد اعتراض زود هنگام قرار گرفت متاسفانه . حالا یه بنده خدایی هم با کاربری shast اومده همه پست ها رو اعتراض زده که فکر کنم منظور جناب کیمیا دقیقاً بنده بودم . با این فکر به نظرم بنده باید خیلی کم جنبه باشم که اعتراض به این سبک زشت رو پیشه کنم __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست آخرین ویرایش توسط meysam22us در 2008-08-27 ساعت 08:02 AM. علت: edit |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | جناب کیما تو این پست dslam چیست؟ حق داری ،ولی بدل نگیر ! فکرکنم این جناب Shast بووتن Groan را با thanks اشتباهی زده (البته یکی ، دو تا، سه تا )چند وقت پیش هم جناب رحمانی یه اشاره ای به یوزر Godzila کرده بودند، با چندتا نوشته ولی یه عالمه Groan و thanks . __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,298 Thanks: 35 Thanked 222 Times in 163 Posts Groans: 5 Groaned at 17 Times in 17 Posts | دقیقا گودزیلا داخل تاپیک محمد رسول راستی داخل همین فروم فعالیت زیادی داشتن البته فعالیتشون به تشکر و اعتراض خلاصه میشد ضمنا جناب میثم خان پورهاشمی اسم من کیما هستن مهندس جان نه کیمیا همین اسم دختر کسی نزاشته بود رومون که شما زحمتش رو کشیدید __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 473 Thanks: 31 Thanked 49 Times in 32 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | فکر میکنم بعضی دوستان معنی این دکمه را نمیدونن چون بسیاری از این اعتراضها توسط یکی دو نفر به همه داده شده اگر این دوستان به همه اعتراض دارند بهتره دلیلش را درخودشون جستجو کنند __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 660 Thanks: 22 Thanked 68 Times in 49 Posts Groans: 7 Groaned at 9 Times in 7 Posts | با سلام این دکمه اعتراض و عدم تایید واسه بعضی ها اسباب بازیه.مثلا تجربه ای بسیار مفید و کاربردی! نمی فهمم چرا به من اعتراض شد.مثلا آقای ALUX کجای این بحث بود که پرید و به من اعتراض کرد.بدون ابراز نظر و بیان علت اعتراض.فکر آدم رو از مطلب نوشتن تو انجمن و کمک کردن به برخی دوستان کاملا عوض میکنه و پشیمان .باید تمهیدی اندیشید و یا دیگر چیزی ننوشت. __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com |
| | |
| | #12 (permalink) | ||
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 337 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 36 Groaned at 17 Times in 11 Posts | نقل قول:
نقل قول:
پاورقی : بعضی ها چه بهشون بر می خوره ازشون اعتراض می کنی .... __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net | ||
| | |
| | wazet (2008-08-28) |
| | #13 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: internet نوشته ها: 280 Thanks: 37 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 25 Groaned at 15 Times in 9 Posts | نقل قول:
اگر دقت کنید میبینید که در همون تاپیک ایشون از آقای Vahsha1 به خاطر ترجمه تشکر کردن. آخرین ویرایش توسط brellian در 2008-08-28 ساعت 12:47 AM. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | حالا خوبه خدا رو شکر چند کلاسی سواد داریم می تونیم فارسی بخونیم و بنویسیم اگر همین رو هم نداشتیم که دیگه جناب Alux حسابی ما رو زیر پاشون لگد مال می کردن . خدا می دونی توی اون مدرسه ای که اسمشو گذاشتن دانشگاه اگر حس احترام به دیگران رو آموزش می دادند بهتر از هزاران نوع مدرک جور وا جور بود که به بچه های مردم هدیه میدن . حالا خوبه مدرک مرتبط با کارمون داریم . بازم جای شکرش باقی که لیسانس اقتصاد نداریم اومده باشیم توی کار ISP وگر نه دیگه باید جای مشت افرادی مثل جناب Alux رو هم روی صورتمون تحمل می کردیم . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 660 Thanks: 22 Thanked 68 Times in 49 Posts Groans: 7 Groaned at 9 Times in 7 Posts | با سلام [quote=Alux;196192]دلیل اعتراض اینکه همه جا بفکر جیبت هستی و تو تاپیک وایرلس می خوای سرویس های اینترانت خودتو بفروش برسونی !!! دوست عزیز بهتر بود به جای رفتار های عجولانه و بچه گانه اول تاپیک را خوب می خوندید و بعد اطهار نظر میکردید.در هر صورت من قضاوت را به عهده دوستان می گذارم. اون دوستمون تو یه پست فرمودند نقل قول:
نمیدانم از کجای نوشته من استنباط میشه کا من سرویس فروشم و بیا از من بخر.ولی چون کننده این کار بودم بهشون راهنمایی رسوندم و برام جالبه این فروم چه کلانترهای بی حوصله ای برای خوندن مطالب داره. __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com | |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| ضروريات ويندوز سرور | pastoo | امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- | 17 | 2008-01-31 07:16 AM |
| شعبه ایجاد کردن | saeid mir | مباحث عمومی -|- | 2 | 2007-01-20 03:24 AM |