Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > اطلاعيه ها > بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-08-26, 09:31 AM   #1 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

Groans: 5
Groaned at 17 Times in 17 Posts
رسیدگی به مشکلاتی که اعتراض ها (Groan) ایجاد کردن

سلام
مدتی هست که دوستان دیدن گزینه ای بنام Groan یا همون اعترضا به پایین تمامی پست ها اضافه شده که علاوه ار اینکه میتونن از کسی با دکمه تشکر قدردانی کنن در صورت اعترضا داشتن نسبت به کسی نیز میتونن با استفاده از دکمه Groan این اعتراض رو نشون بدن
که البته یکی از سیاست های ایجاد دکمه اعترضا این بوده که جلوگیری کنه از ایجاد پست های اعتراض گونه که شاهد هستیم که در خیلی از تاپیک ها اعتراضی که داده شده در زیر اون هم پستی با همون مضموم صادر شده
اما مشکلاتی که Groan ها یا همون اعتراض ها ایجاد کرن اینکه که به عباریت باعث ایجاد کدورت و بد تر از اون لجبازی شده
برای مثال دوستی بودن که در همین بخش تاپیکی ایجاد کرده بودن و چون یکی از پست هاشون به نظر من منطقی نیامد برای اون پست یک Groan ارسال کردم اما نتیجه اون بود که هنوز به یک ساعت نرسیده دیدم تعداد زیادی از پست های من در تاپیک های مختلف بدون دلیل Groan گرفتن
و یا برای مثال این تاپیک
dslam چیست؟
شما در تاپیک بالا میبینید که دوستی نیاز داشت بدونه که دی اس لم چیه و من اطلاعات کامل و جامعی در مورد دی اس لم بهشون دادم
اما تمامی پست های من داخل این تاپیک بی دلیل اعتراض گرفتن
مورد دیگه هم که باز بر میگرده به همون حرکات تلافی جویانه این هست که هستن دوستانی که اعتراض گرفتن و چون نمی خوان با آی دی خودشون اقدامی کنن میان یک آی دی جدید میسازن و با اون اقدام می کنن به تلافی کردن واسه کسانی که تا به حال به مذاقشون خوش نیومده
نظطر شخصی من اینه که گزینه اعتراض از داخل پست ها برداشته شه و مثل قبل فروم با همون گزینه تشکر کار کنه
چرا که اعتراض بدون اینکه تاثیر مثبتی داشته باشه باعث ایجاد کدورت و حرکات تلافی جویانه میشه
خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو هم بدونم
kima is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
1 سپاس و تایید
milad22 (2008-08-29)
تبلیغات

Old 2008-08-26, 10:06 AM   #2 (permalink)
(Alireza HBB)
Registered User

Alux's Avatar

Groans: 36
Groaned at 17 Times in 11 Posts
باید فرهنگ سازی بشه !!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
1 اعتراض و عدم تایید
M-r-r (2008-08-28)
Old 2008-08-26, 10:57 AM   #3 (permalink)
(عادل)
Registered User

adel28's Avatar

Groans: 2
Groaned at 0 Times in 0 Posts
منم با این موضوع برخورد کردم.
جالبه واقعا.
تو یه پست طرف حرفی میزنه که درست نیست یا می خوایم بهش اعتراض کنیم
بعد تو یه پست دیگه و جای دیگه بی ربط اعتراض میگیریم از طرف همون شخص.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-26, 02:06 PM   #4 (permalink)
(نصیری)
Registered User

wazet's Avatar

Groans: 17
Groaned at 4 Times in 4 Posts
با تایید فرمایشات جناب خسروی،بنده نیز در اینجا لطفا راهنمایی کنید!! ( فرصت آنچنانی ندارم ) زدم و شخصی به نام کاربری sky star2 آمده و اعتراضی داده به پست من که نمی دونم اگر پست من مشکل داشته چرا دیگران اعتراض ندادن؟

اگر اینجور بخواد پیش بره نه تنها بنده بلکه خیلی از دوستان دیگر نیز از زدن پست دلسرد خواهند شد.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-26, 02:54 PM   #5 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

