![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Karaj نوشته ها: 514 Thanks: 8 Thanked 37 Times in 31 Posts Groans: 1 Groaned at 5 Times in 4 Posts | من هم كاملاٌ با جناب راستي موافقم. ايشون به من هم اخطار دادن. آخه وقتي يه نفري كمكي ميخواد و ما كه ميدونيم فلان مارك خوبه معرفي ميكنيم تبليغ حساب ميشه! بازارچه بايد راه بيوفته كه افراد خواهان چيزي هستند درخواست كنند و كسي كه ميدونه آن جنس رو از كجا ميشه تهيه كنه معرفي كنه اگه اينطور پيش بره به زودي شاهد نابودي اين انجمن خواهيم بود. __________________ nikaien@gmail.com yahoo ID:nikaien@yahoo.com |
| |
| | offers2you (2008-08-13) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (مرتضی نکویی) Registered User Join Date: Sep 2004 Location: اصفهان نوشته ها: 289 Thanks: 72 Thanked 39 Times in 31 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام من هر از چند گاهی به انجمن سری میزنم و مثل قبل اگر سئوالی داشته باشم میپرسم و اگر بتوانم به کسی جهت حل مشکل کمک میکردم ، ولی با اینکه من تا بحال نه تبلیغی کردم و نه تبلیغی خواستم ، هر موقع چنین مواردی را میبینم که پستی پاک شده ، با اینکه از نظر حقیر مشکلی در آن پست نمیدیدم ، واقعا ناراحت میشدم ، دوستان زیادی هستند که اکثرا برای کمک به دیگران تجهیزاتی و یا راه حلهایی را پیشنهاد میکنند و یا سایتی را برای راهنمایی بیشتر به کاربران معرفی میکنند ، واقعا صحیح نیست که با پاک شدن پست همراه باشد . در کل من هم احساس میکنم جو انجمن واقعا بهم ریخته شده است ، که این هم ظاهرا چیزی شبیه زور آزمایی بعضی از دوستان است !! انشاا... که راه حلی برای این مشکلات اندیشیده شود ! ( جناب آقای حکیمی دلسوزانه عرض میکنم ، واقعا حیف این انجمن است که با این قوانین جدید که به نتیجه نرسیده و اثر منفی در کارکرد داشته ، با این روال در آینده ای نه چندان دور ، بی روح شود ) موفق و پیروز باشید __________________ مرتضی نکویی cisco.ir@gmail.com Toward Achievement |
| |
| | #18 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | جناب آقای راستی، در مورد این موضوع دیشب به طور کامل برای شما توضیح دادم، ولی به نظر می رسد قانع نشده اید و موضوع را به جو عمومی انجمن کشانده اید. مشکلی نیست، در حضور همگان به تبادل نظر می پردازیم تا قضاوت با دیگران باشد. جناب آقای راستی، ما برای مدیریت انجمن و حفظ آن قوانینی وضع کرده ایم. درست یا غلط اینها قوانین هستند و می بایست همه ملزم به رعایت آن باشند. در لحظه عضویت از همه خواسته شده است که این قوانین را مطالعه کنند و به آن پایبند باشند. این یک شوخی نیست. با هیچ کس هم تعارف نداریم! رودربایستی هم در کار نیست. رفیق و دوست و آشنا و غریبه و ... هم ندارد. به تعداد پست ها و نوع فعالیت هم ارتباطی ندارد. اگر قرار باشد اغماضی باشد باید برای تازه وارد ها باشد که هنوز به جو انجمن و قوانین آن خو نگرفته اند، نه آنهایی که از عضویتشان چند سال می گذرد. البته باید قبول کرد که به دلیل تشخیص مصداق ها توسط یک انسان ممکن است که اشتباهاتی هم صورت پذیرد. جناب آقای راستی، مثال از دیگر خطاها می آورید؟! این می توانید توجیهی برای رفتار شما باشد؟! اگر جای دیگری هم خطایی رخ داده روش برخورد با آن بارها توضیح داده شده است. بارها تکرار کرده ام که خطا ها را گزارش دهید. آیا گزارش داده اید و برخورد مناسب ندیده اید؟! در مورد آن تبلیغی که به عنوان نمونه بیان کردید، برخورد صورت گرفته ولی آن نوشته پاک نشده بود، به دلیل این که کسی گزارش نداده بود و من هم از چشمم دور مانده بود. جناب آقای راستی، واقعا شعور و درک مدیران انجمن را در چه سطحی پنداشته اید؟! در قوانین ذکر شده است که تبليغات به هر نحو و به هر صورت ممنوع است. حتی دوباره ذکر شده است: تاکيد می کنيم: تبليغات (در هر قالب و شکلی که ارائه شود) در