![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #31 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | ولی شاهین جان خداییش پشت تلفن خیلی خطرناکیا ! من دوبار تماس گرفتم باهات صحبت کردم دیگه جرات نمیکنم زنگ بزنم ! __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | نه بابا چرا حرف در میاری برام؟ من شرمنده اگر بد اخلاق بودم. تازگی به تکنولوژی hands free bluetooth هم مجهز شدم خیلی خوش اخلاق تر شدم. آخه بعضی وقتها مجبورم چندین ساعت پشت تلفن حرف بزنم. سرم درد میگیره کلافه میشم. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #33 (permalink) |
| (m,tick) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: iran نوشته ها: 7 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به اعتقاد من فلسفه تشکیل هر انجمن اشتراک منابع یک گروه جهت افزایش کارایی و رشد بیشتر و بهره وری می باشد . شاید این کار تا اندازه ای در اینجا انجام شده است اما یکی از راههای تشکر و قدردانی بیشتر ،افزایش این کارایی ها و در نتیجه اشتراک بیشتر منابع اعضا در جهت رشد بیشتر می باشد بطور مثال استفاده از توان تکنیکی افراد ،استفاده از توان سخت افزاری اعضا و ... که الزاما رایگان هم نمی باشد و سایر اعضا می توانند در قبال ان پرداخت داشته باشند ،چون به اعتقاد بنده اکثر مسائل مطروحه در این انجمن در نهایت استفاده تجاری دارد و توقع هر یک از اعضا برای دریافت راه حل نهایی بدون هزینه عقلانی نبوده و این متد نهایتا سبب بالندگی یک گروه نخواهد شد . |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2006 نوشته ها: 27 Thanks: 1 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شلام منم از همه مدیران فروم تشکر میکنم که با صرف وقت و هزینه فروم خوبی در ضمینه شبکه راه اندازی کردن خیلی از مطالب انجمن رو تو کارام استفاده کردم. ممنون |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکلات و آفتهای انجمن و راه حل های آن | koorosh | بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا- | 86 | 2006-07-17 08:45 PM |
| لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جدید قوانین بازارچه Persian Networks را بخوانید | koorosh | بازارچه -ا- | 0 | 2005-07-26 07:54 AM |
| قوانين انجمن | koorosh | اطلاعيه ها و اخبار -ا- | 0 | 2005-03-22 01:47 PM |