دقیقا
مثلا داخل همون تاپیک دی اس لم من حدود 10-15 دقیقه داشتم سرچ می کردم تا بتونیم کاملترین توضیح رو در مورد دی اس لم پیدا کنم و شاید 10-12 تا توضیح رو چک کردم و خوندم تا یکیش رو دیدم از همه کامل تره گذاشتم اونجا
اون وقت 3-4 تا پست داشتم همش اون هم توسط یک نفر اعتراض گرفت
kima is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-26, 03:28 PM   #6 (permalink)
(مهدي)
Registered User

herus_deus's Avatar

Groans: 3
Groaned at 0 Times in 0 Posts
نقل قول:
نقل از kima View Post
دقیقا
مثلا داخل همون تاپیک دی اس لم من حدود 10-15 دقیقه داشتم سرچ می کردم تا بتونیم کاملترین توضیح رو در مورد دی اس لم پیدا کنم و شاید 10-12 تا توضیح رو چک کردم و خوندم تا یکیش رو دیدم از همه کامل تره گذاشتم اونجا
اون وقت 3-4 تا پست داشتم همش اون هم توسط یک نفر اعتراض گرفت
برای من خیلی عجیب بود.من هیچ مشکلی ندیدم تو پست ها.
فکر می کنم این دوستمون می خواسته تشکر کنه اشتباهی اون یکی رو زده قبلا هم داشتیم این مورد رو.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-26, 04:59 PM   #7 (permalink)
(میثم پورهاشمی)
مدیر بخش ISA Server

meysam22us's Avatar

Groans: 0
Groaned at 3 Times in 2 Posts
درست مثل اعتراضی که جناب alux به پست بنده کردند و خدایی هرچی خودم خوندمش پست خودم رو دیدم موردی نداره خوب اگر کسی بلند نبود انگلیسی بخونه باید به پستش اعتراض بشه . و این در حالی هست که فکر کنم باید تمام مطالب منتشر شده در انجمن ابتدا به ساکن با زبان فارسی بوده سپس انگلیسی . ولی پست بنده در مورد مطلب انگلیسی جناب کیما مورد اعتراض زود هنگام قرار گرفت متاسفانه .

حالا یه بنده خدایی هم با کاربری shast اومده همه پست ها رو اعتراض زده که فکر کنم منظور جناب کیمیا دقیقاً بنده بودم .

با این فکر به نظرم بنده باید خیلی کم جنبه باشم که اعتراض به این سبک زشت رو پیشه کنم

آخرین ویرایش توسط meysam22us در 2008-08-27 ساعت 08:02 AM. علت: edit
meysam22us is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-08-26, 07:48 PM   #8 (permalink)
(س. عزت پور)
Registered User

shnov's Avatar

Groans: 12
Groaned at 7 Times in 5 Posts
جناب کیما تو این پست dslam چیست؟ حق داری ،ولی بدل نگیر !
فکرکنم این جناب Shast بووتن Groan را با thanks اشتباهی زده (البته یکی ، دو تا، سه تا )
چند وقت پیش هم جناب رحمانی یه اشاره ای به یوزر Godzila کرده بودند، با چندتا نوشته ولی یه عالمه Groan و thanks .
Y! ID: shnov
shnov is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-26, 09:08 PM   #9 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

دقیقا گودزیلا داخل تاپیک محمد رسول راستی داخل همین فروم فعالیت زیادی داشتن
البته فعالیتشون به تشکر و اعتراض خلاصه میشد
ضمنا جناب میثم خان پورهاشمی اسم من کیما هستن مهندس جان نه کیمیا
همین اسم دختر کسی نزاشته بود رومون که شما زحمتش رو کشیدید
kima is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-27, 11:50 AM   #10 (permalink)
(سعید مهریار)
Registered User

llsaeidll's Avatar

Groans: 2
Groaned at 6 Times in 4 Posts
فکر میکنم بعضی دوستان معنی این دکمه را نمیدونن چون بسیاری از این اعتراضها توسط یکی دو نفر به همه داده شده

