![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | اعتراض به تبعیض در اقدامات مدیران تالار ها و مدیر ارشد نسبت به تبلیغات !!! از مدتها پیش تبعیض در رفتارهای مدیران و برخورد های آنان با تاپیک ها و افراد تازه عضو شده دیده میشد و علی رغم اعتراض های مکرر، تنها راه حلی که در نظر گرفته شد بسته شدن بازارچه و ایجاد بخش تبلیغات بود . این درحالیست که تاپیک های تبلیغاتی متعددی هر روز در حال ایجاد شدن هستند و هیچ برخوردی با اینگونه موارد نشده... قبلا این مشکل رو از چشم مدیران تالار ها میدیدم، اما برخورد امروز مستقیما از طرف جناب حکیمی بود... اخطار مبنی بر عدم رعایت بند دهم قوانین انجمن، جناب حکیمی، قبلا هم یه بار به من تذکر داده بودین، اون سری هم با اینکه قصد و غرضی نبود، من قبول کردم اما اینبار واقعا برخورد سلیقه ای شده... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | جناب حکیمی انتظار داشتم حداقل به پیام خصوصی جواب بدین !!! نه اینکه کاربر آقای آریان پور رو هم بن کنید ! به هر صورت، من از همه دوستان درخواست توقف فعالیت رو حداقل تا زمان روشن شدن وضعیت و تکلیف مباحث و تاپیک های اینچنینی دارم. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #3 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | خیلی برام جالبه که آیا این تاپیک تبلیغ نیست : دریافت CD نصب و مستندات فنی و راهنمای نصب NetBill از اینترنت یا این تاپیک : آیا کسی از netbill استفاده می کنه؟ نوشته های آقایون مدیر همچون آقای آریاگوهر مسئله نداره، اما کاربری مثل آقای آریانپور مستلزم بن شدن هستن ! چرا آقای حکیمی به من که افتتاح کننده تاپیک هستم اخطار داده شد اما آقای آرین پور باید بن میشد !؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | mtbiirir (2008-08-13), offers2you (2008-08-13) |
| | #4 (permalink) | ||||
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | آیا این موضوعات و مباحث تبلیغ نیستند : نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
__________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | ||||
| |
| | #5 (permalink) | ||||
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | یا این موضوعات و پاسخ ها !؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
__________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | ||||
| |
| | #6 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | تبلیغات و برخورد با آن جناب حکیمی کاش پاسخ به اون تاپیک باز بود؛ بله تبلیغ در قالب مسائل فنی هم قابل پیگیری و شناسایی هست اما نمیدونم چرا نت بیل و امثال اون قبلا دیده نشده و شناسایی نشده و هنوز هم شناسایی نشده اند !؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #7 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | جناب حکیمی حتی خود شما هم در مورد تبلیغات مورد اتهام هستید ! آیا هنوز از فروش نسخه های تک شارپ که به ظاهر جناب آقای صادقی اونها رو بصورت رایگان در اختیار گذاشته اند اطلاع دارید ؟ دوستانی هستند که چون مدیر انجمن های پارسی، از نرم افزار آقای صادقی دفاع کرده اند (اعتراض به تبعیض در اقدامات مدیران تالار ها و مدیر ارشد نسبت به تبلیغات !!!) قصد خرید آن را دارند ! آیا اینکار هم تبلیغ نیست !؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | aryagohar (2008-08-13) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,298 Thanks: 35 Thanked 221 Times in 162 Posts Groans: 5 Groaned at 17 Times in 17 Posts | جناب راستی جواب شما بحث مفصلی رو می طلبه درسته که تبلیغات به صورت محسوس داخل فروم دیده میشه اما من هر کدام از تبلیغ ها رو که ریپورت کردم دیدم که باهاش برخورد شده و از تبلیغ جلوگیری شده و ندیدم تبلیغاتی که به صورت عام و محسوس داخل فروم دیده بشه تمامی اینهایی که شما لیست کردین میتونه به نوعی تبلیغ باشه اما کسی نیاد بگه من با سنائو کار کردم که تبلیغ میشه ؟ نیاد بگه من سیسکو کار کردم که تبلیغ میشه نیاد بگه سیستم عامل من ویندوز هست که تبلیغ میشه ؟ همه اینها هست و به هیچ نوعی نمیشه جلوش رو گرفت اما این بحث به صورت مجاز ادامه پیدا می کنه تا زمانی که به حد اشباع برسه و اون زمان هست که تبلیغات مشکل دار میشن شما هم مثلا اگر میومدین می گفتین نسخه جدید سیب ارائه شد هر کسی میخواد از این الدرس دانلود کنه مطمئن باشید کسی مشکل ایجاد نمی کرد براتون اما جدا از اینکه نظر شما شاید واقعا تبلیغ واسه سیب نبوده اما پستی که داشتین به خاطر توضیحاتی که داخلش داده شده و کلا فورم نوشته شدنش تبلیغ به یک تبلیغ شده درسته که در اصل نظر شما تبلیغ نیست و مدیران هم این رو متوجه شدن اما به دلیل جلوگیری از باز شدن پست های مشابه که به هدف تبلیغ ایجاد بشه جلوش گرفته شده __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir |
| |
| | #9 (permalink) | |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نقل قول:
خوشحالم که این موضوع حداقل برای شما مورد اهمیت بود... کاش باقی دوستان خصوصا مدیران هم به همین اندازه منطقی بودند ... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #11 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 53 Thanks: 6 Thanked 2 Times in 1 Post Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | وقتي مديران و کاربران فعال گرامي تفاوت نوشته ارسال شده توسط يک استفاده کننده ساده نرم افزار و بيان ديدگاه خودش از نسخه جديد اين محصول رو با تبليغ اشتباه مي گيرند و خودشون باعث ناآرامي اوضاع ميشن انتظاري بيش از اين هم نميشه داشت! من فکر مي کنم لازم هست بعضي از سروران در رفتارشون تجديد نظر کنند. همگي شاد باشيد. |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #12 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | بنده اگر دوستان یادشون باشه همچنین بحثی رو داشتم با جناب حکیمی و دیگر دوستان که بحث من منجر به ایجاد یک تاپیک در انجمن شد که بحث پیرامون تغییر قوانین جاری در انجمن رو درخواست کرده بود . خیلی ها شرکت کردند و بحث شد و نتیجه این شد که قوانین درست ایجاد شده و فقط نحوه تفسیر ایراداتی دارد . جناب آقای راستی دوست خوب من و استاد گرامی برخورد ها سلیقه ای نیست متاسفانه بعضی وقت ها تفسیر ها دارای مشکل است البته باید دید مشکل چیست . تبلیغات بحثی متاسفانه سخت است و دارای خط کشی هایی است که به شدت ظریف هستند و گاهی در نظر ما عبوری صورت نگرفته ولی در نظر دیگران عبور صورت گرفته است و ما وارد محدوده ممنوع شده ایم که این همان زمانی است که متاسفانه برخورد سلیقه ای نام گذاری می شود . در صورتی که برخورد سلیقه ای نیست ، تفسیری است ، خط کشی ها قوانینی نیستند که به این سادگی ها قابل تغییر باشد . من به عنوان فردی که در این انجمن دست کم 3 سال است که عضو هستم و احتمالاً خودتون شاهد بودید که به خاطر ایجاد و ثبت یک تبلیغ در مورد یک وبلاگ دوچار مشکل شما شدم و پست من حذف شد و یا ویرایش شد . ولی این به خاطر سلیقه نیست مشکل در زمینه تفسیر قوانین است . این مشکل از جناب حکیمی و دیگران نیست قوانین خام هستند و به صورت کلی ایجاد شده است . و متاسفانه خط کشی ها هم درست است که با رنگ قرمز کشیده شده است متاسفانه بسیار باریک ترسیم شده اند . توصیه می کنم به عنوان برادر کوچک شما لطفاً خویشتنداری داشته باشید و تحمل کنید تا کم کم مشکلات تفسیری از قوانین برطرف شود . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #13 (permalink) |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 473 Thanks: 31 Thanked 49 Times in 32 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | فکر میکنم یک مجمع تشخیص مصلحت انجمن لازم باشه تا در مورد تصمیم ها وتفسیر های نادرست تصمیم بگیره __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است |
| |