قسمتهايی که پرسش و پاسخ های علمی مطرح می شوند، جايی ندارند. لطفا دقت لازم را بکار گيريد. باز هم نیاز است برایتان تاکید کنم؟! در هر قالب و شکلی! اگر از نوشته ای این طور برداشت شود که قصد و هدف از آن تبلیغ است، با آن نوشته و نویسنده آن برخورد می شود. این برخورد می تواند از تذکر شروع شود و به محدودیت دسترسی ختم شود. نوشته شما مصداق بارز تخلف و تبلیغ در لوای نوشته ای فنی بود و حذف شد و در مورد آن به شما اخطار داده شد. جناب آقای راستی، می توانی توضیح دهی چرا شما اینقدر از محدود شدن دسترسی آقای آریان پور ناراحت شدی؟! باید توضیح بدهم که من تا دیشب که چند پیام خصوصی با شما تبادل کردم اسم آقای آریان پور را هم نمی دانستم. برخورد با ID ایشان صرفا با توجه به سوابق ایشان بود. دیشب تمامی نوشته های ایشان را بررسی کردم و متوجه شدم تقریبا 99 درصد نوشته های ایشان پیرامون این نرم افزار است. همانطور که به صورت خصوصی برایتان توضیح دادم، با توجه به سابقه نادرستی که در مورد تبلیغات این نرم افزار در انجمن وجود دارد، روی آن حساسیت وجود دارد و با دقت چند برابر تحت نظارت قرار می گیرد. حتی برداشت شخصی ام این است که در مورد این نرم افزار Network Marketing راه اندازی شده است و جماعتی به شدت علاقه مند هستند در انجمن به تبلیغ بپردازند. کافی است کمی تسامح و تساهل وجود داشته باشد. مطمئن باشید تبلیغات در موردش مانند قارچ سر بر خواهند آورد! جناب آقای راستی، شیوه برخورد با افراد مبتنی بر شناختی است که از ایشان وجود دارد. وقتی کاربری در تمام طول حضورش در انجمن به تبلیغ پرداخته و بیشترین میزان حضورش در قسمت بازارچه بوده و در بخش های دیگر هم سعی کرده به تبلیغ بپردازد و حتی یک بار هم در هیچ بحث فنی شرکت نکرده و به خواهش های دوستانه و اخطار ها و ... هم بی توجهی کرده است، مطمئنا دسترسی اش محدود خواهد شد. جناب آقای راستی، به فروش نسخه های تک شارپ اشاره کرده اید، من از این موضوع اطلاعی ندارم، صرفا می دانم که این نرم افزار به صورت رایگان برای همگان به اشتراک گذاشته شده است. من یادم نمی آید از نرم افزار تک شارپ دفاع کرده باشم که به نظرم موضوعی نیست که قابل دفاع باشد! آن هم توسط من که معیارهایم بسیار سخت گیرانه است! جناب آقای راستی، شما من را متهم می دانید؟! شاید هم باشم! شاید تسامح و تساهل و سعه صدر بیش از حد و ظرفیت برخی افراد باعث مشتبه شدن امر بر ایشان و بروز چند باره مشکلاتی شود که شاید می شد از روز اول محکم مقابل آن ایستاد و اجازه نداد تا به اینجا پیش رود. جناب آقای راستی، فکر می کنم در مورد این موضوع و مواردی که مطرح کردید، هم به صورت خصوصی و هم به صورت عمومی به اندازه کافی پاسخ داده ام. اگر مطلب جدیدی دارید من در خدمتم. و اما توضیح به دیگر دوستان که در جریان موضوع قرار گرفتند و نظراتشان را نوشتند: همیشه امکان اشتباه وجود دارد و نمی شود با قاطعیت نظر داد، ولی این بار و در شناسایی این مورد تقریبا مطمئن هستم اشتباهی صورت نگرفته است. نمونه یک تفسیر احتمالا اشتباه، برخوردی بود که با آقای پورهاشمی در مورد وبلاگشان صورت گرفت. شاید در آن زمینه می شد راه دیگری پیدا کرد. آقای پورهاشمی در رفتار های بعدی خود، شان و ارزش خود را نشان دادند و به عنوان مدیر بخش ISA Server منصوب شدند. خطاب به arash2006 صحبت شما کاملا متین. ولی یک استفاده کننده نرم افزار چه دلیلی دارد که بخواهد برای آن تبلیغ کند؟ محض اطلاع شما عرض کنم آقای راستی چند روز پیش درخواست تبلیغ برای نرم افزار مورد اشاره را به همراه درخواست تخفیف در هزینه تبلیغ از طریق ads.persiannetworks.com ارسال کرده بودند. اشتباه شما این است که همه جوانب را ندیده اید و قضاوت کرده اید. خطاب به Alux به نظرم این جمله شما به هیچ وجه مثبت نیست و هیچ کمکی به این بحث نمی کند. خطاب به nikaien حق با شماست. محدودیت جالبی نیست که بدانیم فلان مارک خوب است و نتوانیم آن را اعلام کنیم. باید در این مورد کمی بیشتر دقت کرد و با دقت بیشتری برخورد کرد. حق با شماست، شاید در این مورد من اشتباه کردم. ولی در آن لحظه موردی که در ذهنم آمد این بود که میشد به جای معرفی یک اسم، اسامی محصولات مختلف را معرفی کرد و درخواست کننده را به مباحث فنی ارجاع داد. خطاب به offers2you آقای نکویی، پیشنهاد شما چیست؟ به نظر شما اگر دست همه را باز بگذاریم تا هر کس به تبلیغ کالای خود بپردازد مشکل حل می شود؟ لطفا آن وضعیت را در ذهن خود تصور کنید، بعد زمان را 6 ماه جلو ببرید! 6 ماه که از این وضعیت بگذرد، انجمن تبدیل به بازار مکاره ای خواهد شد که سودجویان همه بخش های آن را تسخیر خواهند کرد. به نظر من راه همانی است که در پاسخ آقای nikaien اشاره کردم. باید دقت را چند برابر کرد تا مصداق ها درست مشخص شوند و اینطور برداشت نشود که تیغ به دست گرفته و قلع و قم می کنیم! پیروز باشید __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
| | #19 (permalink) |
| (Abolfazl Rahmani) Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Kalat e Nader نوشته ها: 498 Thanks: 207 Thanked 37 Times in 29 Posts Groans: 14 Groaned at 2 Times in 2 Posts | جناب حکیمی شاید اگر بازارچه بازگشایی میشد این تاپیک هرگز ایجاد نمیشد. چون اومنوقع بود که اگر تو بخش اکانتینگ برنامه ای معرفی میشد برخی دوستان ازش برداشت تبلیغاتی نمیکردن. به نظر من عملکرد مدیران قابل ستایش بوده و جای دفاع داره. حداقل نظر بنده این هست. مدیران تا جای ممکن جلوی تبلیغات رو گرفتن و من که اکثرشون رو میخونم تذکرات رو دیدم و معتقدم که نمیشه به همه اونها به چشم تبلیغات نگاه کرد هرچند که منکر رنگ و بوی تبلیغاتی برخی تاپیک ها نمیشم. اما از دوستان میخوام تصور کنند که اگر بازارچه باز بود و تاپیکی مبنی بر معرفی کامل محصول X تو بخش اکانتینگ زده میشد بازهم این نتیجه گیری ها حاصل میشد ؟ مسلما نه. چون معرفی یک محصول اکانتینگ و بحث و تبادل نظر در مورد اون جاش فقط تو قسمت اکانتینگه نه تو بازارچه ! شاید خرده رو باید از کاربران جدید گرفت که از واژه های نامناسبی برای معرفی یا بررسی و بحث در مورد فلان چیز استفاده میکنند. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com آخرین ویرایش توسط ghasr در 2008-08-13 ساعت 07:46 PM. |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #20 (permalink) | |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,630 Thanks: 59 Thanked 217 Times in 142 Posts Groans: 20 Groaned at 8 Times in 5 Posts | نقل قول:
منتظر دستور شما بودیم که الحمدلله مشکل حل شد. __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M | |
| |
| | #21 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,630 Thanks: 59 Thanked 217 Times in 142 Posts Groans: 20 Groaned at 8 Times in 5 Posts | والا من یک سوال در ذهنم باقی مونده آیا آقای راستی واقعا در از نبود بازارچه ناراحت هستن یا از اینکه مطلب تبلیغاتی شون پاک شده یا از banned شدن شناسه اقای آرین پور؟ البته من فکر می کنم اقای راستی این مطالب رو برای عوض شدن فضا مطرح می کنن. خلاصه شما که اینجوری نبودی آقای راستی . چند مدتی هست که یه سری مطلب می نویسی که من فکر می کنم که فقط برای بالا بردن تعداد نوشته هات هست. چون می بینم نوع نگارش نه ربطی به مطلب داره و نه ربطی به شبکه!!!! خلاصه می گم. این تبلیغات شما داره ریشه به تیشه این بنده خدا می زنه. __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| |
| | M-r-r (2008-08-15) |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) | |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نقل قول:
__________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | |
| |