اگر این دوستان به همه اعتراض دارند بهتره دلیلش را درخودشون جستجو کنند
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-27, 03:19 PM   #11 (permalink)
Registered User

vahsha1's Avatar

Groans: 7
Groaned at 9 Times in 7 Posts
با سلام

این دکمه اعتراض و عدم تایید واسه بعضی ها اسباب بازیه.مثلا تجربه ای بسیار مفید و کاربردی! نمی فهمم چرا به من اعتراض شد.مثلا آقای ALUX کجای این بحث بود که پرید و به من اعتراض کرد.بدون ابراز نظر و بیان علت اعتراض.فکر آدم رو از مطلب نوشتن تو انجمن و کمک کردن به برخی دوستان کاملا عوض میکنه و پشیمان .باید تمهیدی اندیشید و یا دیگر چیزی ننوشت.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-27, 09:57 PM   #12 (permalink)
(Alireza HBB)
Registered User

Alux's Avatar

Groans: 36
Groaned at 17 Times in 11 Posts
نقل قول:
مثلا آقای ALUX کجای این بحث بود که پرید و به من اعتراض کرد
دلیل اعتراض اینکه همه جا بفکر جیبت هستی و تو تاپیک وایرلس می خوای سرویس های اینترانت خودتو بفروش برسونی !!!

نقل قول:
درست مثل اعتراضی که جناب alux به پست بنده کردند و خدایی هرچی خودم خوندمش پست خودم رو دیدم موردی نداره
اینکه شما حتی به خودت زحمت ترجمه مطلبی رو که یکی برای راهنمایی جمع گذاشته نمیدی و انتظار داری برات یکی ترچمه کنه

پاورقی : بعضی ها چه بهشون بر می خوره ازشون اعتراض می کنی ....
پاسخ به همراه نقل قول
1 سپاس و تایید
wazet (2008-08-28)
3 اعتراض و عدم تایید
M-r-r (2008-08-28), milad22 (2008-08-29), vahsha1 (2008-08-28)
Old 2008-08-28, 12:42 AM   #13 (permalink)
Registered User

brellian's Avatar

Groans: 25
Groaned at 15 Times in 9 Posts
نقل قول:
نقل از kima View Post
سلام
مدتی هست که دوستان دیدن گزینه ای بنام Groan یا همون اعترضا به پایین تمامی پست ها اضافه شده که علاوه ار اینکه میتونن از کسی با دکمه تشکر قدردانی کنن در صورت اعترضا داشتن نسبت به کسی نیز میتونن با استفاده از دکمه Groan این اعتراض رو نشون بدن
که البته یکی از سیاست های ایجاد دکمه اعترضا این بوده که جلوگیری کنه از ایجاد پست های اعتراض گونه که شاهد هستیم که در خیلی از تاپیک ها اعتراضی که داده شده در زیر اون هم پستی با همون مضموم صادر شده
اما مشکلاتی که Groan ها یا همون اعتراض ها ایجاد کرن اینکه که به عباریت باعث ایجاد کدورت و بد تر از اون لجبازی شده
برای مثال دوستی بودن که در همین بخش تاپیکی ایجاد کرده بودن و چون یکی از پست هاشون به نظر من منطقی نیامد برای اون پست یک Groan ارسال کردم اما نتیجه اون بود که هنوز به یک ساعت نرسیده دیدم تعداد زیادی از پست های من در تاپیک های مختلف بدون دلیل Groan گرفتن
و یا برای مثال این تاپیک
dslam چیست؟
شما در تاپیک بالا میبینید که دوستی نیاز داشت بدونه که دی اس لم چیه و من اطلاعات کامل و جامعی در مورد دی اس لم بهشون دادم
اما تمامی پست های من داخل این تاپیک بی دلیل اعتراض گرفتن
مورد دیگه هم که باز بر میگرده به همون حرکات تلافی جویانه این هست که هستن دوستانی که اعتراض گرفتن و چون نمی خوان با آی دی خودشون اقدامی کنن میان یک آی دی جدید میسازن و با اون اقدام می کنن به تلافی کردن واسه کسانی که تا به حال به مذاقشون خوش نیومده
نظطر شخصی من اینه که گزینه اعتراض از داخل پست ها برداشته شه و مثل قبل فروم با همون گزینه تشکر کار کنه
چرا که اعتراض بدون اینکه تاثیر مثبتی داشته باشه باعث ایجاد کدورت و حرکات تلافی جویانه میشه
خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو هم بدونم
فکر کنم اعتراض ایشون به خاطر عدم توجه به قوانین و عدم توجه به لزوم نوشتن به زبان فارسی از طرف شما میباشد جناب خسروی .
اگر دقت کنید میبینید که در همون تاپیک ایشون از آقای Vahsha1 به خاطر ترجمه تشکر کردن.