| | Alux (2008-08-14), amir1348 (2008-08-21), esfahanweb (2008-08-16), fa_fa (2008-08-14), ghasr (2008-08-15), goodzila (2008-08-14), herus_deus (2008-08-14), koorosh (2008-08-14), offers2you (2008-08-14), webgard3 (2008-08-14) |
| | #23 (permalink) | |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 337 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 36 Groaned at 17 Times in 11 Posts | نقل قول:
انجمن مدیر داره و مدیر تصمیم می گیره چه کاری مناسب تره این که کاربری مشکلی داره باید با پیام خصوصی در ارتباط باشه نه اینکه 10 تا پست بزنه که چرا فلانی تبلیغ کرد هیچی نگفتین من کردم به من اینو گفتین اینجا فروم هست ، خاله بازی که نیست من اصلا با اقای راستی مشکلی ندارم و خیلی هم به ایشان احترام می گذارم ولی این کارها بنظرم بچه بازیه __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net | |
| |
| |
| | #24 (permalink) | |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نقل قول:
همه ما با هم دوستیم، در انجمنی دور هم جمع شده ایم و از وجود هم استفاده می کنیم. اگر انتقادی می شود قرار نیست نتیجه اش حذف یک نفر از تیم باشد. بهتر است نتیجه اش اصلاح اشتباه باشد. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net | |
| |
| | brellian (2008-08-28), ghasr (2008-08-15), goodzila (2008-08-14), herus_deus (2008-08-14), meysam22us (2008-08-14), offers2you (2008-08-14), webgard3 (2008-08-14) |
| | #25 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | ببینید جناب راستی شما نباید مطلبی رو که بهش اعتراض دارید به سادگی رها کنید . این نشان دهنده این مطلب و موضوع است که شما تنها از جنبه خاصی به موضوع نگاه می کردید . و با ترک گفتگو درستی بعضی گمانه ها و صحبت ها را تائید خواهید کرد . جناب آریاگوهر شما هم نباید به عنوان یک مدیر اینگونه نامسئولانه رفتار کنید (( خلاصه شما که اینجوری نبودی آقای راستی . چند مدتی هست که یه سری مطلب می نویسی که من فکر می کنم که فقط برای بالا بردن تعداد نوشته هات هست. چون می بینم نوع نگارش نه ربطی به مطلب داره و نه ربطی به شبکه!!!! )) اینگونه باعث می شوید که رفتار سلیقه ای رنگ پرنگی به خود بگیرد . مدیران و کاربران نباید از هم جدا باشند ولی باشد به شدت در هنگام شرکت در مباحث مراقبت کنند از نوع ادبیاتی که به کار می برند . اگر خواهان چیزی هستید باید به گونه ای رفتار کنید که هر فرد شرکت کننده دست کم 50% حق را به جانب شما بدهد و اگر در محیطی عضو هستید و از عضویت به مدیریت رسیدید باید به گونه ای رفتار کنید که هر مخاطلبی به شما نتواند حرفی بزند و شما را در جایگاه متهم قرار دهد . جناب راستی قبلاً هم عرض کردم به حضور شما مشکل بر خورد سلیقه ای نیست مشکل در تفسیر قوانین است . لطفاً به جای خالی کردن میدان بحث به بحث خود اگر حق را به جانب خود می دانید ادامه دهید . و از تمام کاربران و مدیران خواهش می کنم لطفاً از کنایه زدن به شدت خودداری کنید زیرا کنایه مانند آتشی در خرمن دوستی هاست . با تشکر __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #26 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | ای بابا. 2 روز سر نزدم ریخته بهم که. نا سلامتی اینجا دوستیم با هم. یه جای صحبتهای آقای حکیمی به من بر میگشت من قبول دارم اشتباهمو. یکی نیست بگه بچه کارتو بکن به تو چه کی داره تبلیغ میکنه میای باهاش کل کل میکنی. من عذر میخوام از این به بعد همون مثلث رو میزنم. به نظر من سابقه یه فرد خیلی میتونه توی تصمیم گیری درباره اون مفید باشه. مثلا آقای راستی با 3 هزار و خورده ای پست و سی صد و خورده ای thank معلومه زیاد هم مفید بوده برای انجمن. حالا اگر اشتباهی کردند خیلی راحت با یه تذکر قابل حل هست. منم توی دفتر انضباطی آقای حکیمی جلو اسمم منفی خورده تذکر هم گرفتم. قطعا فهمشو دارم که بعد از تذکر دیگه خلاف نکنم. حالا یه ریش سفیدی بیاد آشتیمون بده تا جو خراب تر نشده... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| |
| | goodzila (2008-08-14) |
| | #27 (permalink) |
| (عادل) Registered User Join Date: Aug 2006 Location: ایران نوشته ها: 546 Thanks: 120 Thanked 30 Times in 26 Posts Groans: 2 Groaned at 0 Times in 0 Posts | آقای راستی به قول دوست عزیزمون، این دفعه رو بزرگواری کن و دیدت رو نسبت به بعضی مسائل عوض کن. مدیران محترم فروم هم قول میدند که مدیریت رو قوی تر کنند تا در آینده یه همچین مشکلاتی پیش نیاد. __________________ آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم! |
| |
| | #28 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | میثم جان یه مورد هست چون شما اینجا اشاره کردین من مجبور شدم بیان کنم همه ما ممکنه مدیر اینجا باشیم ولی در مرحله اول همه ما کاربر اینجا هستین و حق این را داریم که عقیده شخصی خودمون را بگیم و این ربطی به مدیر بودن ما نداره مدیر بودن ما زمانی باید زیر سوال بره که از قدرت و مقام خودمون استفاده کنیم اون موقع میشه گفت که تو مدیری و نباید کاری که دیگران نادرستی که دیگران نمیتوانستند بکنند ، شما چرا انجام دادید؟ مثل حذف یا ویرایش یا تذکر مدیریتی ولی اینکه من ببینم موضوعی بر خلاف عقیده ام است اون را بیان نکنم یکم بر خلاف حریم خصوصی و عقاید شخصی است. و اما در مورد آقای راستی محمد جان ببین اکثر ما همدیگه را میشناسیم ما اینجا 2 مدل کاربر داریم، یکی فروشنده و کاسب یکی کاربر ممکن هم هست کسی هردوی اینها باشه مثلا من اگه بیام بگم فلان مارک خوبه یه نفعی به من میرسه؟؟؟ من که نه فروشنده هستم و نه توضیع کننده پس اینکه من تبلیغی نکردم و اطلاع رسانی جمعی کردم مثلا اگه من بگم مارک Senao ایجوریه این تبلیغ نیست ولی اگه همون مطلب را آقای خسروی بیان کنن حتما باهاشون برخورد خواهد شد. درضمن همانطور که آقای حکیمی فرمودند، من گزارشی ندیدم، خیلی از گزارشهایی که بیان میشه واقعا حق نیست مثلا چون کسی تائید مارک Proxim میکنه آقای Senao فروش بهش بربخوره و بگه که فلانی تبلیغ کرده این مثال را نوعی زدم که کسی هم در اون شک نداشته باشه و منظور شخص نباشه و به کسی بر نخوره شما اگه مشکلی داشتید میتونستید با مدیر انجمن خصوصی مطرح کنید، که کردید ولی کشیدن موضوع و شلوغ کردن جو عمومی به نظر من کار درستی نبود من واقعا به اینجا افتخار میکنم که هنوز پای پستهای تبلیغاتی از محیط عمومی انجمن کوتاه است. __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| |
| | kima (2008-08-15) |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 نوشته ها: 20 Thanks: 1 Thanked 9 Times in 5 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | من پستي رو که باعث اين همه درگيري شد زدم ولي قصد من تبليعات نبوده قصد من فقط معرفي امکانات يکي از برنامه هاي اکانتينگ موجود در بازار يود حقش نبود که اين طور ناجوانمردانه پست پاک بشه کوروش جان ميشه بگين يک برنامه رو چطوري بايد معرفي کرد که تبليغ محسوب نشه ؟ |
| |
| | goodzila (2008-08-15) |
| | #30 (permalink) | |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نقل قول:
دوست گرامی معرفی هر کالایی به استفاده کنندگان آن که می تواند شامل شناسایی قابلیت ها و نکات مثبت و حتی منفی آن باشد در زیان فارسی تبلیغ نامیده می شود. نمی توان تبلیغ را به شیوه ای انجام داد که تبلیغ محسوب نشود. تبلیغات به هیچ وجه مضموم یا نکوهیده نیست. هیچ کس با تبلیغات مخالف نیست. موضوعی که باید به آن دقت شود این است که هر چیز به جای خود پسندیده است. در انجمن ما طبق قوانین، معرفی کالاهای تجاری که با هدف کسب سود مالی انجام می شود صرفا در بخش مربوطه مجاز است و نباید برای این کار از انجمن های تخصصی استفاده کرد. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net | |
| |