آخرین ویرایش توسط brellian در 2008-08-28 ساعت 12:47 AM.
brellian is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-28, 08:06 AM   #14 (permalink)
(میثم پورهاشمی)
مدیر بخش ISA Server

meysam22us's Avatar

Groans: 0
Groaned at 3 Times in 2 Posts
حالا خوبه خدا رو شکر چند کلاسی سواد داریم می تونیم فارسی بخونیم و بنویسیم اگر همین رو هم نداشتیم که دیگه جناب Alux حسابی ما رو زیر پاشون لگد مال می کردن . خدا می دونی توی اون مدرسه ای که اسمشو گذاشتن دانشگاه اگر حس احترام به دیگران رو آموزش می دادند بهتر از هزاران نوع مدرک جور وا جور بود که به بچه های مردم هدیه میدن .

حالا خوبه مدرک مرتبط با کارمون داریم . بازم جای شکرش باقی که لیسانس اقتصاد نداریم اومده باشیم توی کار ISP وگر نه دیگه باید جای مشت افرادی مثل جناب Alux رو هم روی صورتمون تحمل می کردیم .
پاسخ به همراه نقل قول
3 سپاس و تایید
M-r-r (2008-08-28), milad22 (2008-08-29), vahsha1 (2008-08-28)
2 اعتراض و عدم تایید
Alux (2008-08-30), brellian (2008-08-28)
تبلیغات

Old 2008-08-28, 08:30 AM   #15 (permalink)
Registered User

vahsha1's Avatar

Groans: 7
Groaned at 9 Times in 7 Posts
با سلام

[quote=Alux;196192]دلیل اعتراض اینکه همه جا بفکر جیبت هستی و تو تاپیک وایرلس می خوای سرویس های اینترانت خودتو بفروش برسونی !!!

دوست عزیز بهتر بود به جای رفتار های عجولانه و بچه گانه اول تاپیک را خوب می خوندید و بعد اطهار نظر میکردید.در هر صورت من قضاوت را به عهده دوستان می گذارم.

اون دوستمون تو یه پست فرمودند
نقل قول:
نقل از mit.gemini View Post
آقا شما پیشنهادی داری؟ سولوشنی؟
من با این هزینه اینترنت خیلی مشکل دارم واقعا گرون در می آد ماهی 700 تومان برای dedicated واقعا زیاده تازه فقط 15 تا کاربر می تونن ازش استفاده کنن با 128! این خیلی هزینه بالایی داره! خود مخابرات سرویس نمی ده؟
و بنده چون عامل این کار بودم اینگونه راهنمای کردم

نقل قول:
نقل از vahsha1 View Post
اگه بتونی اونجا از مخابرات اینترانت بگیری میتونی از سرویس دهنده هایی که روی بستر مخابراتی اینترنت ارائه می کنن سرویس بگیری.
نمیدانم از کجای نوشته من استنباط میشه کا من سرویس فروشم و بیا از من بخر.ولی چون کننده این کار بودم بهشون راهنمایی رسوندم و برام جالبه این فروم چه کلانترهای بی حوصله ای برای خوندن مطالب داره.
پاسخ به همراه نقل قول
ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
مقاله در مورد ایزا tactools Microsoft ISA Server -ا- 67 2008-11-11 01:41 PM
ضروريات ويندوز سرور pastoo امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- 17 2008-01-31 07:16 AM
شعبه ایجاد کردن saeid mir مباحث عمومی -|- 2 2007-01-20 03:24 AM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 05:42 PM است.